Spring naar bijdragen

Donderdag 22 januari 2015


lady jane

Aanbevolen berichten

Hoi Blekje,

 

Ja, ook jij mag hier zomaar binnenvallen. Welkom dus op de dagdraad!

 

Ontzettend vervelend dat je nu al een tijdje zo'n trek hebt. Na vier maanden droog staan, denk ik dat je lichaam wel gewend is aan functioneren zonder alcohol. En dat de trek dus tussen de oren zit.

 

Ik ben een aantal jaren geleden ook zo'n vier maanden droog geweest m.b.v. refusal. Toen ik stopte om wat te kunnen drinken bij het vieren van mij trouwdag, was ik na het eerste glas weer helemaal aan de zuip.

 

Nu bijna een jaar geleden ben ik gestopt en met behulp van het forum, de internetbehandeling van Tactus, heel veel tijd en energie en inmiddels een zelfhulpgroep, heb ik nu een goed gevoel over de toekomst. Wel zal ik (vrijwel) dagelijks aandacht aan mijn verslaving moeten besteden, in de een of andere vorm.

 

Weet jij wat het is, waardoor je nu zo'n trek krijgt? In mijn ogen moet het iets zijn in wat er met je gebeurt of niet gebeurt, of iets uit je omgeving. Als je dat kunt benoemen voor jezelf, dan kun je misschien iets bedenken als tegenmaatregel.

 

Sterkte Blekje!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Blekje,

 

Ik lees net dat je je hebt opgegeven voor de internetbehandeling. Ik hoop dat je daar net zoveel aan zult hebben, als ik heb gehad.

Wat ik in mijn vorige bericht schreef, het opsporen van wat er achter je trek zit, wordt daarmee misschien wat makkelijker. Stop er goed tijd en aandacht in!

 

Ik zou die pil gewoon maar nemen vanavond. Nu drinken lost ook niets op. Je kunt beter met je schoenen en kleren aan onder de douche gaan staan denk ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor mij heel goed nieuws, ik ben ADB geworden omdat mijn zus contact verbroken had 2,5 jaar geleden. We hebben vandaag een date gemaakt!!!! Hadden sinds kort al een klein beetje contact. Ik vertelde dat ik graag wilde dat ze me zwanger zou zien, allemaal heel spontaan en ja hoor midden Feb zie ik haar, Happy!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...