Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Veertje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Veertje

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Ometon maar ik slik temazepam en een hele pil weegt 210 mg, dus dan is 1 mg meer of minder niet zo erg
 2. @ometon, mijn pillen zijn altijd ongeveer hetzelfde gewicht, scheelt misschien 1 mg
 3. Die weegschaal heb ik ook en inderdaad geeft vaak iets anders aan, de meeste keren probeer ik het wel een keer of zeven, ach voordat ik zeker weet dat het goed is. Ik ben er nog niet, maar hoe doen jullie vijlen? Echt met een vijltje? @Briba hoe gaat ie met je?
 4. Vraa Vraag jij dat aan mij Face? Ik slik temazepam (nu 6.5 mg) en xanax 1 tot 1.5 mg zo nodig
 5. Oh dat wilde ik je zeggen, ik ben ook acupunctuur gedaan tegen tinnitus en mijn arts acupuncturist had bij sommige echt resultaat!
 6. Ik herken het hoor, ik kon er ook totaal niet mee copen. Dacht echt knetter te worden en lag s nachts altijd met oortjes in met muziek en dan hoorde ik het nog. OVerdag ook altijd bijgeluiden, tot ik een keer bedacht, als ik het geluid er nou laat zijn, wen ik er misschien aan. Echt bloed, zweet en tranen. Maar ik ben er nu veel meer aan gewend. Niet blij ermee, maar de paniek is weg. Soms denk ik er niet eens aan. Veel sterkte!
 7. Dat snap ik heel goed Briba, tinnitusstress. Ik kreeg er een paar weken geleden een suis bij, pats, boem in mijn oor (de andere geluiden hoor ik meer in mijn hoofd) en dan schiet toch als eerste door me heen: "nee, nee, dit trek ik niet. Stop. Stoooooooop." Ik vind het pittig, dat hele tinnitusverhaal en hoop dat het bij jou een afbouwklacht is en daarna gewoon weer vertrekt. Want dat lijkt mij voor nu het meest logische scenario.
 8. Oeps ik had het idee dat je mijlen op me voorliep Ik zit nu op 6.5 mg. De ene keer ga ik na een dag of vier 0.5 naar beneden en dan blijf ik weer langer dan een week op hetzelfde gewicht hangen. Gaat ie nog steeds goed?
 9. Ik ook hyperacusis @Briba En na 14 maanden zat ik nog compleet in de paniek. Heb het eerste anderhalf jaar ook nauwelijks geslapen, ongeveer 1 a 1.5 uur en dan werd ik weer wakker. Mijn man heeft al best lang tinnitus, iets van 20 jaar. En hij - terwijl ik denk dat het bij hem erger is- heeft er altijd beter mee kunnen dealen. Ik denk dat het mij ook als een jaartje ofzo minder stoort. Sterkte! En zit je al bij de 0.5 Briba?
 10. @Bert aangezien ik niet zo vaak lees, reageer ik nu pas. Hoop dat je het nog leest. Ik heb vier jaar geleden plotseling tinnitus gekregen. Ik werd 's nachts wakker van een suis en een piep, en ging in het huis zoeken. Was compleet in paniek toen het in mijn hoofd bleek te zitten en niet meer weg ging. Ben naar Duitsland gegaan voor een prednisonkuur (voor plotseling tinn) en tinn-training gedaan, acupunctuur, maskeerders en ging aan de alprozalam omdat ik het gewoon niet kon handelen. Nooit. Meer. Rust. We zijn nu vier jaar verder en het gaat een stuk beter met me - in dit opzicht. Waar ik eerst de hele dag de geluiden hoorde, ben ik me nu soms helemaal niet van bewust. Behalve afgelopen weekend bijvoorbeeld, ik heb een nierbekkenontsteking en moet AB slikken.Opeens kreeg ik er een geluid bij. Ben als een gek gaan zoeken of die AB tinnklachten kon verergeren. Dan merk ik wel dat de paniek toeslaat. Hard en onverbiddelijk Maar meestal kan ik er goed mee leven, wat ik echt NOOIT gedacht had.
 11. Wat lief dat je het vraagt @Cyclad58 Omdat ik nogal slecht ga - lichamelijke ellende die niet veroorzaakt wordt door t afbouwen - vergeet ik steeds hierop te kijken. Dank voor het vragen en hoop dat het jou goed gaat. Lfs
 12. @KannietmeerOh haha zie dit nu pas. Ik zit nu op 9.5 mg. Ik bouw echt heel langzaam af. Dat gaat best goed. Ondertussen ben ik tolerant geworden voor Xanax, wat ik 1 x in de week slik. Ik sliep daar altijd geweldig op. Dan werd ik opeens om half zeven ofzo wakker, had ik uren achter elkaar geslapen. Zelfs met slaappillen slik ik maar kort achter elkaar, anderhalf a twee uur, met een beetje mazzel drie uur achter elkaar.
 13. @Briba lekker dan, wat dus tikfoutje want ik bedoelde 0.5 mg ipv 0,1 want dat is echt niet te doen.
 14. @briba het is van de regenboogapotheek, ik heb een kopie gemaakt van het velletje maar mag niet zoveel uploaden. Misschien wil jij je prive-email sturen, dan kan ik het naar je toesturen.
 15. @BribaIk ga nu twijfelen of het het Ashton is, maar ik kan je een kopie toesturen. Ik heb nog geen idee hoe ik dat wil gaan doen, dat flintertje. Ik denk eerst zelf proberen en als dat niet lukt bestellen via de Regenboogapotheek. Trouwens dat oplossen in vloeistof leek me ook een gedoe. Maar ik loop nu ook wel eens te mierenn$&*( dan wil ik er 0.2 ofzo af, of is dat nou 2 mg. Dan heb ik pil 271 en wil dan 269, dan ga ik toch een beetje lopen schrapen. Ik ga een kopie maken en je toesturen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...