Spring naar bijdragen

Theelichtje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Theelichtje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ai ai ai, 6 maand, hoe overleef je zoiets?
  2. Wauw @Jeshen, een hele nacht! Ik ben op dit moment al blij met een heel uur. Hoe lang heeft het geduurd vanaf het stoppen tot nu?
  3. Goede morgend bolletje. Drukke dag voor mij. Wel allemaal medische afspraken, maar toch een opgave. Tandarts, kiné, dokter en mijn dag zit vol. En dat na niet zo'n goede nacht
  4. Thx @mito, ik ga ervoor. Ben wel blij dat het nu net zomer is. Zal wel beter zijn voor mijn gemoed dan wintermaanden Ik heb ondertussen wel neurontin gekregen voor de zenuwpijnen en een betere slaap. Het zou ook een deel ontwenning opvangen. Ik ga proberen hier volgende week ook terug mee te minderen. En zien wat de pijn doet zonder iets .....
  5. @mito ik werk ook niet. Mijn familie is op de hoogte en helpen me waar ze kunnen. Dus op dat vlak zit ik goed. Enkel medische begeleiding heb ik niet. Niet voor het ontwennen en ook niet voor onderliggende problematiek. Rivotril is me eerst na een slaaponderzoek voorgeschreven, daarna in de pijnkliniek. Ik ben nu wel van de Rivotril, maar heb geen alternatief om de pijnen op te vangen. En de Morfinepomp zie ik echt nog niet zitten. Maar ik ben al blij dat ik de ct wel ga overleven Dat is wel al een geruststelling!
  6. Ik drink 's avonds nog eens kop valeriaanthee en neem een warm kersenpitkussen mee in bed. En ik viel me heerlijk slaperig, maar dan uiteindelijk echt in slaap vallen, gebeurt niet
  7. Hoi, al 3 dagen is om 16 uur echt mijn dag over. Ik raak dan niet meer uit de zetel. Zo moe! En toch lukt het me 's nachts niet om deftig te slapen. Om moedeloos van te worden. Veel succes @Deligaf1, hopelijk gaat ie goed.
  8. @mito dank je voor je reactie. Dus ik ga de ct naar alle waarschijnlijkheid overleven. Dat stelt me gerust. 4 tot 5 maand de hevigste, wauw dat is behoorlijk lang! Ik hoop dat het bij mij niet zo lang duurt voor ik weer wat kan slapen.
  9. Geen gesnurk hier En ik ga die banaan gewoon opeten straks. Lekker veel kalium, goed voor mijn hartritme
  10. Wat? Ben je gevallen? Toch niks pijn gedaan?
  11. @bolletje Hoe was je dag gisteren?
  12. Geen plannen dit weekend. Ben net naar de kiné geweest. Ik dacht dat ik het niet ging kunnen, maar het is me gelukt! En het voelt goed.
  13. Ik zou zo graag eens slapen. Dat heb ik echt nodig. De valeriaan en magnesium helpen niks. De neurontin lijkt me wel iets rustiger te maken 's nachts. Iets minder paniek. Ik neem de 300, dus eigenlijk wel veel. Misschien moet ik maar wat poeder uit de capsule doen dan? Waar zal ik verder schrijven? In de huiskamer? Want al mijn berichten raken verspreid over verschillende topics. Ik ga je ook ff een privé bericht sturen.
  14. @Kannietmeer die gevoelsstoornissen kunnen ontwenningsverschijnselen zijn? Kan ik ontwenningsverschijnselen hebben gehad tijdens het gebruik? Of noemen ze dat gewenningsverschijnselen en zouden die hetzelfde zijn? Ik heb gisteren de druglijn gebeld, maar daar zitten blijkbaar vrijwilligers met veeeeeel minder ervaring als jullie. Ik bel vandaag eens naar de psychiatrische instellingen hier in mijn stad. Op internet las ik dat ze ambulante zorg hebben voor verslaving. Een beetje begeleiding zou gewoon fijn zijn. Ik heb van de huisarts wel neurontin gekregen (gabaptine) omdat de lichaamseigen gabaptine zou verminderd zijn door gebruik. Is het dat wat jij bedoelt met Gaba? @mito ik ben Belgische dus ik check ff voor de zekerheid .... Bedoel je met rammen gewoon doorgaan met de ct? "If you go through hell, keep going" Zoiets? Zou dat de snelste weg zijn? Hoeveel mg nam je en hoe kang hebben de hevigste symptomen geduurd? Mijn hersenkronkels verzinnen de meest gekke namen, hoor Theelichtje staat voor de hoop op beter, licht aan het eind van de tunnel, maar het is nog maar een heel klein lichtje ( en mijn naam begint ook met T, sssssttttt )
  15. @Deligaf1 ik ben normaal een voorzichtige met zo'n medicatie. Ik heb 0,5mg geslikt op 24 uur (2 x 2,5mg) zaterdag en zondag. Ik moet ff zoeken hoeveel dat is. Ik denk dat dat net evenveel is ..... Dus dan moet ik helemaal opnieuw beginnen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...