Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Benerklaarmee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  254
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Benerklaarmee

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Lonster, ik heb het kunnen aanpassen. Wat betreft inbraak op mijn privacy heb ik een hoop meegemaakt en het zit inderdaad nog een beetje in mijn systeem (trauma) dat ik daardoor snel wantrouwend ven. Eigenlijk is dit het enige online platform waar ik op kom. Ik heb geen telefoonnummer doorgegeven. In ieder geval hopelijk geen e-mails meer Ja het is heftig want wil natuurlijk niet terugvallen maar de drang is dan weer zo aanwezig en het schuldgevoel daarna ook! Alles wat ik dan tot zon moment bewerkstelligd heb voor mezelf maar ook voor anderen telt voor mij dan niet meer en begin dan weer met een lege zelfwaardering.
 2. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Smaragd bizar he! Ik passeer mezelf zovaak om alle verantwoordelijkheid naar me toe te trekken. Als ik mijn ontspanning elders zoek dan destructief dan zou het me ook waardig maken in wat ik doe voor anderen. Maar zoals je zegt eerst je eigen helen en bedienen en dan de ander! Daarom zoekende...en hoop dat ik de kracht vind om beide te kunnen. Het een kan niet zonder het ander in mijn leven. Welterusten!
 3. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Nou redelijk. Heb wel terugvallen gehad en niet gering maar ook gesterkt door echte gebeurtenissen en dan .. blijf ik in mijn kracht en moet ik de sterkste zijn! Het werkt bij mij zo: Als het nodig is ik er sta en t/m uiterste (robot) maar de uitlaatklep is vaak desastreus en destructief! Zoekende in tot mezelf komen .. hoe? Vind het soms zo raar dat ik ineens na een maand weer berichten in mijn inbox krijg terwijl ik dat normaal in mijn ongewenst krijg. En de inkomende calls wat ik eerder zei. Maar ik vind het toch fijn om hier ff te ventileren over wat in me omgaat wat betreft de verslaving!
 4. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Hey, klopt! Ik ben lang niet geweest maar vooral om andere redenen. Ik word nl sinds het forum steeds gebeld door onbekende nummers van nummers uit ned. Eng. En ook spam ... en berichten die jullie plaatsen in mijn inbox i.p.v. ongewenst als ik langere tijd niet reageer. Vind ik te persoonlijk! Terwijl jullie als persoon mij juist kunnen stimuleren en interesseren! De omgeving die gefaciliteerd wordt voor ons lotgenoten voelt voor mij te onveilig!
 5. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Hoi lieverds, Mijn schoonvader is overleden in de tussentijd. Jeetje wat een verdriet en leegte. Kort ziektebeeld, mantelzorg en weg! Daarna heb ik weer terugvallen gehad. Toch die eerste en die verdoving nodig en weer geen spijt daarna. Verdoving en die totale rust en dat schijt aan de rest van de wereld, op bed jammeren ..niks gevoel... ik had best behoefte aan de feedback en spiegel zodat ik weer op feiten wordt gedrukt maar weer ww. Ik kwam er niet meer in maar na veel gepuzzel is het me weer gelukt. Ik begin weer vanaf het begin. Niet leuk maar ik doe het zelf...
 6. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Smaragd laten we gewoon op elkaars draadje reageren en juist het dialoog aangaan! Ik ben wel blij met de herkenning. Doet me goed! Lijkt soms alsof ik totaal vervreemd ben! Traag in het aanleren en afleren .. best wel alleen op de wereld ... iedereen wilt gezien worden en erkenning. Super lief!
 7. Benerklaarmee

  Stoppen

  Ik zit ook niet lekker in mijn vel en jij mag gewoon ook mens zijn! Ik hoop dat ik als mens niet meteen afgebrand ben want ook ik heb maar een mening over wat ik lees. En ik hoorde eens: een mening is net een navel.. iedereen heeft er een maar niemand doet er wat mee.
 8. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Thanx @Smaragd !! Niks oneerlijk maar gewoon jou gedachte en juist eerlijk! Waarom ik de ruimte niet kan vinden om me te verplaatsen in Lars als hij na een open draad van een lotgenoot zich uitlaat is ook mijn probleem. Was ik maar zo meelevend en hou ik maar op zijn tijd gewoon me klep! Ik zou hopen dat Lars heel lang onder ons blijft maar tegelijkertijd wens ik hem zo min mogelijk ongemak en gun ik hem gehoor want hij is duidelijk in zijn hulpvraag en ik sta er wel achter dat een ziel medemens de keuze mag hebben over zijn eigen leven! Dat geld ook voor Sober. We zijn * buiten onze eigen keuzes zoals bij onze problematiek (verslaving of gedrag, keuzes) ook ondergeschikt aan een systeem! Andere beslissen nu in beide gevallen en dat is niet te bevatten! Ik reageer uit gevoel en dat hoeft niet in ieder straatje te vallen.. het hoeft niet maar ik kies ervoor en sta open voor kritiek.. ik leer er ook van
 9. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Als het drama is van de kern en oprecht... bring it on! Gedeelde smart.. maar onrecht en oneerlijk is gevaarlijk voor me! Ik krijg altijd terug dat ik te aanwezig ben en ik sta open voor feedback echt! Misschien nu bot haha maar uiteindelijk moet ik wel als anderen last ondervinden! Geluk boven gelijk toch!
 10. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Sober ze moeten gewoon opschieten! Vreselijk in een zorgstaat als Nederland! Wellicht was niet kunnen reageren beter haha. Ik wil je absoluut niet nog meer ellende en externe ruis bezorgen. Dit is dicht bij mezelf blijven en dat is denk ik ook mijn trauma en mechanisme en mijn harnas! Ik zal proberen me afzijdig te houden en onderzoeken waarom dit mij zo triggert!!! Zoals je zegt ver voorbij die ingescheurde nagel xxx sleep well!!
 11. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Lieve @Senna33 sorry voor mijn directheid. Wat maakt het voor jou zo heftig? Wat is verwijderd?
 12. Benerklaarmee

  Sober

  Mijn oprechte excuses! Ik moet toezien hoe iemand zijn frus op een ander botviert en ik ben degene die moet dimmen. Ergens zijn mensen nog verder en ik daar nog niet. Laat anderen heel en daar waar ik niet connect met deze vorm van uitlaten ...moet ik dat blijkbaar loslaten! Jou draad Sober en hoop oprecht dat ik hierin puur mijn oprechtheid toon, mijn waarneming en geen gelijk hoef te krijgen... trusten!
 13. Benerklaarmee

  Voorstellen

  Ik heb gewerkt tot laat en helaas geen tijd gehad! En helaas toch aangetrokken en dan echt in mijn gevoel ( bones) waar anderen door moeten hier dat het me aantrekt en pijn doet! Maar ik ga pitten en moet overleven! Sober somber depri eenzaam maar eerlijk !
 14. Benerklaarmee

  Sober

  Je doet het super ondanks de onmacht! En dan alles inzetten om niet naar dat ene te grijpen...maat dat wat goed voor je is toelaten! straks als het zover is ( ik hoop zsm) ben je zoo blij Met deze keuzes! Zo trots op je! Sterkte!!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...