Spring naar bijdragen

Jeep

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jeep's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Jeep

    Nieuw gemotiveerd lid

    Hoi, wat mij helpt is een doel stellen. Sporten geeft mij altijd veel positieve energie. Een paar jaar geleden de halve marathon gelopen, en in die tijd veel minder met alcohol bezig. Net mezelf opgegeven voor een nieuwe loopgroep en daar ga ik me op richten de komende tijd.
  2. Dank! Wat later begonnen, maar plak er nog een paar dagen achteraan.
  3. Jeep

    vanaf morgen een maand stoppen?

    Hoi, Dank voor je berichtje! ik ga ervoor! Groetjes
  4. Hoi, Beetje kort dag, maar ben van plan om vanaf morgen een maand geen alcohol te drinken. Wie doet mee? Groet Jeep
  5. Jeep

    probleem?

    Hallo allen op dit forum, Nieuw op dit forum, en lees de laatste weken een hoop van jullie berichten. Mijn verhaal is niet zo heftig als ik soms lees, maar wel om mij zorgen te maken. Ik drink bier en soms weken niet maar als ik drink, dan is het gelijk veel. Ik drink niet als ik als ik moet werken. Ik werk in een ziekenhuis, op dit moment op een afdeling met veel corona en merk dat dit ook veel stress geeft. Als ik dan thuis ben dan wil ik "relaxen" en drink ik wel. Wat ik merk is dat het in de meeste gevallen makkelijk is om niet te drinken en soms, meestal na 7 dagen, zo moeilijk is...Het is bij mij zo wel of niet...Ik ben benieuwd of jullie dat ook soms zo voelen. Ik had mij voorgenomen om 3 maanden niet te drinken maar dat is niet gelukt.
  6. Jeep

    alcohol de baas

    Dank voor jullie reacties! Eerst maar eens beginnen om 3 maanden niet te roken en te drinken om te "resetten"'. Klinkt heel makkelijk maar dat wordt het echt niet.... Het blijft een tricky ding.... Vooral omdat ik mij heb aangeleerd om tijdelijk even de knop om te zetten en (vrij) makkelijk lukt een paar weken niet te roken en te drinken. Waarna ik zeg: ik ben niet verslaafd dus het kan wel weer.... Ik ga iig vaak op dit forum kijken de komende tijd, om wat inspiratie op te doen. Groetjes.
  7. Jeep

    alcohol de baas

    Hoi allemaal, Hier een kort verhaal met wie ik ben en hoe ik hier ben gekomen. Ik ben Jeep, 46 jaar. De afgelopen jaren merk ik dat ik alcohol steeds moeilijk de baas kan. Ik drink niet elke dag. De meeste tijd ongeveer 3 dagen per week. Niet zoveel dat ik bezopen ben, maar wel te veel. Ik heb het in zoverre in de hand dat ik goed functioneer in mijn full time baan, maar ik begin mij wel steeds meer zorgen te maken. Sinds een paar maanden heb ik een coach gevonden die mij helpt met een gezondere levensstijl en daar heb ik veel baat bij. Wat ik lastig vind is dat ik heel goed een tijdje niet kan drinken ( en roken, want dit gaat hand in hand bij mij), maar dat ik wel heel makkelijk weer kan beginnen. Dat maakt dat het stemmetje in mij zegt dat het allemaal wel meevalt. Daarbij denk ik dat als ik een echt stressvolle situatie meemaak, zoals mijn moeder waar het slecht mee gaat, ik naar de alcohol zal grijpen. Dit wil ik voor zijn. Ik hoop op dit forum wat mensen te spreken, waarmee ik dit kan delen. Groetjes Jeep
×
×
  • Nieuwe aanmaken...