Spring naar bijdragen

MennoJerry

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

MennoJerry's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. MennoJerry

    Ik ben Menno

    Ja ik ben erg blij dat hier mensen zijn die het begrijpen. Ik wil echt heel graag weer normaal functioneren. Helaas neemt de verslaving de overhand. Dinsdag ga ik dus naar de kliniek. Het geeft een stuk rust. Heb nu even geen suicidale gedachtes. Ik geef het nog een kans. En hoewel ik begrijp dat het heel moeilijk gaat worden allemaal, ik ga mn best doen om mezelf weer terug te vinden. Dank jullie wel voor jullie lieve reacties. Ik mag mn telefoon meenemen naar de kliniek dus ik zal zeker blijven schrijven hier. (L)
  2. MennoJerry

    Ik ben Menno

    Vandaag gaat het niet veel beter. Ik woon tijdelijk bij mn moeder. Ik ben blij dat zij mij nog niet heeft opgegeven. Het veotk erg raar allemaal maar ik ben blij dat ik naar de kliniek kan dinsdag.
  3. MennoJerry

    Ik ben Menno

    Dank jullie wel. Ik heb comtact opgenomen met een kliniek en ik ga daar sindsdag naartoe. Dus dasr ben ik blij mee.
  4. MennoJerry

    Ik ben Menno

    Ja ben nog steeds aan het drinken. Iknweet niet meer wat ik moet doen. Het duurt te lang. En ik heb me weer aangemeld bij een kliniek, maar het duurt nog minimaal 3 weken.
  5. MennoJerry

    Ik ben Menno

    Hallo. Ik ben Menno. Ik ben 33 jaar. Heb een alcoholverslaving. Heb inmiddels 2 keer een dagbehandeling gehad en ben 1 keer 16 weken intern opgenomen geweest. Ik ben er nog steeds niet vanaf en heb enorme zelfmoord neigingen. Ik heb alles om me heen afgebroken. Ik had alles, nu heb ik niks meer. Geen vrienden, geen vriendin, geen huis, geen werk. Ik ben heel erg radeloos. Ben momenteel weer aan het drinken. Veel, want ik ben een binge drinker. ik heb al zoveel geprobeerd. Ik kom niet van dat trieste gevoel af. Dit is mijn laatste poging. Hoe leer ik ermee om gaan? Ik weet het niet meer..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...