Spring naar bijdragen

tijdvoormij

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

tijdvoormij's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen, zwetend terug van rondje met hond door schaduw-gebied .. nu airco aan en lekker binnen houden. Nouja, ik verheug me wel al op een plons in de ‘hot’tub die ik nu met dit weer veel fijner vind om te gebruiken dan in een koude winter. Water rond 30graden en lekker op bankje zitten met boek erbij LadeJane, mooi om de trots op je zus te lezen! Maak er fijne dag van
  2. Wat een heerlijke temperatuur nu, buiten met boek en veel vogeltjes om me heen!
  3. Een heerlijke avond in de tuin nu, met lekker recept zo te lezen hier om eens te gaan proberen! Hier wel veel wateroverlast, ik woon niet ver van Valkenburg (limburg) en heb hier bij buren op de stoep staan meevegen in de hoop het water bij de voordeur vandaan te houden. Het is gelukt!! Nu weer mooi, zandzakken opgeruimd en genieten van lang weekend. Fijne avond!
  4. Goedemorgen, na een heerlijke verkoelende avond en nacht. DAGPACT: Fonny Yvonne tijdvoormij
  5. Goedemorgen, maak er een fijne dag van vandaag!
  6. Goedemorgen! Ik heb zin in vandaag, heerlijk tijd voor mezelf thuis en aan het eind van de middag een wandel-werk-uitje Heel misschien maak ik straks een sopje om een beetje schoon te maken hier in huis. Misschien.
  7. Fijne avond! Net thuis na een lange dag, vanuit Maastricht in Deventer geweest ivm werk vandaag. Toch wel heerlijk om zo een dag niet op het werk of bereikbaar te zijn maar gewoon op leuke workshops te kunnen focussen! Morgen vrij, dus weekend!
  8. Goedemiddag! Heerlijk windje hier, in de schaduw even pauze. Dit jaar komt mijn nicht tijdens onze vakantie een paar dagen in huis .. ik vrees dat ik dus wel eerst ga poetsen voor we vertrekken. Ach, kan geen kwaad aangezien ik verder heel erg weinig doe
  9. Goedemorgen, vanaf lekker schaduwplekje in de tuin. Dankzij dit mooie weer kalmeert mijn ritme en is er ook echt weer tijd voor mezelf. Het is fijn om weer wat te gaan schrijven, mee te lezen en bewust met mezelf bezig te zijn. Mag ik weer meedoen?
  10. DAGPACT: Fonny Yvonne Roberto. mariann Toos Pytje Tijdvoormij
  11. Goedemorgen! Ik heb laatst bij een sauna extra 5euro betaald als 'energietoeslag'. De dag hier goed begonnen, ondanks dat mijn eerste vergadering al om 8:30uur begon ipv op 09uur zoals ik in mijn hoofd had.
  12. Goedemorgen, na heerlijke warme nacht net lekker geklungeld in huis. Straks stuk met hond lopen, maar ik wacht even af tot ergste kou weg is. Voordeel van de kou; ik hoef mijn haar niet te wassen voor ik de deur uit durf; ik doe gewoon lekkere muts op Vanmiddag gooi ik houtje in de kachel van de sauna, waar ik vorig jaar zo naar uitkeek (warme in de winter) staat vanuit de tuin naar me te lonken!
  13. Januari pact 2023 ; Rapilos Toos Tijdvoormij
  14. Spannende cliff-hanger..weet je het al ?
  15. Goedemorgen, buiten nog mooi wit en misschien ook wel glad .. maar ik blijf mooi nog even binnen! Fijne dag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...