Spring naar bijdragen

Onze h . kamer 27-7-2018


Aanbevolen berichten

4 uur geleden zei MyBattle:

Hallo mensen, even een update.

Bedankt allereerst wederom voor de belangstelling. 

Ik had helaas al tinnitus voor de benzo's wat in het begin verschrikkelijk was en ook de reden dat ik het recept voor lorazepam had. Ik nam ze in die tijd af en toe als ik het moeilijk had. Daar is eigenlijk mijn benzo verhaal begonnen maar ik wist het risico van verslaving dus was altijd heel voorzichtig. Maar ik wist niet hoe snel je hersenen aan dat gif wennen en wat er kan gebeuren na een korte periode gebruik. Jullie weten misschien nog wel hoe ik op de 5mg lorazepam ben beland. Nu in de afbouw wordt die tinnitus erger, hoe het geluid voorheen was was ik aan gewend dat heeft een tijd geduurd en het blijft een zeer onprettige kwaal en nu zal ik aan de hardere tinnitus moeten wennen in iedergeval voorlopig. Ik hoop zo erg dat het weer afzakt. Die kans zit er in en dat weet ik maar je weet het nooit overal lees ik dat dat soms jaren kan duren. Combineer dat met extreme angst en depressie, doemgedachtes en ik kan het niet anders als hel op aarde noemen. En wederom niet mijn schuld want ik ging naar omstandigheden goed. Gister liep de angst en de nare gedachtes zo hoog op dat ik dacht dat ik beter af was om tijdelijk opgenomen te worden.

Ik heb mijn psychiater gebeld (een nieuwe die mij echt wel goed helpt zover zij kan) en zat ik bij de crisisdienst van het GGZ want ik zat echt 1cm van een opname af. Ten eerste hadden ze geen bed vrij wat ook weer zoiets schandaligs is en ten tweede toen ik daar zat dacht ik bij mezelf of ik nou hier blijf of naar huis ga hel zal het toch wel zijn. Dus ik ben gewoon thuis en veel kunnen ze toch niet doen. Meer medicatie zou ik sowieso weigeren en het zijn geen fijne plaatsen en ik dacht ik ga toch maar naar huis en daar mn tijd uitzitten. Wel heb ik nog een gesprek gehad daar vanmiddag dus ze doen wel wat ze kunnen.

Vandaag gaat het nu dat ik dit schrijf misschien 5% beter. Ik probeer gewoon te aanvaarden waar ik in beland ben en dat is het, ik heb op mijn tandvlees een wandeling gemaakt en een stukje gerend, en dus vanmiddag nog een gesprek bij de crisis dienst gehad. Eten gekookt en lig nu op bed met mijn laptop. De angst is dus ietsje ietsje minder maar ik ben van aardig functioneel naar een schim veranderd in een kwestie van een paar dagen.

Ik raad iedereen die lorazepam afbouwt of wat dan ook te dubbelchecken wat je mee krijgt. Het verschil van een doosje lorazepam en lormatezepam is bijna niet te zien, zelfde kleuren zelfde dosering zelfde doosje en een paar letters verschil. De fout is ergens begrijpelijk maar niet acceptabel en ik ga ze minimaal nog goed duidelijk maken wat voor ellende het mij gebracht heeft als ik er niet meer werk van maak. Ik heb daar nu geen energie voor. In Amerika had je een fikse schade vergoeding kunnen krijgen, hier hoef je daar niet op te rekenen denk ik. Maar het is een schandalige fout.

 

 

Wat goed @MyBattle dat je toch gewoon thuis bent. Dat is al een enorme overwining! Echt! 

Wandelen heeft mij echt heel erg geholpen, houd dat erin! En zelfs rennen. Bikkel! 

De fout van de apotheek is onvergevelijk. Of het nu op elkaar lijkt of niet..

Jij komt er wel!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...