Spring naar bijdragen

Lory

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lory geplaatst

  1. Lory

    Huiskamer 05-11-2020

    Hoi @Dikkie, Nee, ik heb nu ook geen behoefte meer om een pil te nemen. Vorige week had ik dat wel, maar ik ben er inmiddels achter waardoor ik mij zó rot voelde. Ik was namelijk geminderd met de ad. Die heb ik nu weer opgehoogd en langzamerhand trek ik bij. Dus ik kan wel zeggen dat ik succesvol ben afgebouwd van de lorazepam ! Wat ben ik daar blij mee ! Jij vast ook ! Iedereen hier heel veel kracht en sterkte, het is mogelijk om er af te komen !!!
  2. Lory

    Huiskamer 05-11-2020

    Hoi @Dikkie, ik gebruikte 1 mg. Bij het afbouwen was ik erg gespannen en angstig. Dat was na het stoppen weg. Nu mij zo rot voelen na 5 weken. Had jij dat sombere/ depressieve ook pas nadat je gestopt bent ? En ja, ik gebruik nog wel ad. Daar ga ik niet mee stoppen. Sterkte Dikkie !
  3. Iemand die dit herkend ? 5 weken geleden de laatste lorazepam geslikt. Ging goed. Nu sinds gisteren voel ik mij heel naar. Ik kan niet goed uitleggen hoe of wat, maar ik schrik mij er de tandjes van.....
  4. @Dikkie, ik zit nog 4 dagen op 0,1, dan 11 dagen 0,05. Daarna is het klaar. De meeste klachten heb ik ‘s morgens. Dan tril ik en ben erg gespannen. Verder heb ik bijna altijd kromme tenen aan mijn ene voet. Ik heb hier gelezen dat mensen hun kaken amper van elkaar afkrijgen. Dus ook iets met enorm aangespannen spieren. Ik wens jou, en iedereen hier veel kracht en hoop dat we ons ooit weer goed voelen zonder deze rotpillen.
  5. @Dikkie Ik gebruik lorazepam en bouw af met taperingstrips. Ik ben toch beetje geschrokken dat ik hier lees dat je na je laatste pil best nog lang klachten kan houden. Ik probeer dat van mij af te zetten, maar toch...
  6. Ik lees graag mee. Ik zit nu op 0,1 en vind het best spannend om over een tijd naar 0 te gaan.
  7. Lory

    Huiskamer 25-8 2020

    @Rixie1 Ja, ik voel mij ‘s avonds ook beter. Vind ik zo maf. Zal ook een googlen op cortisol. Wat is de herkenning op dit forum toch fijn.
  8. @Sanne20 Wat ontzettend naar voor je Sanne20. Ik zag dat je elders ook de vraag hebt gesteld. Ik hoop dat je ergens hulp of geruststelling kunt vinden. Sterkte !
  9. Dank je @Mientje. Hoop voor jou dat dat beschermbitje helpt tegen het afbreken !
  10. Dank je @Dikkie En ja, blijft lastig om naar je grens te luisteren !
  11. Wat akelig @Louisa. Sterkte ! En herkenbaar @Dikkie Het huilerige en last van eenzaamheid als je niet werkt. Ik ben wel op zoek naar vrijwilligerswerk, ,maar durf dat nu nog niet aan met het afbouwen. Ik ben op dit moment ook weer erg wiebelig en emotioneel. Vraagje...ik moet morgen naar de tandarts voor controle. Er is een kies afgebroken. Weten jullie of het kwaad kan als je narcose krijgt terwijl je van de pammen aan het afbouwen bent ? Alvast dank. En sterkte voor iedereen hier !
  12. O afschuwelijk @Sanne20. Bouw je echt héél langzaam af en stabiliseer je tussendoor ? Ik begrijp je angst, maar probeer alsjeblieft je niet steeds te focussen op de heftige verhalen van bv mensen die na de afbouw na twee jaar nog klachten hebben. Zeg tegen jezelf dat het goed komt met jou!!! Tegen mij werd ook gezegd dat ik er misschien wel nooit vanaf zou komen. Ik weiger daarin mee te gaan en zeg steeds tegen mijzelf dat het goed komt. Dat voelt beter dan dat ik in de angst ga zitten.
  13. Hoe gaat het met jou @Sanne20 ?
  14. Lory

    huiskamer 3 aug

    @Greta: Ik had van de week ook een paar dagen dat ik erg huilerig was. Dat heb ik normaal nooit zo. Verder ervaar ik veel spanning in mijn lijf en letterlijk kromme tenen aan m’n ene voet. De andere ontwenningsverschijnselen die je noemt zie ik hier ook vaak voorbij komen. Sterkte !
  15. Lory

    huiskamer 3 aug

    @Dikkie, Ik voel mij sinds gister wat beter gelukkig. Ga woensdag proberen er wat af te doen. Spannend ! Lief dat je het vraagt Dikkie.
  16. @Dikkie: Dank voor het delen en wat een bewondering voor je geduld !!!
  17. Dank @Bellie. Ik zie net dat een digital jewelry scale een stuk goedkoper is. Dan ben ik toch weer een hollander ;-)
  18. @Cyclad58: Dank. Ik heb gezien dat een digital jewelry scale heel betaalbaar zijn.
  19. @Dikkie: Dank je wel Dikkie, voor alle antwoorden en tips ! Heel fijn !
  20. @Dikkie: sterkte vandaag Dikkie !
  21. @Dikkie: Ik begrijp wel dat het echt uitvinden is wat voor jezelf het beste voelt. Ik ben een beetje bang dat ik niet goed aanvoel wanneer ik weer verder kan met afbouwen, omdat ik op die 1 mg al niks meer deed. Ik ga het ervaren. En fijn als je even wilt kijken voor die weegschaal. Andere vraag : mag je nou wel of niet autorijden ? Psychiater zegt nee, apotheker zegt van wel....
  22. @Dikkie: Dank ook voor jou reactie. Nee, ik moet mij niet gek laten maken. Maar ik ga toch steeds meer denken om ook een weegschaal aan te schaffen. Heb jij ook die van Conrad ? En hoe lang stabiliseer jij na elke stap ?
  23. @Cyclad58 : Dus jij hebt ongeveer 0,1 mg per maand eraf gedaan. Had je zo een weegschaaltje via Conrad ?
  24. @Cyclad58, hoe lang heb jij gedaan over die laatste 0,5 mg ? Volgens de taperingstrips die ik hier heb zou ik het in twee maanden moeten redden. Vraag mij af of ik niet beter ook een precisie wegschaal kan kopen. Of toch overgaan op diazepam....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...