Spring naar bijdragen

DINSDAG 2-5-2023


Aanbevolen berichten

  • Oudgediende
  • Forumdeelnemers
  • Geslacht:Vrouw

Goeie morgen iedereen,

Zijn er nog mensen die heel graag van de pammen af willen maar dat als maar niet lukt. Het is echt zo de moeite waard om het te proberen. Niet dat het makkelijk is, in tegendeel maar je krijgt jezelf terug, zeker als je er niet alleen voor staat. Rust kan je ook op een andere manier vindenj. Die andere manier is eerlijker en gezonder,

Onthoudt dat je hier helemaal voor jezelf zit. Jij moet stoppen met slikken en daar kan een ander best mee helpen. Samen komen we er zeker. Kom op, iedereen kan het. Je kriojgt er echt een fijner leven door. Geen zorgen om te weinig pammen, geen duffe kop, geen spanningen meer.

Met dank aan Roberto.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Gewoon door te stoppen Afke. Ik kan wel heel moeilijk doen maar gewoon stoppen. Het is moeilijk zeker in het begin maar wel gelukt. Het forum hier heeft me goed geholpen doordat ik hier kon delen en niet het gevoel te hebben er alleen voor te staan. Dat de klachten die ik had niet raar waren.

Daarom vind ik het erg jammer dat er niet meer mensen  hier zijn. Delen is misschien wel één van de belangrijkste dingen om van een verslaving af te komen.

En hier is het rustig in vergelijking met b.v. forums op facebook. En rust is juist zo belangrijk want vaak zijn we verslaafd geraakt juist omdat we rust willen.

Wat en hoeveel slik jij?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...