Spring naar bijdragen

Willie1966

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Willie1966's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Willie1966

    Nieuw hier

    Dank je wel voor jouw reactie.....het afbouwen lukt gewoon niet. Ik heb besloten voor een klinische opname. Dit om ook het onverwerkte leed van vroeger te verwerken.
  2. Willie1966

    Nieuw hier

    Ik ben vorige week bij tactus geweest voor mijn bloeduitslag. Gelukkig zag die er vrij goed uit. Wel vitamine b en d gebrek. Tevens een iets vergrote lever en een te hoog cholesterolgehalte. Gelukkig is dit allemaal te verhelpen. Nu is mij aangeraden door de verpleegkundige om eerst af te bouw een en dan helemaal te stoppen. Daar ben ik nu mee bezig maar is best zwaar vind ik. Hebben jullie ook ervaring met het afbouwen? Ik wil volgende week niet meer drinken...nooit meer.
  3. Ik heb vitamine b complex forte voorgeschreven gekregen. Deze moet je in het geheel doorslikken volgens de apotheker. Nu is het probleem dat mij dat niet lukt. Nu heb ik de tablet in stukjes gebroken en weggeslikt zo goed en kwaad als het kon. Lees ik juist op internet dat dit een overdosis kan veroorzaken!!! Of zou het meevallen met deze vitamines?
  4. Willie1966

    Nieuw hier

    Dank jullie wel.
  5. Willie1966

    Nieuw hier

    Het klopt allemaal. Ik ga me langzamerhand beseffen dat ik dit stap voor stap moet doen. Vandaag naar tactus....een grote stap voor mij.
  6. Willie1966

    Nieuw hier

    Dank je wel!
  7. Willie1966

    Nieuw hier

    Bedankt voor het filmpje. Heel herkenbaar. Ik kan ik zeker iets mee!
  8. Willie1966

    Nieuw hier

    Dank jullie wel. Ga het filmpje zo kijken. Ben benieuwd.
  9. Willie1966

    Nieuw hier

    Ik hoop dat helemaal stoppen mij gaat lukken. Zie er behoorlijk tegenop maar lucht ook op. Eindelijk de grote stap te nemen. Drinken in het weekend is een soort van houvast om niet helemaal te hoeven stoppen. De angst de slapeloze nachten. Maar ik weet dat dit overgaat en er veel voor terug krijg. Ik voel me vandaag ook weer lam zoals gewoonlijk. Nergens geen zin aan en het idee dat het leven aan mij voorbij gaat. Ik walg van mezelf. Bah.
  10. Willie1966

    Nieuw hier

    Knap van jou dat je veertien jaar clean bent. Ik hoop werkelijk dat mij dat ook gaat lukken. Zal raar zijn om niet meer te drinken. Misschien alleen in het weekend een beetje. Ik weet niet of dat lukt.....maar ik ga geheel open naar tactus en luister en wat het beste voor mij is.
  11. Willie1966

    Nieuw hier

    Hoi Kohtje, klopt de eerste keer. Ik zie naar uit maar ook tegenop. Bang dat ik bekenden tegen kom. Maar ik móet doorpakken nu. Ik drink op het moment zo'n zeven a acht halve liters bier per avond. Ik ben elke dag duf en geestelijk gaat het ook een stuk minder. Mijn man maakt zich zorgen over mij maar is ook supertrots dat ik dit nu aan ga pakken.
  12. Willie1966

    Nieuw hier

    Hallo, ik ben Willie. Morgen heb ik een afspraak bij tactus. Ik voel me op dit moment een ramp. Ik hoop hier een beetje steun te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...