Spring naar bijdragen

Ey187

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    87
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ey187's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Hoi mensen. Met mij gaat het dan niet echt goed.vanmiddag een dikke hyperventilatie, niet meer weten waar te zoeken/rondjes lopen door de kamer. Exstreem rare gedachtes, waaronder bang dat ik doorflip/bang als verward persoon op te worden gehaald.verleden waar ik echt mega in zit. Gevoel opgesloten te zitten in de wereld..hele beklemmende gedachte/doodgedachtes.
  2. Wie kan mij helpen...want heb het gevoel dat ik in een zware withdrawal zit. En wie is er bekend mee?. Via pb
  3. Oke, ik ben nog niet aan het afbouwen. Ik zit nu op 6 per dag/tolerantie heb ik wel last vast van.en jij @Eleo31? En hoe uit zich die paranoïde gedachtes bij je.
  4. Je held nare gedachtes, die paranoïde gedachten ik weet niet echt hoe ik het uit kan leggen..maar sla echt door in die gedachtes.
  5. Ik wordt namelijk depressief ervan....en ook nog eens agressief/paranoïde/doodgedachtes/vervreemd/hele rare angsten. Meer dit herkennen.
  6. Wat zijn jullie ervaringen met withdrawal en waves. En wat voor klachten hebben jullie.
  7. Oke, heb ook hele paranoïde gedachtes wordt er echt gek van.
  8. Heeft iemand ervaring depressief te zijn door oxazepam.
  9. Apotheek zit bij de huisarts in. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Lig nu ook weer nokdown op de grond.
  10. Morgen. Hier vannacht niet goed geslapen.vannacht wakker en niet stil kunnen zitten agressief. Huisarts wil ook niet mee werken, om diazepam voor te schrijven. Wat voel ik mij belabberd.
  11. Ja @Hypertjeee piep medicijn
  12. Ik zit met mijn handen in het haar. Deze symptomen komen mij bekend voor. Bij het stoppen van het gebruik van oxazepam na langdurig gebruik kunnen onthoudingsverschijnselen optreden zoals hoofd- en spierpijn, angst, spanning, slaapstoornissen, rusteloosheid, verwardheid en geïrriteerdheid. In ernstige gevallen kunnen onthoudingsverschijnselen optreden zoals verlies van persoonlijkheid en van gevoel voor de realiteit, overgevoeligheid voor licht, geluid of aanraking, doof gevoel en tintelingen in de ledematen, hallucinaties en aanvallen van epilepsie. Het is daarom raadzaam na langdurige behandeling het gebruik van oxazepam geleidelijk te beëindigen door een langzame afbouw van het gebruik. Wat moet ik nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...