Spring naar bijdragen

Gypsy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.224
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    5

Berichten geplaatst door Gypsy

  1. 2 minuten geleden zei Eleo31:

    Ik heb van natuurarts probiotica waarin ook glutamine in zit, dus dat is in ieder geval oké denk ik dan.Melk drink ik ook niet, neem inde plaats daarvan amandelmelk.Granen eetbak wel, misschien ook eens minderen of stoppen.Ik ga me wel in paleo dieet verdiepen.

    gr Eleo

    Niets mis met melk en granen. Probiotica neem ik ook.

  2. 1 minuut geleden zei Kannietmeer:

    okay, dan zou ik graag willen weten welke, want in mijn supermarkten zijn ze allemaal gepasteuriseerd of zelfs gekookt als je naar de lange houdbare melk gaat. Dat smaakt nog meer anders. Dus ben benieuwd

    Los daarvan is melk  van de koe rauw nog het beste te verwerken voor je darmen, maar wanneer je melk van de koe drinkt, blijft toch staan dat het dierilijke melk is, met een groeihormoon die 10x zo hoog is als mensen nodig hebben ( om maar een voorbeeld te noemen waarom het niet gezond is )

    Ik begrijp wel dat je niet je melk kwijt wilt... ik vind de video's die ik tot nu toe heb bekeken op de site die ik stuurde, behoorlijk confronterend. En ik vind het omgooien van mijn dieet ook behoorlijk lastig worden. Ik vind Paleo nog te doen, maar deze site geeft veel info met redenen waarom we zelfs vegan zouden moeten gaan eten. Daar moet ik nog naar toe groeien, want ik ben er nog niet aan toe om dat toe te passen in mijn leven.

    Gewoon de hoogvliet en vegan doe ik niet aan de boeren hebben het al zwaar genoeg.

  3. 1 minuut geleden zei Kannietmeer:

    Ze geven voornamelijk informatie. Het kan je helpen om gezond te worden en te blijven, zonder dat je ooit nog medicatie nodig hebt. Ik denk dat veel van ons daar behoefte aan hebben. Maar je bent vrij om te kiezen, wat je met je eigen lichaam wilt doen en wat je wilt eten en hoe je aan je gezondheid wilt werken. Om te zeggen binnen 5 minuten dat een nepsite is, komt niet oprecht onderzocht over op mij. Ze hebben veel video's, waar ik al een aantal van heb bekeken. Ze laten ze denk ik elke week roteren, waardoor je vrij toegang hebt tot deze informatie. Zeer waardvol en wetenschappelijk onderbouwde informatie die wordt gegeven en die je na kunt zoeken of het klopt of niet, mocht je twijfelen.

    Dat laatste kan je altijd voor jezelf doen. Onderzoeken en begrijpen voor jezelf is het belangrijkste om er achter te komen hoe je gezonder wordt en blijft, zonder nog naar de medische industrie te moeten.

     

    Ik heb geen problemen qua gezondheid dat zegt mij genoeg.

  4. 2 minuten geleden zei Kannietmeer:

    die zijn wel puur mogelijk, maar niet goed voor je om allerlei redenen. De melk is voor  het kalf en rommelt met je hormonen en met je darmen, want onze darmen zijn er niet op gemaakt deze melk te verwerken, zeker niet als het eenmaal gepasteuriseerd is.  De granen zal je over moeten lezen, dat kan ik niet uitleggen. Het heeft te maken met voedingswaarde en schadelijke stoffen die in verhouding moeten zijn. Ze zijn wel puur natuur, maar niet echt een goede bron om dagelijks je maaltijd van te hebben. Het zorgt voor heel veel onstabiliteit in ons lichaam, voor de verwerking van voedsel, opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van stoffen.

    Hoe meer het verwerkt moet worden, of verwerkt is, de minder goed het ook voor lichaam zal zijn.... dat kan je als uitgangspunt wel nemen.

    Nou ik kan dus echt niet zonder mijn melk! Niet gepasteuriseerd dan vind ik het niet lekker en granen zitten in brood dus dat krijg ik ook binnen. Geen last van. 

  5. 2 minuten geleden zei Kannietmeer:

    Wanneer je dat al weet, dan is dat een goed uitgangspunt. Heel je darmen en je komt echt weer een stapje verder met jezelf.  Geen melkproducten en geen granen of suikers.  Gewoon zo natuurlijk mogelijk en puur eten. Daarnaast heb ik trouwens van mijn natuurarts glutamine gekregen. Behalve dat het de basis is van glutamaten ( de activeerders die tegenover gaba werken in je hoofd), is het ook de bouwsteen van je darmen. Ik vond dat een spannende en kreeg als tegenhanger ook magnesium dus daarbij om het eventueel hogere deel aan glutamaten wat te temmen. ( de magnesium blokkeert / vertraagt de werking van de glutamaten).  Ik heb het een paar keer gedaan, maar durf het niet systematisch te nemen.

    Hoezo zijn melkproducten en granen niet puur?

  6. 23 minuten geleden zei Yana:

    Goeiemorgen allen. Wat gaaf dat je dat allemaal doet @Sebastiaan, een fantastische manier om inspirerende mensen te ontmoeten en mooie plekken te zien lijkt me.
    Heb je toevallig nog een leuk receptje voor een linzenburger? Ik eet vegetarisch en heb niet veel meer in huis maar nog wel 3 kleuren linzen (droog), daar moet toch iets mee te doen zijn?

    @Gypsy, hopelijk ben je de dag van gisteren goed doorgekomen? Begreep ik het nou goed dat je trek in drank had om 10 uur 's morgens? Bij mij begon dat gedoe gelukkig nooit zo vroeg.

    Ik was ook heel erg helaas. Gelukkig wel droog kunnen houden heb mijn sponsor gebeld.

  7. 2 minuten geleden zei Tatum:

    @GypsyProbeer jezelf af te leiden door iets in huis te gaan doen. Doen helpt. Heb je een rustgevende thee in huis? Of valeriaan? Daar wordt je ook rustig van en is in tabletten vrij verkrijgbaar. Niet verslavend. 

    Ja, dat heb ik in huis goed idee! Thee en valeriaan dus allebei gewoon doen. Even volhouden duurt rond de 20 minuten schijnt. Dan zijn de winkels nog niet open.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...