Spring naar bijdragen

Hendrik2

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Hendrik2's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hendrik2

    Voorstellen

    Reactie verwijderd door moderator
  2. Hendrik2

    There we go Again.....

    komt meer voor dan je denkt;Sven Kramer,en ik..ruim 1600.omlaag brengen met B3..orthomoleculaire arts raadplegen..
  3. Hoi Bor het voelt veel aangenamer dan gisteren.Na het weekend schijnt het dan weer veel warmer te worden.Voor vandaag voor mij; een dag van terugtrekken,met mn dieren zijn in de natuur.dat doet goed.en de rest even niet aan denken.
  4. Hendrik2

    Voorstellen

    Merkwaardige reacties.
  5. Hendrik2

    Voorstellen

    Dat heb ik ook niet beweerd...ik zet hier mn wel en wee,zoals iedereen hier doet..ga mn hond uitlaten,altijd blij die....fijne middag nog!
  6. Hendrik2

    Voorstellen

    Heb ik al rotgevoelens door het afkicken, de "veroordeling "naar mij toe begint zwaar te wegen.Een maat belde,aardige vent ,en geinteresseerd,en komt binnenkort langs.Dat is mooi en blij om.Ik heb het al eerder ergens aangekaart,heb een aantal broers en zussen.Ik heb het ze uitgelegd waar ik mee bezig ben, en dat ik momenteel niet kan langskomen,ivm de verschijnselen,en kan niet autorijden.Nu moet mn zus ander laminaat,normaal gesproken help ik in de familie met klussen,maar ik kan er alleen al niet komen/laat staan uitvoeren.Ik moest dus nee zeggen..voordat ze (kwaad)opgooide was het; "hang jezelf toch op,dan ben je overal af ".Het lukt me niet, en momenteel al helemaal niet,dit langs me neer te leggen.Ik sta altijd paraat,maar kan nu echt niet..ze is 58, en ik snap dit gedrag niet..verdriet,onrust, hyperventilatie..geen steun krijgen van de familie..dat voelt vreselijk voor mij.Ben blij dat mn maat komt,hij drinkt en rookt wel,maar is enorm welkom.Hendrik
  7. Hendrik2

    Voorstellen

    Lieve Nietmeer..herken zoveel on wat je schrijft..ook kanker gehad op m'n 16e.veel mensen hier hebben zoveel triggers gehad..ik vind dat je goed bezig bent..zelf voel ik me rusteloos,minderwaardig,angstig en kan zo wel even doorgaan.Maar: morgen een betere dag?? Dat wens ik iedereen...ik moet nu gaan slapen,wens iedereen peace of mind..X Hendrik
  8. Ik ben bekend met EMDR, al zolang het bestaat,ik wacht het even af,voor nu;ik ga slapen,het lijkt wel of ik ook slechter dan normaal op het weer reageer,enorm last,de warmte blijft maar hangen.
  9. Hoi Deligaf1 ben er ca 12 jaren terug mee begonnen; in en na periode ,en wat bijkomende ellende destijds,vechtscheiding/staat een paar berichten terug geschreven,raakte ernstig depressief.
  10. Ik weet het..voorlopig gaat het vandaag wel even een stuk beter met de dia erbij..ik dwing mezelf het leven even per dag te bekijken momenteel,weet ook niet goed hoe dit gaat worden,hoe lang het gaat duren,maar we doen ons best toch?Ben eigenlijk al lang blij dat die alcohol en sigaretten eraf zijn, toch iets bereikt alvast,voelde me destijds daar al stukken beter door.tja en dan denk je;dan ook alles weg!
  11. Fijn;dat is een zorg minder!Blij voor je.Ik ben dus gewoon thuis,heb een geschikte baas, autorijden durf ik nu ook niet,dus thuis..maar man o man wat zou ik/en jullie allemaal weer blij zijn als dit achter de rug is!
  12. Hallo Deligaf Ben er ooit mee begonnen in een vechtscheiding, en nog wat dingen die dan tegelijk komen,en ja, eerst voel jeje beter,daar gaat het ook om, maar nu,jaren later begint alles me tegen te staan;die scheiding is allang verwerkt,en ik zit nog met die seroxat/voor de duidelijkheid; de alcohol en het roken ben ik al een tijd met succes af,mis het ook niet.Dus nu pak ik de seroxat aan....en die pakt me terug..huisartsen ed..je mag blij zijn als je een goede hebt..need I say more..
  13. Cyclad58, dat is erg rot voor je.Er heerst ook nog es veel onbegrip,dat maak ik nu ook mee.Ik ben thuis, heb een goede baas,en hoop dat hij geduld heeft.Ik werk niet met zware machines.Vind het al met al knap van je!Heel veel sterkte,Hendrik2
  14. Hoi Dis Met alcohol en roken ben ik al gestopt, alcohol ca twee jaren terug,en het roken met behulp van nicotinepleisters..daar ben ik dus af, heel blij mee..en nu is de seroxat aan de beurt,12 jaar gebruikt,doet ook niet veel meer,maar werd er megadik van, cholesterol, hoge bloedsuikers,en dan moet het,helaas wil ik dan te snel, heb er een klein stukje bij moeten nemen, zit op10 mg nu(eerst 30) en ben toch blij met de diazepam.Ik woon alleen en was er gisteren wel erg "vreemd " aan toe,erg beangstigend;vandaar dat ik vanmorgen nog naar de huisarts gegaan ben.gr Hendrik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...