Spring naar bijdragen

LoraVerslaafd22

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

LoraVerslaafd22's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik zou graag zien dat de psychiaters die deze rotzooi voorschrijven de medicijnen zelf een tijdje nemen als onderdeel van hun studie. Soort stage, eerst benzoverslaafd raken, dan afkicken en dan pas afstuderen. Dan zouden ze ook niet zo gortig zijn met het voorschrijven van deze troep.
  2. CZ vergoedt het in ieder geval niet. Ik was 166 euro kwijt voor twee taperingstrips Lorazepam.
  3. Nee ik had dat al en toch gaven ze me weer een benzo toen ik suïcidaal was ondanks dat ze wisten dat ik slaapapneu heb.
  4. Klopt, is inderdaad geen goede combi. Ik word regelmatig wakker snakkend naar adem met schuddende benen en armen. Eigenlijk is dat hartstikke gevaarlijk. Ik heb een cpap en een mra beugel maar die apneus zullen pas weggaan als ik van die klote lorazepam af ben. Ik zit nu op 5mg per dag, ben aan het stabiliseren na een terugval. Als ik me weer iets aangesterkt voel en iets beter slaap, ga ik weer verder met de Taperingstrips.
  5. Zelf werd ik vannacht om half 4 wakker van de vele apneus. Daarna niet echt goed meer kunnen slapen. Om half 8, wat al vroeg is, mijn ochtend dosis lorazepam genomen. Daarna een paar uurtjes relatieve rust gehad. Rond 11 kreeg ik slikproblemen wat me erg zorgen baart, maar het zal ook wel met de afbouw te maken hebben. Is daar iemand bekend mee?
  6. Cyclad58 ik hoop dat het weer iets beter gaat. Veel sterkte vandaag.
  7. Voordat ik met de Taperingstrips ging beginnen heb ik de methode van omzetting naar Diazepam geprobeerd, dit ging helemaal niet i.c.m. mijn slaapapneu. Waarom dat met de Xanax toen wel heeft gewerkt is me een raadsel. Nu kan ik in ieder geval de Diazepam absoluut niet verdragen, mijn huig klapt dan helemaal dicht. Dat ik slaapapneu heb maakt alles nog lastiger. Het klopt wat je zegt dat ik nu beter even kan stabiliseren op 5 mg voordat ik weer aan de Taperingstrips begin. Wat me nu wel helpt met slapen is CBD. Ik slaap sneller in, en mijn spierspanning wordt er een stuk draaglijker van.
  8. Hallo Anna, ik ben Mike. Ik ben zelf afhankelijk van lorazepam en zou ook wel graag een stopmaatje willen. Ik woon echter niet in de buurt en zal niet langs kunnen komen in Nijmegen, maar chatten mailen appen bellen kan altijd. Knap dat je zoveel hebt afgebouwd.
  9. Zoals gezegd slikte ik eerst xanax voor mijn paniekstoornis, echter ontwikkelde ik hierdoor slaapapneu. Toen heb ik de xanax bij het ggz afgebouwd d.m.v. omzetting naar diazepam. Dit ging echter veel te snel, binnen 2 weken. Doordat ik helemaal niet meer sliep na ontslag werd ik suïcidaal en eindigde ik op gesloten. Daar voerde ze me 5.5 mg lorazepam per dag. Na het ontslag thuis ging het niet veel beter en ben ik blijven doorslikken. Er waren zelfs dagen/ weken dat ik 8 of 10 slikte per dag. 2 weken geleden was ik d.m.v. Taperingstrips op 4 mg gekomen, maar weer werd ik suïcidaal. Ben toen weer meer gaan nemen met dagen 8 en 10 er bij. Nu sta ik weer heel snel op 5 mg maar het is een ware hel.
  10. LoraVerslaafd22

    Even voorstellen.

    Hallo ik ben Mike, en ik ben verslaafd aan lorazepam. Ik gebruik circa 5mg per dag sinds februari 2019. Daarvoor gebruikte ik 1mg Xanax vanaf begin 2018. Ik kreeg dit voorgeschreven voor mijn angst en paniekstoornis. Ik probeer de lorazepam af te bouwen maar het is werkelijk de hel op aarde. Ik hoop op dit forum wat steun en tips te krijgen om er doorheen te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...