Spring naar bijdragen

zootje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door zootje geplaatst

  1. Misschien zou je kunnen kijken welke verslaving "makkelijker" is om eerst aan te pakken. An is met beide gestopt. Welke vind jij lastiger An, stoppen met roken of stoppen met alcohol?
  2. Dank je Yvonne en An. Het is altijd heftig je hond in te laten slapen en het is een gemis. Ook de andere hond is van slag en onwennig. Ze was 14, dus wel een respectabele leeftijd voor een golden. Geen peukje genomen, maar het triggert wel. An hoop voor je dat de kauwgum je wat helpt. Heb er zelf ook aan gedacht, maar heb het idee dat ik dan nog weer daar vanaf moet komen. Lidia, ik ben regelmatig in vakantiehuisjes of in een hotel, nergens mag je meer roken en volgens mij doet niemand daar meer moeilijk over.
  3. Moeite om geen peuk op te steken. Vanmiddag mijn hond in laten slapen. Ga het niet doen, maar tis wel lastig.
  4. An ik verhuis met je mee naar etendebaas. Wat fijn dat je geen moeite hebt om niet te roken. Ik heb het er na 7 maand nog af en toe erg moeilijk mee.
  5. An, 600 sigaretten stel je eens voor hoeveel dat is......een beste berg. Knap hoor dat je binnen het jaar de drank hebt afgezworen en nu het roken. Lidia ik weet het niet, ik vind 1 ding al zwaar genoeg. Misschien zijn er meer mensen die met beide zijn gestopt en die je kunnen adviseren wat voor hen het beste werkte.
  6. Misschien is stoppen met roken en drinken tegelijk wel een te grote stap. En kan me voorstellen dat dat de kans van slagen kleiner maakt.
  7. En Lidia ook al weer 1 week gestopt. (voor jullie een virtueel bloemetje
  8. Fijn dat het goed gaat An. Is al bijna 4 weken toch? Dat is weer een mijlpaal.
  9. Ik weet het niet, ik ben na een half jaar nog steeds een roker die niet rookt.
  10. Lidia mooi dat je mee doet. Succes met het stoppen
  11. Ik kan geen emoticons plaatsen, dus bij deze een bloemetje voor jou Yvon op je stopdag.
  12. 4 jaar niet gerookt, daar mag je zeker trots op zijn!! En wat veel sigaretten zijn dat dan die je niet gerookt hebt. Tel uit je winst.....
  13. O ja dan snap ik je reactie en je oordeel over het gewicht...... ik weet dat het eten dat niet opvult. Ik weet ook dat roken slecht is en dat het en makkie is om te stoppen (voor sommigen). Ieder heeft zo zijn of haar moeilijkheden met het stoppen van een verslaving.
  14. Klopt Skye, maar dat maakt het niet minder vervelend.Ik weet heus wel dat ik meer eet dan voorheen. Maar dat is misschien dan maar even zo. Er is een leegte die eerst door roken werd gevuld, maar door het stoppen met roken is de leegte niet meteen weg. Apart dat dat eruitspringt, en niet de 7000 sigaretten die ik niet heb gerookt....
  15. 200 dagen en 7000 sigaretten niet gerookt en 20 kilo zwaarder.........
  16. Mooi An, leuk he zo'n appje, weet je precies hoe en wat. Vind het ook wel een oppepper als je inzichtelijk krijgt wat het op verschillende vlakken scheelt.
  17. Dank je lady jane. Lees hier vaak mee, bij stoppen met roken forum is het rustig. Herken veel en vertaal het dan naar stoppen met roken. Zijn wel veel overeenkomsten en dat maakt dat het mij ook helpt. . Ik ben een half jaar gestopt met roken en blijf het erg moeilijk/lastig vinden. Daarom lees ik hier ook dagelijks mee. Geef niet vaak reactie, want is toch ander forum.
  18. Hoi Jannigje, je ABC stelling intrigeert me, misschien is B die ander maar ik denk ook dat het je leegte is,alles wat niet gevoed is in onze jeugd maar wel gevoed had moeten worden Dhen ik ben van de buren, van stoppen met roken. Bedankt voor dit stukje. Voor mij erg helpend en iets waar ik in mijn niet makkelijke stopproces mee verder kan.
  19. Succes in je 2e week An. Hoeveel sigaretten heb je al niet gerookt? Bij mij geeft het appje 6792 niet gerookte sigaretten aan......
  20. An, volgens mij zit je eerste rookvrije week erop. Een mooi begin!!! Fijn dat je longontsteking op z'n retour is, dat en stoppen met roken kan je letterlijk en figuurlijk meer lucht geven. :-)
  21. Ingesleten gewoontes. Dag 6 al!! Heb je het appje nog gevonden en gedownload?
  22. Vervelend van je longontsteking An, en goed dat je niet rookt. Ik heb in verleden gewoon doorgerookt met een longontsteking. Vertelde dat natuurlijk aan niemand, schaamde me rot daarvoor......
  23. Hallo An, nee gelukkig word je niet van roken, maar als je verslaafd bent denk je dat wel. Voor jou al weer dag 4. Er is een appje van Quit now. Die geeft precies aan hoeveel je niet gerookt hebt, hoeveel geld je gespaard hebt, maar ook wat er lichamelijk veranderd. Is wel leuk om te weten en kan ook steunend werken.
  24. Beterschap An, misschien helpt het moeten hoesten ook wel om niet te roken.
  25. Top An!! Een goed begin, stap voor stap.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...