Spring naar bijdragen

zootje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

zootje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Misschien zou je kunnen kijken welke verslaving "makkelijker" is om eerst aan te pakken. An is met beide gestopt. Welke vind jij lastiger An, stoppen met roken of stoppen met alcohol?
 2. Dank je Yvonne en An. Het is altijd heftig je hond in te laten slapen en het is een gemis. Ook de andere hond is van slag en onwennig. Ze was 14, dus wel een respectabele leeftijd voor een golden. Geen peukje genomen, maar het triggert wel. An hoop voor je dat de kauwgum je wat helpt. Heb er zelf ook aan gedacht, maar heb het idee dat ik dan nog weer daar vanaf moet komen. Lidia, ik ben regelmatig in vakantiehuisjes of in een hotel, nergens mag je meer roken en volgens mij doet niemand daar meer moeilijk over.
 3. Moeite om geen peuk op te steken. Vanmiddag mijn hond in laten slapen. Ga het niet doen, maar tis wel lastig.
 4. An ik verhuis met je mee naar etendebaas. Wat fijn dat je geen moeite hebt om niet te roken. Ik heb het er na 7 maand nog af en toe erg moeilijk mee.
 5. An, 600 sigaretten stel je eens voor hoeveel dat is......een beste berg. Knap hoor dat je binnen het jaar de drank hebt afgezworen en nu het roken. Lidia ik weet het niet, ik vind 1 ding al zwaar genoeg. Misschien zijn er meer mensen die met beide zijn gestopt en die je kunnen adviseren wat voor hen het beste werkte.
 6. Misschien is stoppen met roken en drinken tegelijk wel een te grote stap. En kan me voorstellen dat dat de kans van slagen kleiner maakt.
 7. En Lidia ook al weer 1 week gestopt. (voor jullie een virtueel bloemetje
 8. Fijn dat het goed gaat An. Is al bijna 4 weken toch? Dat is weer een mijlpaal.
 9. Ik weet het niet, ik ben na een half jaar nog steeds een roker die niet rookt.
 10. Lidia mooi dat je mee doet. Succes met het stoppen
 11. Ik kan geen emoticons plaatsen, dus bij deze een bloemetje voor jou Yvon op je stopdag.
 12. 4 jaar niet gerookt, daar mag je zeker trots op zijn!! En wat veel sigaretten zijn dat dan die je niet gerookt hebt. Tel uit je winst.....
 13. O ja dan snap ik je reactie en je oordeel over het gewicht...... ik weet dat het eten dat niet opvult. Ik weet ook dat roken slecht is en dat het en makkie is om te stoppen (voor sommigen). Ieder heeft zo zijn of haar moeilijkheden met het stoppen van een verslaving.
 14. Klopt Skye, maar dat maakt het niet minder vervelend.Ik weet heus wel dat ik meer eet dan voorheen. Maar dat is misschien dan maar even zo. Er is een leegte die eerst door roken werd gevuld, maar door het stoppen met roken is de leegte niet meteen weg. Apart dat dat eruitspringt, en niet de 7000 sigaretten die ik niet heb gerookt....
 15. 200 dagen en 7000 sigaretten niet gerookt en 20 kilo zwaarder.........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...