Spring naar bijdragen

Baldjohn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Modelspoorbouw, elektronica.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Baldjohn's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hoi allemaal. Iedereen nog bedankt voor alle berichtjes. Even een berichtje om te delen: Afgelopen tijd een paar feestjes, samen zijn etc. gehad en daar werd alcohol geschonken en dat had ik totaal geen moeite mee. Vorige week was mijn vrouw jarig en we hebben alcohol in huis gehaald voor de visite. Het waren 2 leuke dagen die mij enorm veel energie hebben gekost. Was goed aan de lat aan het eind van de 2e dag. Samen keken we naar de wijn die was overgebleven...... het was rond 23:30 uur... al eerder op de dag roken wij de geur van wijn (tijdens het inschenken) en wat vonden wij dat vies.....pfff en dat na jaren gedronken te hebben.. maar goed. Er was dus wijn over. We keken elkaar aan en wisten allebei wat we bedoelde. Hier krijgen we enorm veel spijt van als we dit doen, wat we ook uitspraken naar elkaar. Dus hebben we niet gedronken en wat waren we de volgende dag blij dat we weer een dag erbij konden turven. Voor mij inmiddels 69 dagen droog, mijn vrouw 85 dagen! Alle alcohol is inmiddels weer uit huis, weg gegeven aan familie. Heerlijk om je sterk te voelen en je kop erbij te kunnen houden. Momenten van "honger" zijn er nog wel, maar er zijn ook dagen dat we er totaal niet meer aan denken en dat is heel fijn. Wilde dit even met jullie delen. Fijne dag vandaag zonder alcohol!
  2. Hoi ikkanhet. Ja, dat is best wel balen. Had er ook iets meer van verwacht na 49 dagen. Hoe gaat het met jou verder?
  3. Sorry voor de late reactie maar het gaat best wel goed, dank je. Moet me nog veel inlezen in ieders verhaal. Maar hoe is het met jou?
  4. Baldjohn

    Nu of nooit!

    Goedemorgen allemaal. Heb ook last van een flinke buik. Er werd beweerd dat dit wel snel over zou gaan na een detox. Zei tegen m'n vrouw wacht maar met nieuwe kleren kopen voor me want ik ga flink afvallen.....nou mooi niet. Nu beweeg ik de laatste tijd ook wat minder door pijnlijke knieën en last van m'n heup. Vanmorgen foto's laten maken van m'n heup (waarschijnlijk versleten?) en vanmiddag voor de eerste keer naar de fysio voor de knieën (defect in het kraakbeen/ontstoken?) . Hoop dat ik binnenkort wat meer kan gaan wandelen etc. waardoor ik ga afvallen en meer energie ga krijgen. Mijn leverwaarden waren een paar weken geleden: gamma 52 en alat 49. Nog iets aan de hoge kant maar stukken minder sinds ik gestopt ben. Over een aantal weken weer prikken, ben benieuwd.
  5. Baldjohn

    Nu of nooit!

    Hoi Puckje, Ben sinds kort lid van dit forum en had ook last van veel te hoge leverwaarden. Dronk gem. 2 liter rode wijn per dag. Na een interne detox en daarna ook geen drup meer zijn m'n leverwaarden na ongeveer 5 weken flink gezakt tot bijna binnen de grenzen. Dat het zwaar is en nog wel voorlopig zal blijven snapt denk ik iedereen maar hou vol en ik hoop dat jou waarden binnenkort ook weer beter zullen zijn. Zelf sta ik nu 44 dagen droog en zie/merk alleen maar voordelen van het niet meer drinken.
  6. Bijna m'n hele leven chronisch ziek door psoriasis. Door zeer heftige uitbraak 4 jaar geleden kon ik niet meer werken en na 2 jaar ziektewet uiteindelijk 100% afgekeurd. Dus na 32 jaar dienstverband ontslag. Dit leidde tot een flinke depressie met bijna destructief alcohol gebruik. In contact gekomen met Tactus en na vele gesprekken een interne detox gehad van 13 dagen. Dit was voor mij echt een reset in het gebruik en kreeg m'n dagelijkse leven weer op de rit. Terwijl ik dit schrijf ben ik 43 dagen alcohol vrij en voel me best weerbaar hier tegen. Fijn dat op feestjes etc. geaccepteerd wordt dat je geen alcohol drinkt en dat bevalt me goed. Weet dat ik er nog niet ben maar het laagje ijs wordt voor mij steeds dikker en weet heel goed waarvoor ik het doe. Ik hou dit voor ogen wat voor mij een helpende gedachte is. Opvallend is dat ik nog steeds heel weinig energie heb. Zijn er leden die dit herkennen? Deels kan ik dat verklaren omdat ik best wel heftige medicatie gebruik tegen mijn psoriasis die m'n immuun systeem op een laag pitje zet. Graag jullie reacties en ik sta open om te delen wat ik kan delen met anderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...