Spring naar bijdragen

Ladouchie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

1.064 profielweergaven

Ladouchie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ladouchie

    Goedemorgen

    En ook een nuchter oud en nieuw gevierd! Beste wensen iedereen!
  2. Ladouchie

    Goedemorgen

    Ok...voor het eerst buiten mijn zwangerschappen en borstvoedingperiodes om een alcoholvrije kerst doorgemaakt. Was goed te doen! Al merkte ik wel dat ik de 2e kerstdag met mijn moeder en haar man...gezelliger vind als ik iets gedronken heb ;-) Ligt vooral aan oudzeer met mijn moeder.. Maar overmorgen een hele maand BAV(bewust alcoholvrij) Trots op mijn mannetje en mijzelf! Hoest met jullie? Lukt het een beetje? Mvg ladouchie
  3. Ladouchie

    Goedemorgen

    Toppie die emotionele ballast is ook heftig! We kunnen het!
  4. Ladouchie

    Goedemorgen

    Jaaa we zitten nu op dag 20!!!! Goed he! Ik moet zeggen dat ik zo langzamerhand andere gewoonten krijg en daardoor minder "denk" aan een wijntje. Gisteren toevallig weer wel even, maar dan is het meer van: oja anders zou ik nu een lekker wijntje nemen, maar neem dan een glas fris. Nuchter zijn voelt wel veel beter, veel helderder... Het is wel heel fijn om het samen te doen, als je partner wel een drankje neemt en zegt: je leeft maar 1x is het lastiger (zoals voorgaande keren) Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat allemaal!
  5. Ladouchie

    Goedemorgen

    Dag 9! Stil. Going strong!
  6. Ladouchie

    Goedemorgen

    Goedemorgen!Dag 8 vandaag alweer! Pittig weekend gehad waar we normaal gesproken altijd wat dronken. Zondag sinterklaas gevierd bv. Maar met cola was het ook gezellig! We zetten door! Succes vandaag allemaal.
  7. Ladouchie

    Goedemorgen

    Hee ik ben terug. Mijn vriendin net alleen een wijntje voor de gezelligheid als.ik er 1 neem dus lekker aan de Ice tea gezeten. Ik heb haar meteen verteld hoe of wat. Ze reageerde heel positief. Dag 5 is bijna voorbij!
  8. Ladouchie

    Goedemorgen

    We hebben t gedaan hoor! Ging best...Even doorbijten en niet zo heel laat naar bed..op naar dag 5! Alcoholvrij uit eten vanavond met mijn beste vriendin Let's do this!
  9. Ladouchie

    Goedemorgen

    Nou dag 4 vandaag. Moet zeggen dat we t wel missen op dit moment.. vrijdag avond..voor ons vrije weekend...haartje aan...wijntje erbij... Maar..we gaan door ik heb een lekkere bak thee voor mijn neus en mijn man neemt nog maar een bakkie koffie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...