Spring naar bijdragen

Anoniem48

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    273
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Anoniem48 geplaatst

  1. Dank je Bolletje, er zijn er meer hier, respect, en jij ook Bol! Ik wilde in maart ct stoppen, en ik zit nog aan die rotzooi, dit viel dus erg tegen! Ik hoop voor jou dat je de dagen een beetje door komt met je dieren, liefs van mij
  2. Wat rot steeds dat gevoel, net voor de feestdagen, ik hoop voor je dat je je snel weer beter voelt Ad! Het is vreselijke troep! Toch voor alle zekerheid naar de huisarts, mijn geheugen is ook erg slecht. Bolletje, ik slaap gelukkig prima, nu vannacht wel helemaal plat, maar ook dat heeft niet veel geholpen. Wat een mega strijd! Ik wens alle mede strijders heel veel moed, en ik hoop dat jullie nog een beetje kunt genieten van de feestdagen.
  3. Nog even een berichtje van mij, ik maak me zorgen, ik zit al te lang met klachten van een slechte doorbloeding in mijn voorhoofd, gezicht en bij m'n ogen. Bewegen helpt niet, aangezien ik ook klachten heb die lijken op fibromyalgie, is sporten nu te zwaar. Ik heb gesproken met een vriendin, en ik ga woensdag naar de huisarts. Ik lees het nl niet dat het een ontwenningsklacht is, wel denk ik dat het door veel medicijngebruik is gekomen. Ik weet tot die tijd niet wat ik moet doen, ik ga in ieder geval slapen met warmtecompressen!
  4. Lieve KNM, ik hoop dat het snel beter met je gaat! Het is vreselijk, en je zegt het goed, hersenbeschadiging. Ontwennen van een middel duurt nooit zo lang als van die benzo's! Ik voel het ook dagelijks, met al die vreemde klachten en angsten, slecht geheugen (geen woorden vinden), dit is echt niet normaal! Sterkte hier voor iedereen!
  5. Helaas lees ik niet dat het zoveel beter gaat met jullie Kanjers... Hier even een berichtje van mij, hier ook nog allerlei klachten, het is nu 4 weken geleden dat ik gestopt ben met de simvastatine en de enalapril, vanmorgen wel tot 10 uur geslapen, maar ondertussen wel steeds wakker, een vreselijke zure lucht, alleen uit de porieen van mijn gezicht, echt walgelijk. Enorme hoofdpijn, spierpijn enz. 50 symptomen is eigenlijk niet zo vreemd. Dus ik hoop dat het meeste gif uit m'n lichaam is. Ik heb een wat ander eetpatroon, dus ik hoop dat ik me wat beter ga voelen. Jullie hier veel sterkte en knuffel van mij.
  6. Hallo benzomeisje, De online behandeling is erg pittig, ik had mij aangemeld in april, en zou oktober clean moeten zijn, dus ik denk dat dit echt veel te snel is en dat je misschien om die reden weer benzo's hebt gepakt. Mijn online behandeling is niet door gegaan, ik kwam bij tactus terecht, en ben gelukkig al weer weg. Het best is hier van je af schrijven, hier vind je steun, zo heb ik het gedaan, het is anders een 'te eenzame strijd'. Mijn ervaring is dus dat ik blij was om weg te zijn bij Tactus, en me weer gemeld bij de huisarts. Ik heb nu zelf het regie, en dat is beter! Ik kreeg weinig informatie, ze luisterden niet en ik vond dat ze behoorlijk druk op je leggen, ze hebben erg weinig ervaring met een enkelvoudige benzo verslaving. Het kan ook zijn dat ik het niet getroffen heb? Ik ben in maart begonnen met lorazepam (en andere zware pillen) af te bouwen, en ik zit nog op een laatste restje van veel lorazepam, tijd.... doe het langzaam, dan maak je het minder moeilijk voor jezelf. Je hersenen moeten weer herstellen en wennen.... Sterkte en schrijf maar van je af.
  7. Ja, het is me gisteren wel gelukt.
  8. Een 24 uurs meting, ik ken het, ik heb hem goed 2 uur om gehad, ook veel pieken en dalen, daarom moet ik nog voor de tweede keer, maar ik ga het met m'n eigen meter doen als ik pas wakker ben, dan is het optimaal. Hartslag was met veel medicijnen 95, nu 60. Heel veel sterkte Guus! @Cyclad58 ik merk het dat ik niet zo snel van die lorazepam af ben, 5 jaar hoge dosis gebruikt, geheugen als een zeef, en cognitief slecht, veel angsten. Wel heb vannacht 5 uur geslapen zonder!
  9. Idd, waar komt de spierpijn van, de statines doen ongeveer hetzelfde als de benzo's, alleen ervaar ik ze niet als verslavend, ik had 40 mg. Als je stopt met een van deze middelen, het gevoel dat je 'pap in je benen' hebt o.a. Dat Oxazepam je bloeddruk verlaagt (ook de andere benzo's) klopt deels, het werkt maar even en paradoxaal. Ik heb nu het volgende gedaan, ik ben CT gestopt met die middelen, en de lorazepam even zo gelaten vanwege de bloeddruk. Maar het is voor ieder persoonlijk, ik kan niet zeggen of je wel/ niet die medicijnen nodig hebt, overleg met je huisarts. Heel veel sterkte.
  10. http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M65&ss=P2350 @GUUS deze site bevat veel informatie over o.a. medicijnen. Heb je echt statines nodig, veel mensen hebben meer last dan gemak van deze pillen, veel spierpijn. Wat zijn richtlijnen van een hoog cholesterol en hoge bloeddruk, besef dat de huisarts informatie hanteert van de pharma industrie. Even kort door de bocht: volgens de Big pharma moeten we allemaal aan de medicijnen. En als je eenmaal aan de pillen zit, zie er maar eens van af te komen pfff. Luister naar je eigen lichaam, en laat gerust bloed prikken voor je cholesterol, in overleg met je arts zie zo weinig mogelijk medicijnen te gebruiken. Vorig jaar gebruikte ik heel veel pillen, ook clonidine, die zorgde voor een rustiger hartslag. Veel pillen helpen maar even, maar dat is mijn ervaring, ik ben geen arts, ik wil alleen dat mensen zich weer goed voelen! Omdat ik zelf weet wat het is om lang ziek te zijn, en steeds zieker werd van pillen. Het begon allemaal met Lorazepam.
  11. Sinds ik gestopt ben met die statines weer slechte nachten, en angsten die ik niet kende. Ik ben bijna door de 2 weken heen, het is zeker met de bloeddrukverlagers erg naar te stoppen, ik hoop dat het nu gaat herstellen. Vanmiddag lekker wat bijgeslapen.
  12. Ik wilde toch even wat kwijt, ik ben een week geleden gestopt met de bloeddrukverlagers en de simvastatine (statines), de laatste waren pillen van 40 mg! Deze medicatie doen ook vaak meer kwaad dan goed, ze werken ook op de hersenen en de spieren, en hebben andere gevaarlijke bijwerkingen. Vandaag erg moe en vanavond ontzettende buikpijn! Ik wist niet dat je deze ook moest afbouwen, maar ze zijn er af, ontwenningsklachten houden 4 tot 6 weken aan. Dus deze naast de Lorazepam er oom maar af, en zien dat ik me weer beter ga voelen zonder dat gif. Trage doorbloeding was dus ook een bijwerking, ik heb het de hele dag koud! Als ik me beter voel, verder afbouwen van de Lora, dat gaat nu echt niet. Ik vond het toch belangrijk om deze dus ook te stoppen. Van de zomer was ik ermee gestopt, de arts zei dat ik ze weer moest slikken, maar ik heb dus ondertussen uitgezocht hoe het werkt etc. Allemaal veel sterkte in de strijd!
  13. Mijn ervaring met Seroquel is dat je er heel goed op slaapt, ze 2 uur voor het slapen gaan innemen, dan werken ze ruim 10 tot 12 uur, en dan neemt de werking wat af. Maar wat ik al zei, je wordt er erg suf van, je angsten verdwijnen, maar een zwaar middel. Je kunt ze snijden, want van 12,5 mg zijn ze er niet. Maar net als andere middelen, je raakt er aan gewend, en dan werken ze korter, verder heb ik geen bijzondere klachten gehad van deze dosis, eerder 25 mg voor de nacht, later 12,5 mg. Maar iedereen is anders dus.... Ad, ik hoop voor je dat je ze in de kast kan laten liggen, dat je gewoon goed kan slapen, en zonder angstklachten! Tja, ik heb niet zoveel te melden, behalve dan dat ik nu alleen nog die Lorazepam moet afbouwen, voor de rest gebruik ik niks meer. En nog heel erg moe, gisteren wat angstig, doe het maar rustig aan.
  14. Bolletje, hoe is het nu met je? @Cyclad58 Bij mij was later een halve 12,5 mg Quetiapine al zwaar, met het gebruik van lorazepam merkte ik het niet, maar toen ik veel had afgebouwd wel, enorm suf tot de volgende dag 12.00 uur! Dus als je moet werken en auto rijden.....Het is een heftig middel, ik weet ook geen alternatief. Die lorazepam is er maar moeilijk af te krijgen. In het begin wilde ik afbouwen met Seroquel, maar de huisarts zei dat dat niet verstandig is. Moeilijk, heel veel sterkte!
  15. Dat is al een hele winst @Chelle dat de dwang minder is, dit heb ik nog niet, dwang/ angst en slaapproblemen zijn het ergst, het lichamelijk, dat is dan maar zo. Ik ben zowel met de bloeddruk verlagers als de cholesterolverlagers gestopt, vandaag dus hoofdpijn en misselijk, er even doorheen, op bed gelegen dus. Deze geven te veel bijwerkingen waardoor ik dus niet herstel, maken je verward en nerveus. Ik had toen ik deze pillen kreeg een andere huisarts, die snel klaar stond met medicijnen, wat niet nodig lijkt, ik zal het zien hoe dit gaat, ik ben erg benieuwd. Dus tja, eerst dit maar even, zonder de Lora nu verder af te bouwen, want deze pillen zijn ook zwaar, best hoge dosis ook.
  16. Hi Rob, Clonazepam is een zware, ik zelf bouw Lorazepam af, 3 maal een poging gedaan om met Diazepam af te bouwen, je moet het kunnen. Het werkt veel langer en is veel minder potent, je hebt minder pieken en dalen met Diazepam. Lorazepam werkt ook sterker op het angstcentrum en Clonazepam doet nog wat meer, maar is door de 'weinig mg' lastig af te bouwen. Als je echt lager komt is het handig om een weegschaaltje aan te schaffen, als je af gaat bouwen met Diazepam of Lorazepam. Heel veel sterkte!
  17. Dank je Ad, Liz heeft me, ondanks haar 'slecht voelen' nog geholpen, erg lief! Vanmiddag geslapen en wat beter wakker geworden. Ik had voor mezelf besloten dat niet meer te doen, maar 2 a 3 uur slaap tja...Het is een hobbelige weg, zeg dat wel! Fijne avond, liefs Ano
  18. Vannacht slecht geslapen, dat ging zo goed de laatste tijd, en gisteren misselijkheid, enorme verwardheid wat me zorgen baat. Pijnklachten en erg koud, het begint weer allemaal, vreselijk dit. Enorm vergeetachtig, geen idee of ik nog herstel. Ik ben nog niet van die rotzooi af, maar ik moet toch een keer gestabiliseerd zijn? Nu dus 8 maanden verder... pffff Ik ben echt bang dat ik dementerend ben, ik heb nl naast het gebruik benzo's ook 2 maal ernstig letsel gehad.
  19. @Cyclad58 klopt helemaal, de nachtdosis is de belangrijkste! Ik merk dat ik overdag meer nodig heb, dat is over het algemeen zo tegen angst, als ik hierop slaap en tja... Ik doe het dus andersom, ben ik me zeker van bewust. Als ik te angstig naar buiten moet is echt erg, dus.... ik doe het even zo. Ik stond al langere tijd op een lagere dosis voor de nacht, alles is meegenomen. Tja, ik merk het ook, overdag nu dan, elke korrel lorazepam maakt het verschil! Ik hoop dat je vannacht goed slaapt Ad.
  20. We zijn zeker niet perfect Chelle, het is een enorme strijd tegen die rotzooi! Ik was stabilel, en ik was zo blij, maar om het een beetje leefbaar te maken ben ik iets opgehoogd, en even zoeken waar ik me goed bij voel. Momenteel voor de nacht 0.6 mg, slaap er 6 a 7 uur op en dit vind ik al een overwinning. Dit was ook even zoeken, want ik hoef geen 1 mg te gebruiken als dat met minder kan! Nu dus nog voor overdag.... Ik weet dat ik vroeger wel oxazepam (30 mg p/d/) gebruikte zonder ontwenningsklachten, ik nam het zeker niet in om te kunnen slapen, en ik voelde me over het algemeen goed! Eerst daar weer zien te komen, en dan zie ik verder. Liz, ik moet wel eens weg voor m'n boodschappen, maar zit ook weer in mijn hol, is niks aan, zacht uitgedrukt. Eenzaamheid is heel erg.... Mijn moeder is er al lang niet meer, maar de laatste jaren kwam er ook bijna niemand meer. Liefs van mij
  21. Fijn dat je goed geslapen hebt Ad, dat is heel belangrijk! Liz, ik wist in Juni dat die benzo's de hersenen beschadigde, dat het niet goed voor je is, oke, maar zo ernstig. Tja, het zal lang duren. Symptomen, erg veel nog! Maar er is ook iets wat momenteel beter gaat, ik ga het niet zeggen, want dan zal het wel weer mis gaan. Op naar langzaam herstel en rustig afbouwen.
  22. @bolletje wat ben je stil, gaat het een beetje? Veel sterkte lieverd. Ik heb het een en ander gelezen, dit gaat heel lang duren, te lang benzo's gebruikt, en die laatste 5 jaar is echt te veel geweest, vanmiddag weer druk op de borst, dat symptoom was al maanden geleden verdwenen. Helder in m'n hoofd, 1 maal hooguit 5 minuten gehad, helder zicht hetzelfde. Tijd, afwachten pfff Het is ronduit crimineel dat deze middelen in grote doseringen worden voorgeschreven, de Lorazepam dacht ik altijd, dat is 2,5 mg, dat kan niet veel zijn, en zo verder dat mensen 1 mg Xanax of Clonazepam 1 mg krijgen, dat is helemaal erg! Sorry voor mijn negativiteit, 6 dagen oke, en dan dender je weer ver naar beneden.
  23. @Bolletje geef maar toe aan je vermoeidheid en je verdriet, al vind ik het uiteraard erg rot voor je. Ik denk toch dat 2 uur slaap echt te weinig is. Je hebt ook een CVA? of hersenbloeding gehad, toch rustig aan doen denk ik. @Cyclad58 ik hoop dat het weer beter gaat voor jou, maar dan wat langer dan max 5 dagen. Ik heb ondanks alles gewandeld, gefietst, van alles voor o.a. de slechte doorbloeding. Mijn hoofd, gezicht, handen en voeten zijn zo koud, altijd. Mijn brains proberen te trainen, maar ik was p.o. online met een 'denk en kijk spel' oeps, ik meen een bekende. Veel te traag, en kan niet helder denken. De bloeddrukmeter gehad van de dokter, 2,5 uur ging het los zitten, weer terug gebracht vandaag, werd ik vandaag om 17.30 uur nog gebeld, dat het echt nog een keer moet, omdat het enorm wisselt en veel te hoog is ondanks de bloeddrukverlagers. Dus ik zag het ff niet zitten, maar wel van alles voor mezelf gedaan wat leuk en goed is.
  24. Dat is bijna geen doen meer, Lorazepam is zo'n potent middel, die 'suikerkorrel' kan het verschil maken, vreselijk. Maar je komt er wel doorheen Ad, gaat goed komen! Ik snap het niet meer, ik was 6 dagen stabiel, en nu pfff. Wat een @#$^%&^&*&((*)(())_)_)P! Ik baal er zo van, heel veel ontwenningsverschijnselen.
  25. Dank je lieve Bolletje! Ik heb mezelf wel erg verwend vandaag, lekker geshopt en ook dingen gekocht. Maar helaas ging het moeizaam, niet zoals bijna de hele vorige week. Ik heb 3 dagen niet warm gegeten, geen zin. Want dat deed ik dagelijks sinds 3 maanden een lekkere warme hap maken. Dat moet ik weer gaan doen dus. Ik ben erg ongeduldig, daarom is het in het begin zo mis gegaan, CT stoppen ging niet.... Ik hoop dat het met jou en de anderen goed gaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...