Spring naar bijdragen

IvL

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

273 profielweergaven

IvL's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Hoe is het nu Jimi ? Gaat het wat beter en ben je misschien alweer thuis ?
  2. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Ach wat naar Jimi … heel veel sterkte . Hoop dat je gauw weer naar huis kan : dat is toch vaak fijner . We houden contact !
  3. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Hai Jimi, O dat heb ik dan weer niet : spiertrekkingen en oorsuizingen . Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit met deze verschijnselen? Jan jij bijv werken , sporten, uitgaan enzo of moet jij je veel ontzeggen ? Sterkte in de strijd !
  4. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Heeft iemand op dit forum of heb jij Jimi ook vaak last van die vreselijke hoofdpijn op de ogen ? Ik krijg het vooral als ik film kijk of lees : soort overprikkeling rond de ogen….
  5. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Ja dit is toch echt wel een griepje … Werk jij nog tijdens dit proces ? Ik hoef niet meer te werken maar zou het ook niet kunnen denk ik
  6. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Ja jij ook ! Terug naar pillen is uitgesloten inderdaad . Ik heb gekeken op de site en heb het artikel gelezen over’ what is happening in the brain ‘ . Bedoelde je die ? Ik ben nu helemaal geveld met ook nog een buikgriep bij het afkicken … niet fijn . Het helpt om af en toe info uit te wisselen . Houd de moed erin ! Sterkte
  7. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Ik heb even gekeken : staan veel stukken op de site Waves and Windows . Welke bedoel jij ?
  8. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Dank Jimi voor jouw bericht . Ik heb nu ook een virus opgelopen dat hier rondgaat . Tenminste neem aan dat het een virus is en niet met het afkicken te maken heeft . Het is nu echt moeilijk om de moed erin te houden dus ben blij met ieder berichtje ! Merk jij nu ook al de waves op ? Dat je je een aantal dagen echt al beter gaat voelen ? Sterkte en tot de volgende keer ..
  9. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Hallo Jimi , hoe is het nu met jou ? Ik heb vreselijk veel last: maagpijn slappe benen moe : word er zo bang van
  10. Hallo , ik zit sinds 7 weken op nul en heb zoveel kast . Telkens weer wat anders . Vandaag heel slap , dacht niet meer op mijn benen te kunnen staan en maagpijn ineens, misselijk en heel erg bieren en zo moe …. Ik forceer me om wat afleiding te hebben naar zit constant in een soort doodsangst .. ik denk soms echt dat ik doodga . Ben 70 jaar en heb in mijn leven nog nooit zoiets zwaars meegemaakt . Terwijl ik toch heel wat heb moeten incasseren . Herkent iemand dat gevoel dat je doodgaat ?
  11. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Lijkt me heel fijn om maatjes te worden Jimi !
  12. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Hallo Jim, dank voor jouw reactie . Een echte lotgenoot : fijn om daar iets van te horen . Ik heb lang gebruikt . Themazepam wel ( schrik niet ) 30 jaar en Lorazepam 3 jaar . Had Themazepam in een lage dosering en verder niets .Maar door het overlijden van mijn zus 4 jaar geleden kwam daar Lorazepam bij en werd de Themazepam meer ( van 10 naar 20) . Dat werkte niet goed : kreeg rebound verschijnselen en was totaal mezelf niet meer . Terwijl ik niet echt veel gebruikte : Lora 10 mg en Thema 20 … maar toch … Ik dacht dat de strijd gestreden zou zijn als je op nul zat , maar niet dus … Tip om te slapen : promethazine : is oorspronkelijk een hoestdrankje d er n werkt niet op dezelfde receptoren als de pammen . Je wordt er wat suf van en slaapt wat makkelijker . Mijn verslavingsarts raadde het aan …. Sterkte in de strijd : we gaan ervoor ..
  13. IvL

    Zwaar afbouwen diazepam

    Heb je al een maatje Jimi ? Ik ben van Themazepam en Lorazepam neer Diazepam gegaan en nu al 7 weken op nul . En het is nog steeds een nachtmerrie . Hoe is het met jou ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...