Spring naar bijdragen

kale

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    136
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

1.584 profielweergaven

kale's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Goede morgen allemaal Ik ben niet klaar met voor de winter haha Ik wil zomer Het weekend maar wat klussen aan mijn woning, kacheltje bakje koffie
  2. Oké fijn om te weten dat dat de reden kan zijn @Reacher , dan ben ik dus niet de enigste die er last van heeft. Werd het bij jou steeds wat beter als je langer tijd geen alcohol had gedronken?
  3. @Bob mijn vraag is of meer mensen dit ervaren als ze afkicken. Als ik nergens zin in heb wil ik daar graag de reden van zien te vinden, dus vandaar mijn vraag En ja vind dit best belangrijk genoeg om uit te zoeken. Zeker ben ik ook blij mee,voel me verder goed vergeleken met 2 weken terug
  4. Goedemorgen allemaal Dag 15 zonder alcohol inmiddels Laatste dagen helemaal geen zin om wat te doen.. Heb wel meer energie, maar kan me moeilijk tot dingen zetten. Zou dit bij het afkicken horen?
  5. kale

    Dinsdag 13 maart 2018

    @Sandro op het bericht dat je een k#tnacht had. Maar slecht geslapen dus.. Gaat het alweer wat beter?
  6. kale

    Dinsdag 13 maart 2018

    Wat is er gebeurd @Sandro?
  7. kale

    Zondag, 11 maart 2018

    Goedemorgen Lekker rustig wakker worden vandaag Dag 11 zonder alcohol @zeilbootbewoner als ik drink heb ik dat soms ook, klusje vooruit schuiven omdat het niet lukt ivm alcohol gebruik. Als de klusjes dan afgerond zijn oplaatst geeft dat een voldaan gevoel. Succes!
  8. kale

    Voorstellen

    Welkom Snaar Wat knap dat je al 2 maand bent gestopt! Goed dat je ondersteuning zoekt op dit forum! Veel succes
  9. kale

    Doel: 3 maand alcoholvrij

    Dat ben ik ook @Francoise als ik dat niet was dan zou het nog lastiger worden dan het nu al word Ja dat idee kreeg ik ook al, hou daar een snel mee op! Haha
  10. kale

    Doel: 3 maand alcoholvrij

    Dankje @Amethist Wat knap zeg, 5 jaar lang helemaal droog, respect voor Dat! Af en toe drinken loopt bij vele inclusief mezelf al snel uit de hand merk ik wel. Jij bent goed bezig, en ook veel succes!
  11. kale

    Doel: 3 maand alcoholvrij

    @Pytje mooi dat het steeds beter gaat. Een uitglijder hoort erbij, als de draad maar weer word opgepakt. Dat doe je goed! Wens jou ook veel succes!
  12. kale

    Doel: 3 maand alcoholvrij

    @Pytje bij mij ook vaak hoor. Maar we zullen zien, eerst de drie maand Haha ik weet niet of dat woord erbij past,ik weet wel dat ik discipline heb als ik niet drink, als ik drink is het soms ver te zoeken. Vele dingen om aan te werken de komende tijd dus En hoe staat het met jou @Pytje allang gestopt met alcohol?
  13. Hahaha @Sandro zo is het! Dat zijn wijze woorden
  14. Goede morgen @Yvonne Je spreekt het uit als kale, In de zin van geen haar op me hoofd haha
  15. @Sandro goed bezig , hardlopen is ook heerlijk! Heb ik ook veel gedaan alleen de laatst jaren niet echt meer.. Ik ga fitness doen, en als het weer straks weer wat beter is wil ik zo nu en dan ook wat hardlopen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...