Spring naar bijdragen

Tomi75

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Tomi75's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Het is ochtend, zondag, 7:32. De kinderen praten met elkaar, beneden. Ik trek mijn sportkleding aan en loop naar beneden. Rustig zet ik koffie en maak het ontbijt klaar. Ik klets en lach met de kinderen. Ik stap op mijn trouwe tweedehands sportfiets. Ik kan kiezen, sportschool of doorfietsen. De straten zijn stil en leeg. De eerste zonnestralen schijnen door de mist. Ik ruik de kille herfst. Ik ga nooit meer terug.
  2. Howdie, Fijn om weer eens rond te struinen op het forum. Terug lezend, wat een fijne steun was er toen voor me. Sinds oktober 2015 clean. Mijn nieuwe leven, het staat nog in de steigers, het gaat vrij goed. Ik geloof in de werking van AA, komen en blijven komen. Fitness, komen en blijven komen. Fietsen, blijven fietsen. Er zijn helaas ook minder leuke kanten, een deel van mijn familie en vrienden ben ik kwijt. Of ik hoorde niks meer, of ze respecteren mijn verslaving niet. So be it. Ik heb ook geen zin meer in en tijd voor relaties die me niks geven en energie wegzuigen, doei dan maar.
  3. Howdie all, Ik kwam het forum tegen in google, bijzonder om weer teug te lezen. Het forum heeft me destijds geholpen. Maar het is een lange weg geweest. 13 weken opname bij de GGZ, 7 weken opname in een gespecialiseerde kliniek voor dubbele diagnose, Depressie en alcohol. Ik volg nu nog therapie bij de GGZ (o.a. Borderline), om mijn leven weer op te pakken. Ik werk weer enkele dagen per week, ik ga naar de AA (1 x pw). In augustus 2014 ben ik begonnen met stoppen te drinken. Terugvallen zijn er geweest, zelfs bijna fataal. Nu, in juli 2016, 9 maanden geheel nuchter. Ik heb mijn leven terug, ik voel me gelukkig, met mezelf en mijn gezin Nooit meer een druppel alcohol voor mij, thank God Waakzaam altijd, nog in herstel. De AA en de kliniek hebben mij gered!
  4. Ik nam hier nog een kijkje, mijn cursus afsluitend, helaas niet gelukt, ik zit heel diep in een depressie Ik moet er uit komen, maar ik ben moe en wil vrij zijn, vrij zijn
  5. Tomi75

    Ik ben nieuw

    Hi, Wat helpt is in beweging blijven, bijvoorbeeld elke dag een uur fietsen . Na een aantal weken zitten de gedachten niet meer continu in je hoofd, wat rust geeft, maar je moet er (juist dan) alert op blijven. grt!
  6. Goodmorning, Lekker thuis aan het werk, succes allemaal! Dagpact: Nance Albert Tomi
  7. Goeie tip, thanks. Bij mij helpt het vaak als ik een groot glas Spa Rood met citroen opdrink, of een glas cola. Daarna hoef ik voorlopig niks anders.
  8. Goodmorning! Fris gedouched en nu de drie aan het ontbijt zien te krijgen. Goed weekend allemaal! Dagpact: jowan Blondie Tomi
  9. Was wel ff doortrappen vandaag, tip voor iedereen: blijven fietsen! Zo lekker pitten en fris het weekend in. Iemand nog goede tips om de kerstdagen ongeschonden door te komen? (behalve dan uitslapen en flink wat fietsen en leuke dingen doen?)
  10. Lekker fietsen in de storm! Thanks guys
  11. Knap hoor Ree, doorzetten
  12. Thanks guys-- Ja idd een flinke terugval. Ik werd geveld door de griep, er viel een leegte in tijd zonder structuur / ritme, dat is een valkuil voor mij Ik heb wel steun aan de gevolgde cursus, blijf stilstaan bij de nadelen van dit destructieve gedrag Hier lezen en schrijven helpt ook Ik wil positief verder, dus vooruit 'things will get better', weer keihard richting de zon
  13. Goedemorgen allemaal, Na een flinke terugval van een week pfff, hop vandaag kappen met die onzin, en doorzetten! Dagpact: jowan Kaboutertje Nancy Blondie Agnieta Albert Tomi
  14. Shit, een flinke klapper naar beneden gemaakt, een harde derde terugval Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten, hup ik raap mezelf weer op en positief verder!
  15. Knap hoor dat je de stap hebt gezet, het begin is even flink doorzetten, maar je zal je steeds beter gaan voelen. Zet de voor- en nadelen van drinken eens op een rij, en denk bij moeilijke momenten aan de lange lijst nadelen, dat helpt voor mij!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...