Spring naar bijdragen

Cyntia

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    159
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Cyntia geplaatst

  1. Cyntia

    Dinsdag 14 juni

    Nou Isa, gewoon inderdaad de brief gaan schrijven. Ik ben bezig met een scriptie ter afsluiting van mijn opleiding maar kan geen inspiratie vinden. Heb het hele huis al opgeruimd maar krijg geen zinnig iets op papier. Misschien morgen verder.
  2. Cyntia

    Dinsdag 14 juni

    Isa Als je een geweldige vacature tegenkom moet je gewoon reageren. Nee heb je, ja kun je krijgen.
  3. Even twijfel. Mooi weer is voor mij een trigger. Maar hij gaat er weer in.
  4. Wat zijn jullie allemaal vroeg 's ochtends. Heb mijn refu ook weer geslikt.
  5. Zonet mijn 1/3e refu weer geslikt. Net als woensdag Fijn dat iedereen er nog is. Gaby zal het echt niet proberen met refu wat drinken. Je wordt echt ziek, ook na een aantal dagen.
  6. Josje Als het zomertijd blijft dan wordt het in de winter wel erg laat licht. Lijkt me ook geen optie. Wen zelf makkelijk aan het tijdsverschil. Primula Wat jammer dat het mis ging. Gewoon weer doorgaan en de eerste gewoon niet nemem Ga weer. Moet morgen om 6 uur weer in het donker opstaan. 1/2 8 op mijn werk. Dat is wel balen Weltrusten
  7. Bolletje We zijn toch niet nog de enige 2 hier. Alles toch wel goed met de anderen?
  8. Ook net als maandag weer geslikt. De 30 dagen komen in zicht.
  9. Na een moeilijke dag gisteren Toch mijn pilletje weer genomen.
  10. Zonet al geslikt. Igor, zonder pilletjes is de verleiding toch wel heel groot. Pilletjes kunnen denk ik toch minder kwaad als alcohol.
  11. nog even uit mijn warme bedje om mijn pilletje te pakken. Daarna lekker slapen en morgen weer vroeg en hopelijk fit weer op.
  12. Gisteren wel geslikt maar pas toen ik al bijna sliep. Bijna vergeten dus.
  13. Niet naar de groene kleur kijken Igor. Misschien helpt dat. Bij mij zit het pilletje er ook weer in. Trek verdwijnt inderdaad weer bolletje maar is er wel vaak in bepaalde situaties. Het pilletje helpt me er wel makkelijk doorheen. En het leven wordt er een stuk helderder van. Een overtuigde stopper ben ik er niet door. Zou zonder pilletjes de verleiding niet kunnen weerstaan.
  14. Nee bolletje geen last van een ijzersmaak. Eigenlijk nergens last van. De pil doet wat hij moet doen. Als ik trek heb weet ik na drinken geen optie is. Trouwens wel steeds trek door de lekkere lentezon. Terrasje
  15. ga nu naar boven voor het pilletje gaat goed zo
  16. Cyntia

    woensdag 2 maart

    Welkom in de huiskamer lief.
  17. Cyntia

    woensdag 2 maart

    Lief Een poging van jou? Wat bedoel je?
  18. Cyntia

    woensdag 2 maart

    Gefeliciteerd Myriam. Dinah Hoe gaat het vandaag bij jou?
  19. Cyntia

    terug van weggeweest

    Dinah Heb je een PB gestuurd.
  20. Ook bij mij zit de 1/2 Refusal er in. Slik ma, wo, vr. Hoop voorlopig geen excuus te vinden om weer met Refusal te stoppen.
  21. Geeft niet dat je je vergiste. Vergis me ook weleens. De hoeveelheid koppen zijn gewoon te weinig. Misschien kun je me helpen met het volgende. Kun je iemand een persoonlijk bericht sturen zonder dat diegene online is?
  22. Desi Ik ga voorlopig in jou systeem mee op maandag / woensdag / vrijdag. Meld me die avonden even op het forum.
  23. Inderdaad Women, ik was het en niet Sara. Volgens mij had ik eerder deze rugzak. Vergis ik me dat Sara vroeger een andere gezicht had? Denk inderdaad wel erover om maar heel beperkt Refusal te nemen. Heb de indruk dat ik er moe van wordt/blijf. Maar het nadeel met geen regelmaat zit voor mij waarschijnlijk in het niet bijtijds innemen. Misschien mag ik meedoen met Bolletje en Desi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...