Spring naar bijdragen

Nieuw hier!


Fillepien

Aanbevolen berichten

Welkom Fillepien,

Genoeg tips, maar voor iedereen werkt het anders. Lees de ervaringen van anderen hier op het forum onder het kopje 'wie is wie' en je zult zien dat het een 'feest' der herkenning is. Daarnaast denk ik zelf dat anderen jou gericht tips kunnen geven als je wat meer inzicht geeft in jouw probleem, drinkgedrag, omstandigheden  et cetera. Nu is er op basis van jouw introductie weinig om mee te werken.

Maar de eerste stap heb je al gezet: je bent hier.

Groet Maarten en veel sterkte en succes hier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen Fillepien, welkom hier !

Wat Maarten al schrijft: lees hier veel over de ervaringen van anderen, de succesverhalen, maar ook de val/struikelpartijen en hoe iemand dan weer opstaat en het gekozen pad vervolgt ! En ook het schrijven over jezelf, je struggle, je moeilijke momenten, maar natuurlijk ook je successen helpen enorm. Hier is altijd wel een luisterend oor !

Je hebt je hier gemeld en ga nu dag-voor-dag dit alcoholvrije pad lopen. Kijk niet teveel naar de verre toekomst, maar zet stapje voor stapje en na verloop van tijd wordt het een mooie wandeling :D

Onder "wie is wie" kun je een eigen draadje aanmaken en als je wilt een dagboek bijhouden. En dan komen zeker de tips ook !

Succes en sterkte voor de moeilijke momenten

Beatrix

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom hier Fillepien. Ja, wat hun hierboven zeggen. En verder: ga op zoek naar de onderliggende problemen die je naar de fles doen grijpen en pak dat aan. En de gewoontes van waaruit je ging drinken, die vaak diep zijn ingesleten en bijna dwangmatig zijn proberen om te buigen. En nieuwe gewoontes daarvoor in de plaats zetten, anders blijf je zonder drank al snel achter met een knagend gevoel van leegte dat je op den duur opnieuw in de armen van Oom Bier drijft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...