Spring naar bijdragen

Sophie11

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sophie11's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Sophie11

    Woodie

    Best wel goed eigenlijk!
  2. Sophie11

    Voorstellen

    Hou vol meid. Je bent al zo ver. Morgen is vast weer een betere dag!
  3. Sophie11

    Hallo!

    Spijker op de kop hub1! Ik weet het heel goed en m’n oogkleppen gaan ook af. Ze zitten halverwege nu Ik wil niet terug naar de drank. Minderen kan ik namelijk niet, stoppen wel. 2 zware katers in 3 dagen tijd... Pfff nee dat wil ik niet meer. En nu functioneerde ik nog. Wat doet dat over een paar jaar? Nee hoor het is me echt duidelijk. Alleen spreek ik het nog niet hardop uit
  4. Sophie11

    Het heeft lang genoeg geduurd

    Hier kan je alles kwijt en niemand die jou veroordeelt!
  5. Sophie11

    Woodie

    Hier nog een 14 dagen droogstaander Jouw verhaal klinkt herkenbaar. Succes en hou vol!
  6. Sophie11

    Hallo!

    Ik heb ff jouw verhaal gelezen Linda en jeetje wat ben jij sterk zeg! Sterker dan je denkt! Wel een vraag: wat is POH? Wij zijn zeker goed bezig! Girllll power!!
  7. Sophie11

    Hallo!

    Vandaag 14 dagen geen alcohol gedronken ik ben best wel trots op mezelf! Slaap beter en langer, m’n huid wordt mooier én er is een kilootje af! Als dat geen motivatie is om door te gaan weet ik het ook niet meer! Het gaat erg soepeltjes al moet ik zeggen dat ik af en toe wel het idee heb dat ik iets mis. Maar dat verdwijnt ook weer snel. Ik heb voor het eerst hardop uitgesproken tegen mijn partner dat 1 maand niet drinken misschien te kort is. Om het patroon te doorbreken zeg maar. Maar in m’n hoofd wordt mij wel duidelijk dat ik beter nooit meer moet drinken. Waarom ik dit niet hardop zeg weet ik eigenlijk niet. Bang dat het dan echt wordt?
  8. Sophie11

    Hallo!

    Sterkte. Hoi vol he, het wordt echt beter!
  9. Sophie11

    Hallo!

    Zo ben ik het nu ook aan het bekijken, per dag! Lief dat je vraagt hoe het gaat. Het gaat erg goed! Wel regelmatig zin in een wijntje maar de zin verdwijnt ook weer snel. Wat ik erg fijn vind is fris wakker worden en de mist in m’n hoofd trekt ook op! En bij jou?
  10. Sophie11

    Vol goede moed!

    Hier nog een nieuweling, ook bijna 9 dagen droog. Heel herkenbaar allemaal..
  11. Sophie11

    Hallo!

    Hellowww! Ook ik kom mij even voorstellen. Ik ben Sophie, 45 jaar. Zware drinker, zeker 3 rode wijn elke avond en op vrije dagen nog een blik bier of 4-6 er bij. Afgelopen maart heb ik meegedaan met ‘ikpas’ en dat heb ik makkelijk volgehouden, helaas gewoon weer in het oude patroon teruggevallen. Nu doe ik weer mee, vanaf 1 januari niet meer gedronken. Alleen lijken de ontwenningsklachten nu iets zwaarder, veel hoofdpijn gehad, slecht inslapen en veel wakker geweest. Hoofdpijn is nu weg en het slapen gaat al beter! Het doen alsof ik geen probleem heb kan ik voor mijzelf niet meer goedpraten.. Alcoholist in spe.. Ik zit er aan te denken helemaal te stoppen met drinken maar dit beangstigd mij nog een beetje. Het idee om nooit meer te drinken wordt steeds groter, ik laat het rustig in mij groeien.. En sterker worden, ik heb vertrouwen in de toekomst! Verder zit ik veel te denken waarom ik dronk. Ik weet het niet. Gewoonte? Mijn ouders drinken ook.. Nou. Tot zo ver dan voor nu. Fijn dat jullie er zijn en dat ik mee mag lezen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...