Spring naar bijdragen

Hallo


stoeptegel

Aanbevolen berichten

  • 7 months later...

Hallo allen,

Ik ben even weggeweest. Afbouwen is mij niet gelukt dus besloten om cold turkey te stoppen m.b.t. lichte doses chloordiazepoxide en veel vitamine Bs/vitamine C/glutamine/zink/visolie en dat is gelukt. De eerste paar dagen gingen mij gemakkelijk af. Daarna een kuur 1,5 week gehad lichte doses Lorazepam (1mg per dag) om de eerste periode makkelijker door te komen. Met deze kuur stop ik zondag.

 

 

In de tussentijd ein-de-lijk een diagnose ADHD gekregen en vanaf maandag begin ik met Ritalin. Hier zie ik enerzijds tegenop omdat de zowel de warme mantel van de pammetjes weg is en omdat ik nog steeds erg trek heb in alcohol op sommige momenten (zo'n mooie lente-dag als deze is enorm verleidelijk!). Anderzijds zie ik er naar uit om weer gefocust en beheerst door het leven te gaan.

 

We moet ik erg wennen aan het leven zonder alcohol; de depressie is milder geworden maar voel me nog steeds leeg, verveeld en geen zin in leuke dingen. Mijn angstklachten zijn wel enorm afgenomen, maar dat kan uiteraard ook aan de Lorazepam liggen.  ;)

 

Met dank aan Tactus, huisarts en GGZ weer een stap verder gekomen in het iets maken van mijn leven - ook al had ik een goede baan, vriendin e.d.

bewerkt door stoeptegel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...