Spring naar bijdragen

Hallo. Ik ben Claartje


Claartje

Aanbevolen berichten

In het begin schreef ik veel over mijn (ex) vrouw. Het was het begin van de scheiding. Niet op een positieve manier. Ik heb mijn verhaal maar zij heeft net zo goed haar verhaal. Er is altijd een andere kant van het verhaal. Zo probeer ik anderen nu ook te lezen. Weten dat er een andere kant van het verhaal is. Die andere kant ken je niet. Dus kan ik er ook niet op antwoorden. Verder is het ieder zij of haar eigen verantwoordelijkheid wat je erop zet. Dat is mijn mening dan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Claartje. Ik denk dat ik goed weet wat je bedoelt en laat het maar even bij die opmerking ;)

 

Er bestaat een mogelijkheid om de bijdragen van bepaalde forumdeelnemers meer of minder onzichtbaar voor je te maken. Ik weet niet of je dat zou willen en of dat zou werken voor je. Als je bij je instellingen kijkt kun je het vast vinden.

 

 

 

Oh echt?! Wat een opluchting. Ik ga snel kijken hoe dat werkt. Dank!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag 59

Vandaag groot feest bij mijn beste vriendin. Heb haar van de week gevraagd of ze alcoholvrije biertjes voor mij wilde halen. Eerlijk de reden verteld. En de reactie was : tuurlijk... je bent een kanjer . Niets geen moeilijke vragen en ze gaat ook nog verse sapjes voor me maken Hoe lief is dat ?

Gaat goed komen dit feestje

Top vriendin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was leuk ja. Heb intressante gesprekken gehad met een paar flamenco dansers. Boeiend.! Keurig aan de sapjes en gewoon water gezeten. Maar er werd zo ontzettend veel gedronken. De flessen wijn stonden gewoon op de tafels en dan niet 1 of 2 flessen maar in mijn ogen ontelbaar. Ook stond er een grote koelkast buiten gevuld met bier.

Ik ben op tijd naar huis gegaan . Kon het even niet meer aanzien

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...