Spring naar bijdragen

Ik kom er niet meer uit/kan er niet meer onderuit...


Sebastiaan

Aanbevolen berichten

goeie Skip

'Vandaag niet' geeft me meer rust dan 'nooit meer' al weet ik dat ik voorlopig moet én wil afzien van de alcohol in mijn leven. Eerst maar eens een gezond patroon zonder alcohol en mét betere alternatieven een kans geven zich in m'n ritme te nestelen.

Had ik jullie al verteld dat ik zonder alcohol ineens veel meer tijd heb en niet dwangmatig maar drink omdat het nou eenmaal tot een gewoonte is verworden?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste mensen en Sebastiaan, Wat een enorm herkenbaar verhaal....! Ik drink circa 10 jaar (maar ben ook circa 10 jaar jonger dan jij). En loop met dezelfde dingen.

De wil om te stoppen is er 100%. Ben onlangs 5 weken gestopt met behulp van detox in eerste week. (je kan mn verdere situatie trouwens lezen bij wie is wie). Nu enkele weken weer vreselijk veel gedronken  en sind een week kan ik het aantal handhaven op 8 per dag. Maar ik wil dus stoppen. Het liefst vandaag. Maar ik durf niet omdat ik bang ben voor de ontwenningsverschijnselen. Huisarts geeft momenteel geen medicijnen (omdat ik onlangs Tranxene kreeg na n week veel te veel drinken. Kreeg toen namelijk n soort hallucinaties. Maar nog niet gestopt (hoe dom kan n mens zijn) en  nogmaals: zit nu dus op 8 per dag.

Stopte jij zonder medicatie en in 1x? Omdat medicatie er niet in zit wil ik stoppen door te minderen. Nu dus op 8. Iemand tips/ervaringen? Ik weet dat sommigen zeggen dat minderen niet werkt maar zonder medicatie zie ik cold stoppen niet zitten. En ben iig al van 16 naar 8 op n dag nu...

 

Alvast bedankt en voor iedereen: sterkte/succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thnx Roberto. Ben jaloers op je:-)  Bij mij is dat juist altijd minder goed gegaan (ook voor de drinkperiode). 


 


Ik heb zojuist besloten dat ik toch ga stoppen op dit forum. Ergens haal ik er heel veel uit maar anderzijds ben ik niet geschikt voor dit soort dingen. Ik heb al snel de neiging een te grote focus op dingen te leggen. En dat gaat me hier dus ook gebeuren. Net als FB en Twitter en noem maar op....


 


Ik heb naast mijn alcoholprobleem een burnout/paniekstoornis. En denk dat ik in alle rust moet gaan vechten. Maar ik blijf jullie lezen! En jou ook in het bijzonder Sebastiaan!


 


Super veel sterkte hier allen!! Vind dat iedereen t moet kunnen want als ik zie hoe actief sommigen hier zijn. Gerrit niet te vergeten;-)


 


Groetjes!


Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...