Spring naar bijdragen

terug


Cas

Aanbevolen berichten

Korte updat, Druk aan het solliciteren. Hou het nog steeds droog . Betrap mij wel soms op het droog drinken, dat sluipt er in. Maar dan zet ik snel de knop weer om. Met dat het solliciteren mij nu makkelijk afgaat nu ik niet meer drink. heb al een paar leuke gesprekken gehad en er zitten al wat leuke werkgevers bij. Wacht nog even volgende week af . Dan neem ik mijn  besluit. Gewoon veel solliciteren in mij  branche is gelukkig genoeg werk. Moet het afkloppen( niks is zeker) . Voor nu zo lekker eten . Mijn zoontje zit al : eten papa eten papa. Morgen weer naar de AA . Heb er nu weer tijd voor .  :) Wel weer af en toe trek . Zal ook wel door de spanning komen. Ren dat van mij af nu dat scheelt. Sporten vind ik echt top.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Gerrit . Ja zeker veel zin in! Zit nu 2 weken thuis. Lang zat alweer. Was 1 jan begonnen bij een nieuwe baan . Dat liep alleen anders. Nu dus maandag bij die andere beginnen. Thuis druk bezig geweest idd met gezin/hardlopen en schilderen . Vanavond weer Naar de A a. Wel veel trek gehad en het droog drinken een paar keer. Maar wel droog gehouden . Ben gestopt op 3 december. Merk wel dat ik mij meer betrap op snoepen . Waar is die innerlijke rust. Verloopig eerst aan drank probleem blijven werken. Bevalt mij nog steeds prima :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ha smart, gaat goed ben idd tijdje niet geweest. Geen bericht goed bericht zeg ik altijd . Laatste tijd gaat het minder. Als ik niet oppas zit ik dalijk in een behoorlijke terugval. Heb ook een paar keer wat gedronken niet veel maar toch even geproefd. Dat maakt het nu alleen maar weer moeilijker . Heb ook altijd nog steeds drank staan. Dat ga ik vandaag allemaal weg gooien. Op de groep zeiden ze ook dat 2,keer in het begin naar de aa gaan ook niet zo slecht is. Zei tegen mijzelf ik heb toch geen drankprobleem . Heb bewezen dat ik nu ook een tijd zonder kan. Maar ik wil dat leven niet meer terug. En nu heb ik het mij alleen maar lastiger gemaakt . Verder gaat het goed. Mijn nieuwe werk gaat super . Mijn schilderijen verkoop ik goed. Sport nog steeds. Zonder de drank gaat ook alles een stuk beter. Dit wil ik niet verliezen. Ga kijken voor een 2 e groep . Hoe gaat het verder met jou?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Cas, goede berichten van jou!

Een keertje proeven... het hoort er misschien bij, wijzer word je er eigenlijk niet van he?

D.w.z. het voegt niks toe.

Ik vind dat je hartstikke goed bezig bent! En wat heerlijk dat je nieuwe werk bevalt!

Schilderijen? Wat leuk man!

 

Is het niet leuk voor je om op het jaarpact te gaan staan? Je drinkt al zo lang niet meer!

Bij mij wisselt het nog. Ik moet mezelf langduriger bewijzen, ook al ben ik niet ontevreden.

 

Fijne zondag, en laat nog weer es wat horen!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 9 months later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...