Spring naar bijdragen

Shinebright

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Shinebright's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Shinebright

    somber en alleen

    zo is dat!! Daar gaan we voor. Vanmiddag heel fijn gesprek gehad met iemand die me ook verder wil gaan helpen. Ervaringsdeskundige. Niets voor niets. Voel me er goed bij! Geen drank meer voor mij!
  2. Shinebright

    somber en alleen

    bumperjim haha! ja das waar! Ik ga meestal niet naar de tandarts als ze het zouden ruiken ;-) Maar de eerste week zit er weer op. Vandaag gesprek over de groepen in de omgeving. Heb ik wel zin in en vanavond eindelijk weer boksles! Ook zin in in! Dus dat zijn weer positieve dingen. Zin hebben in iets! Benieuwd wat vandaag me gaat brengen. Gister was ook niet verkeerd 12 km gewandeld in de bossen. Deed me ook goed. Probeer me los te maken van mijn vorige relatie die nog steeds veel in mijn hoofd zit. Maar met de nodige afleiding gaat dat steeds beter-der. Fijne dag allemaal!
  3. Shinebright

    somber en alleen

    @Sober heel veel succes in het ziekenhuis! Fijn dat je telefonisch contact kan houden!! Voor mij vandaag weer een nieuwe dag, dag 7 dus een week. Vannacht nogal heftig gedroomd over ex en alcohol. Heel erg vaag allemaal. Beetje raar wakker geworden. Zo meteen naar de tandarts. Vanmiddag een flink stuk wandelen. Fijne dag allemaal!
  4. Shinebright

    Treffende uitspraken

    Well, I started out down a dirty roadStarted out all aloneAnd the sun went down as I crossed the hillAnd the town lit up, the world got stillI'm learning to fly but I ain't got wingsComing down is the hardest thingWell, the good ol' days may not returnAnd the rocks might melt and the sea may burnI'm learning to fly but I ain't got wingsComing down is the hardest thingWell, some say life will beat you downBreak your heart, steal your crownSo I've started out for God knows whereI guess I'll know when I get thereI'm learning to fly around the cloudsBut what goes up must come downI'm learning to fly but I ain't got wingsComing down is the hardest thingI'm learning to fly around the cloudsBut what goes up must come downI'm learning to flyI'm learning to fly
  5. Shinebright

    Nieuw hier

    Welkom willie filmpje heeft mij inderdaad ook veel geholpen! Succes morgen!
  6. Shinebright

    somber en alleen

    Hoi sober ik ben 32 geworden vorige week. Heb de NA ook geprobeerd. Verschillende groepen. As woensdag heb ik met iemand afgesproken die me wat meer info kan geven over de verschillende groepen in de omgeving. En idd dat zijn cadeautjes Jij ook een fijne dag!!
  7. ja Yvonne ik ben deze afgelopen week begonnen het en helemaal nieuw hier. Ben nog een beetje aan het kijken hoe het allemaal werkt
  8. Shinebright

    somber en alleen

    Goedemorgen inderdaad al vijf dagen! voel me al stukken beter en de angst en somberheid gaat langzaam wat meer naar de achtergrond. Gister onverwachts een hele volle leuke dag gehad met allemaal mensen zonder alcohol. Kwam zo maar op mijn pad. Ging gister na het sporten naar huis en zag een oude bekende lopen. Vroeg het hoe het ging en hij vroeg of ik zin had in koffie. Samen een kop koffie gedronken bleek hij ook een maand gestopt te zijn omdat het allemaal teveel was. Leuk dat je zo iemand dan ineens tegen komt. Vandaag weer een nieuwe dag: dag 6! Dank je wel voor je bericht!
  9. Shinebright

    somber en alleen

    ja helemaal stoppen. Anders werkt het gewoon niet. Zeker niet in deze periode. Ik was voorheen ook twee jaar gestopt en dat is veel beter voor me. En ja idd positief proberen er in te staan al valt het soms niet mee.
  10. Shinebright

    somber en alleen

    jeetje dank je wel allemaal! Voel me er echt beter door. Vijf dagen nu en het gaat al stukken beter. Heb net een klankschalen sessie bijgewoond. Dat is toch bijzonder. Zou het iedereen aan kunnen raden. Kom je echt even bij jezelf! Gister de hele dag op de bank gehangen... s ochtends heel onrustig maar s middags moe van de drukte in mijn hoofd. Dus niks meer gedaan en het was een keer goed om niks te doen. Heeft me ook weer goed gedaan. Dus we gaan de goede kant op!
  11. Shinebright

    somber en alleen

    Dank je wel allemaal. Doet nou al goed. En idd 4 dagen! Ga zeker meer van me af schrijven
  12. Shinebright

    somber en alleen

    Goedemorgen allemaal, Ook ik lees al de hele week mee op het forum. Nu wordt het eens tijd van mezelf af te gaan schrijven. 4 jaar geleden ben ik in behandeling gegaan voor mijn alcohol verslaving. Om de paar jaar kreeg ik last van een depressie. Dit is al vanaf mijn 14 jaar Ik ben opgegroeid in een gezin met een moeder die ook alcohol verslaafd was. Ze overleed toen ik 18 was... plotseling en dat heb ik nooit kunnen verwerken. Dit kwam binnen als een bom. 3 jaar geleden is mijn 8 jaar durende relatie gestopt omdat ik na het stoppen van alcohol een ander leven wilde beginnen en dit ging helaas niet samen met deze partner. Ik heb toen op verschillende plekken gewoond en uiteindelijk een huisje voor mezelf, goede baan van 40 uur. (nu ziektewet). Maar toch voel ik me te vaak eenzaam en somber. Ik heb weinig contacten die niet drinken en trapte in de valkuil om met 'vrienden' te zijn d.m.v. alcohol. Dit ging even goed. Maar van binnen was dit niet wie ik was. Of wie ik wilde zijn. En ik stopte weer en voelde me elke keer zo alleen somber en verdrietig. Voelde me echt een vreemde eend in bijt. In juli kreeg ik weer een terugval en kwam ik bij de crisis dienst terecht. Daar hebben ze allerlei testen met me gedaan waaruit kwam dat ik mogelijk last had van een versie van borderline met daarbij PMS. Hierdoor werd veel duidelijk m.b.t. mijn stemmingswisselingen. Afgelopen weekend maakte mijn huidige nieuwe relatie het uit omdat hij geen trigger wilde zijn voor mij met de kerst e.d. terwijl onze relatie ontzettend goed ging en ik dit niet aanzag komen. Weer als een bom. En ik was de dag erna jarig en zou hem aan mijn familie voorstellen. Ik kon hier echt niet mee omgaan en ben gaan drinken. Heel veel ineens. Maar nu weer 4 dagen gestopt en ook geen behoefte. Maar wat voel ik me toch klote en alleen. Ik ben onderbehandeling voor borderline en in januari start mijn therapie. Verder heb ik contact gezocht met iemand die me iets meer kan vertellen over soorten groepen omdat ik me in de AA niet helemaal thuis voel. (wel meerdere keren geprobeerd overigens). Sport graag. Maar weet me gewoon even niet bezig te houden. Vind het er lastig om alleen te zijn en zit daardoor veel in mijn hoofd. Wat me niet echt helpt. Dus vandaar dat ik dit nu met jullie deel. Mogelijk helpt het me.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...