Spring naar bijdragen

Afke15

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    86
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

522 profielweergaven

Afke15's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ik zit bijna in de 2 -de maand van het afbouwen met lorazepam van 0,5 mg naar 0 . Doe dit met taperingstrips en zit nu op 0,35 mg. Wil er 5 maanden over doen. Echter het gaat niet goed, huilbuien, down voelen, gevoel van onwerkelijkheid, angsten, trillen en vreselijk misselijk. In de namiddag knap ik weer wat op en in de avond gaat het goed maar ben ik vreselijk moe, alsof ik een marathon heb gelopen....! Slapen gaat goed maar dan komt er weer zo'n rotdag, waar maar geen einde aan lijkt te komen. Ik heb er met mijn psychiater over gehad en hij zegt dat ik door moet zetten. In het voorjaar ben ik op eigen houtje afgekickt in 1 maand tijd van 1 mg naar 0,5 mg. Dit ging ook niet zonder slag of stoot. Toen ben ik een paar maanden op 0,5 mg gebleven. Hoe lang gaat dit nog duren? Moet ik doorzetten of even stabiliseren ? En is het zo dat hoe lager je komt hoe minder bijverschijnselen? Graag advies.
  2. Vandaag een redelijke dag, minder angsten. Volgende week vraag ik dus aan mijn psychiater wanneer het wijs is om verder af te bouwen. Fijn weekend!
  3. Nog steeds niks te vinden......, helaas.
  4. het lukt niet Kom in notificaties en berichten maar dat is het dan ook. Zou je het mij stap voor stap willen uitleggen? Alvast bedankt !
  5. En dan nog een vraag: ik ben zit nu alweer 6 weken op dezelfde dosering van de lorazepam 0,5 mg. Het ging eerst heel goed en ik was stabiel, maar van de ene op de andere dag kreeg ik weer allemaal bijverschijnselen. De apotheker van de taperingstrips zegt dat dit kan, maar wanneer kan ik dan weer starten met afbouwen?
  6. maar eh, hoe kom ik daar in? Ik weet hier niks van af. Kun je mij dit uitleggen?
  7. Dat is helemaal goed, dank.
  8. Dank je wel ! Ik ga niet naar facebook , wil idd niet teveel prikkels.
  9. Ik zit nog steeds op de stabiele dosis van 0,5 mg lorazepam. Het ging al veel beter en ik zou weer gaan minderen maar ik kreeg een terugval. Of ik heb teveel hooi op mijn vork genomen of het komt nog steeds van die afbouw, ik weet het niet. Het gaat met ups en downs. Durf nu eigenlijk nog niet verder te gaan met afbouwen. Zit er vandaag precies een jaar aan die vreselijke benzo's.
  10. Bedankt voor je antwoord! Waar kan ik op Facebook de site vinden? Ik kan ook afbouwen in 2 maanden met de strips, van 0,5 naar 0,2 mg en dan van 0,2 naar o. In het boek Minder Slikken staat dat je het beste heel langzaam moet minderen. Het zal wel heel persoonlijk zijn denk ik. Het is wel zo dat ik er zo snel mogelijk vanaf wil, zal er morgen met mijn psychiater over hebben wat wijsheid is. Hij laat het nu aan mij over.....Ik moet het zelf aanvoelen zegt hij. Tja!
  11. Ik slik lorazepam. Nu al geminderd van 1.5 mg naar 0,5 mg. Maar ik merk dat het venijn in de staart zit.....
  12. Je brein moet zich weer instellen dat het nu zelf aan de slag moet ipv de medicijnen die het over hebben genomen. Hier gaat tijd overheen, weken of als je pech hebt zelfs maanden. Google eens naar GABA en wat voor voedingsmiddelen je daar voor kunt gebruiken om dit stofje weer om hoog te krijgen. Je kunt ook GABA pillen bestellen via Vitakruid. Maar hiervoor moet je eerst overleggen met de apothker van hun. Wel knap dat je volledig medicijn vrij bent, mag je trots op zijn!
  13. Hoe ben jij ervan af gekomen als ik vragen mag?
  14. Ik ben aan het afbouwen van de lorazepam met taperingstrips. Het is te snel gegaan, in 4 weken tijd van 1 mg naar 0,5 mg. Nu moet ik hier even op blijven en weer stabiel worden. Maar dit is nu de tweede week dat ik 0,5 mg slik maar nog niet stabiel. Veel huilbuien, angsten, spierpijn in bovenbenen en boven armen en somber. Ik moet hierbij melden dat ik nu in de 13 -de week zit van de paroxetine ophoging van 30 naar 40 mg. Misschien heeft dit er mee te maken? Het is allemaal zo raar verlopen, eerst oxazepam, zelf afgebouwd en nu deze lorazepam. Ik slik nu al 9 maanden benzo's. Wie kan mij vertellen wanneer je weer redelijk stabiel wordt , hoeveel tijd gaat daar overheen in deze pauze stand? Het is de bedoeling dat ik straks als ik weer stabiel ben ( ja , wat kan ik daarvan verwachten, wat is stabiel zijn ?) in drie maanden tijd met taperingstrips van 0,5 mg naar 0 ga. Hoop dat iemand mij advies kan geven over het stabileseren en weer doorgaan met afbouwen. Ik had verwacht dat ik met taperingstrips veel minder bijwerkingen zou krijgen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...