Spring naar bijdragen

SuzanneB

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

SuzanneB's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. SuzanneB

    2 maanden verder

    Bloemen vind ik een top idee! Dat ga ik ook doen vandaag. En volgende week naar de kapper
  2. SuzanneB

    Nieuwe start

    Het is ook kruidenthee hoor @kruidenthee67 https://www.detheespecialist.nl/shoti-maa
  3. SuzanneB

    Nieuwe start

    Het was inderdaad niet makkelijk @kruidenthee67, maar inderdaad nodig. En wat betreft de thee bij de kaas; goed idee. Ik ben erg fan van thee. Ik heb nu een doosje gekocht met 12 verschillende soorten thee van Shoti maa. Die hebben ook alle twaalf een andere smaak en naam. Heel grappig en geeft het net even wat speciaals. Dus die neem ik nu in de avond. Met een lekker chocolaatje
  4. SuzanneB

    Donderdag 27 juli

    Goedemiddag allen, Leuk juist de Ikea en inderdaad zeker de dekbedhoezen. Voor een prikkie echt fantastische printjes. Ik heb nu mijn laatste dekbedhoezen bij de Hema gekocht. Was een goede aanbieding dus ik dacht ik doe twee duurdere sets, maar na 1 nacht zakt mijn dekbed er al helemaal in. Dan heb ik dus 20 cm stof en dan pas dekbed. Superirritant. Had ook al even in mijn eigen draadje geschreven, maar vandaag zit ik op de twee weken. Superblij mee. Het lijkt me redelijk makkelijk af te gaan en dat vind ik eigenlijk ook wel eng... Hoofdpijn heb ik ook gehad Tinto. Leek inderdaad op een kater.
  5. SuzanneB

    Erg

    Goed bezig zeg. Heel knap hoor om te midden van al die drank het droog te houden. Je hebt daarmee aan jezelf bewezen dat je dit dus zeker aankan! Goed hoor!!
  6. SuzanneB

    Ik ben Menno

    Hoi Menno, Wat zit jij in een heftige situatie. Goed dat je hier bent gekomen om er over te praten. Wij herkennen ons allemaal wel in jouw (verslavings)problemen, dus je zit wat dat betreft op de goede plek. Ik lees dat je nog 3 weken op een nieuwe behandeling moet wachten. Wat lang duurt dat; ik kan me voorstellen dat dat een enorme berg is je is. Wij zijn er in ieder geval om tegen aan te praten en uiteraard kan je ook altijd een hulpverlener inschakelen. Ik vind dat AA waar Lady Jane het over heeft ook wel goed klinken. Dat is in ieder geval best gezellig. Al klinkt dat misschien wat gek. Heel veel sterkte in ieder geval en we horen graag weer van je. Kijk trouwens ook eens op de dagdraad bij Ditjes en Datjes.
  7. SuzanneB

    Nieuwe start

    Ik weet het niet zo goed. Ik vind het denken aan het "aankomstmoment" wel gek. Normaal trekken we dan euforisch een fles bubbels of wijn open. Dat zal nu niet kunnen en wel even gek zijn. Daarnaast is onze vakantie normaal gevuld met franse kaas en wijn. Ik heb me voorgenomen de kaasjes gewoon wel te nemen. Ik ga lekker water maken met munt en dergelijke voor het einde van de middag (wat normaal het borrelmoment is). Gelukkig drinkt mijn man voorlopig ook niet dus dat scheelt wel. In mijn zwangerschappen heeft hij wel gedronken en dan voelde ik me echt wel eens achtergesteld. Dat ik dan niet mocht... kon ik echt vervelend vinden. Gelukkig is dat dus nu niet aan de orde. Vandaag uiteindelijk toch maar de huisarts gebeld. Ze gaat de verwijzing vandaag faxen... gaat allemaal niet zo snel als ik zou willen. Vond het wel confronteren om met haar er over te spreken, maar uiteindelijk was het ook wel een opluchting. Merkte wel dat ik het verhaal een beetje afzwakte...
  8. SuzanneB

    2 maanden verder

    Hoe gaat het nu Tinto? Beetje kunnen slapen? Dag 6 alweer, nog 1 dagje en je zit op een week! Goed van je!
  9. SuzanneB

    Nieuwe start

    Vandaag precies twee weken. Het valt me tot nu toe enorm mee. Ik ben er al iets minder mee bezig op een dag en probeer nieuwe routines te maken. Ik ben ook al een paar kilo kwijt omdat het nu weer lukt om netjes te eten en te sporten. Ik voel me een stuk beter! Het slapen schiet helaas nog voor geen meter op. Ik hoop dat daar nog verbetering in komt. Nu aan het aftellen voor de vakantie; nog maar een paar daagjes werken en vrijdag is het dan zo ver.
  10. SuzanneB

    2 maanden verder

    Goed van Je! Op naar dag 5
  11. SuzanneB

    Stoppen

    Wanneer verhuis je Lars?
  12. SuzanneB

    2 maanden verder

    Lastig he. Wel goed om over na te denken natuurlijk. Hier schrijven helpt ook! Hoe gaat het verder vandaag? Veel zin of valt het mee?
  13. SuzanneB

    Maandag 24 juli

    Ik zou wel aa doen. Goed om even onder de mensen te zijn. En goed om even te benoemen dat je je niet zo lekker voelt. Vaak helpt dat!
  14. SuzanneB

    Maandag 24 juli

    Wat een hoop sombere berichten Hier! Sterkte allen. Dag 11 hier. Hoofdpijn weg. Ik krijg veel complimentjes over dat ik er goed uitziet. Zal wel anders zijn zo zonder kater op de maandag. @lady jane gaaf plaatje. Best een tijd naar zitten kijken.
  15. SuzanneB

    Maandag 24 juli

    Goedemorgen Bah slecht geslapen. Kater is er niks bij. Echt heel hysterisch gedroomd. Nu maar heel veel koffie en douchen. Kijken of het nog wat wordt. @Lars fijn zeg @tinto heel goed dag 3!! @fleurtje I hear yah Fijne dag allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...