Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Benerklaarmee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  248
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Benerklaarmee

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Smaragd laten we gewoon op elkaars draadje reageren en juist het dialoog aangaan! Ik ben wel blij met de herkenning. Doet me goed! Lijkt soms alsof ik totaal vervreemd ben! Traag in het aanleren en afleren .. best wel alleen op de wereld ... iedereen wilt gezien worden en erkenning. Super lief!
 2. Benerklaarmee

  Gezonder leven.

  Top om van je te horen !. Ineens begrenzen maar toch aanwezig! Ben blij dat ik je toch zie!
 3. Benerklaarmee

  Stoppen

  Ik zit ook niet lekker in mijn vel en jij mag gewoon ook mens zijn! Ik hoop dat ik als mens niet meteen afgebrand ben want ook ik heb maar een mening over wat ik lees. En ik hoorde eens: een mening is net een navel.. iedereen heeft er een maar niemand doet er wat mee.
 4. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Thanx @Smaragd !! Niks oneerlijk maar gewoon jou gedachte en juist eerlijk! Waarom ik de ruimte niet kan vinden om me te verplaatsen in Lars als hij na een open draad van een lotgenoot zich uitlaat is ook mijn probleem. Was ik maar zo meelevend en hou ik maar op zijn tijd gewoon me klep! Ik zou hopen dat Lars heel lang onder ons blijft maar tegelijkertijd wens ik hem zo min mogelijk ongemak en gun ik hem gehoor want hij is duidelijk in zijn hulpvraag en ik sta er wel achter dat een ziel medemens de keuze mag hebben over zijn eigen leven! Dat geld ook voor Sober. We zijn * buiten onze eigen keuzes zoals bij onze problematiek (verslaving of gedrag, keuzes) ook ondergeschikt aan een systeem! Andere beslissen nu in beide gevallen en dat is niet te bevatten! Ik reageer uit gevoel en dat hoeft niet in ieder straatje te vallen.. het hoeft niet maar ik kies ervoor en sta open voor kritiek.. ik leer er ook van
 5. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Als het drama is van de kern en oprecht... bring it on! Gedeelde smart.. maar onrecht en oneerlijk is gevaarlijk voor me! Ik krijg altijd terug dat ik te aanwezig ben en ik sta open voor feedback echt! Misschien nu bot haha maar uiteindelijk moet ik wel als anderen last ondervinden! Geluk boven gelijk toch!
 6. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Sober ze moeten gewoon opschieten! Vreselijk in een zorgstaat als Nederland! Wellicht was niet kunnen reageren beter haha. Ik wil je absoluut niet nog meer ellende en externe ruis bezorgen. Dit is dicht bij mezelf blijven en dat is denk ik ook mijn trauma en mechanisme en mijn harnas! Ik zal proberen me afzijdig te houden en onderzoeken waarom dit mij zo triggert!!! Zoals je zegt ver voorbij die ingescheurde nagel xxx sleep well!!
 7. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Lieve @Senna33 sorry voor mijn directheid. Wat maakt het voor jou zo heftig? Wat is verwijderd?
 8. Benerklaarmee

  Sober

  Mijn oprechte excuses! Ik moet toezien hoe iemand zijn frus op een ander botviert en ik ben degene die moet dimmen. Ergens zijn mensen nog verder en ik daar nog niet. Laat anderen heel en daar waar ik niet connect met deze vorm van uitlaten ...moet ik dat blijkbaar loslaten! Jou draad Sober en hoop oprecht dat ik hierin puur mijn oprechtheid toon, mijn waarneming en geen gelijk hoef te krijgen... trusten!
 9. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Ik heb gewerkt tot laat en helaas geen tijd gehad! En helaas toch aangetrokken en dan echt in mijn gevoel ( bones) waar anderen door moeten hier dat het me aantrekt en pijn doet! Maar ik ga pitten en moet overleven! Sober somber depri eenzaam maar eerlijk !
 10. Benerklaarmee

  Sober

  Je doet het super ondanks de onmacht! En dan alles inzetten om niet naar dat ene te grijpen...maat dat wat goed voor je is toelaten! straks als het zover is ( ik hoop zsm) ben je zoo blij Met deze keuzes! Zo trots op je! Sterkte!!!!
 11. Benerklaarmee

  hoi

  Oee heftige burn-out ja. En het moment van het toch even blij zijn met... koesteren! Ik heb me 2 uur opgesloten in mijn kamer en begin rustig weer op te krabbelen. Dit is het gevolg van jaren overstrekken en de nasleep van mijn burn-out. Pas op de plaats maar dit geeft zoveel rust dat ik Durf toe te geven! Zo herkenbaar die vreselijke gedachten en dat natuurlijk vooral gedurende de nacht! Geef jezelf de tijd!!!
 12. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Twee dagen lang al voel ik de wisselende stemmingen. Lang omdat het heel heftig binnen komt! Het is van volledige frustraties omgeslagen naar moe en intens verdrietig. Ondanks de zon ben ik meteen na mijn werk in bed gaan liggen. Ik frustreer me ook wel weer op mijn man en zoals ik over ons verschil van prioriteiten. Wellicht wil ik gewoon zwart zien. Ik weet het niet. Ik heb drang om me kapot te zuipen en ik weet niet of dit de manier is maar neem even afstand van mijn gezin en andere patronen en distantieer me van alles door me in mijn kamer op te sluiten. Praten, meedoen nee ik wil totale rust !
 13. Benerklaarmee

  Gezonder leven.

  Haha herkenning en dat noooit meer!
 14. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Haha @Lonster zoals je gemerkt hebt schrijf ik ook graag. Door het niet kunnen reageren heb ik bepaalde draadjes meerdere malen doorgelezen en soms ook op verschillende tijdstippen. Dan lees je weer iets anders dan de keer ervoor. Op mijn werk voel ik me veilig want daar heb ik een pet op en kan mijn emoties en gedachten beter onderdrukken dan in mijn veilige zone waar ik soms even los laat en daardoor weer minder stabiel ben en onzeker. Onzekerheden komen steeds vaker de hoek om kijken. Nu ik thuis kritiek of onzekerheden niet kan verbergen achter de alcohol merk ik dat die er zijn. Het maakt mij kwetsbaar maar dat mag er zijn. De schijnzekerheid onder invloed of naar een weekenddag toeleven waar ik alles ‘los’ ga laten is er niet meer. Moet steeds vaker met mezelf dealen en pijnlijk maar nodig.
 15. Benerklaarmee

  Stoppen met verdoven

  De beer is los idd.
×