Spring naar bijdragen

maandag 26 februari


Mick

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 135
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Wolkenvelden, enkele bui.

Vandaag wisselen kortdurende opklaringen wolken elkaar af. Er zijn enkele buien. De meeste en zwaarste buien vinden we in de ochtend in het zuidwesten en zuiden. Daar is ook een kans op onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 10 graden. De wind komt uit west tot noordwest, is boven land meest matig, 4 en aan zee, krachtig, windkracht 6. In de nacht naar dinsdag zijn er wolkenvelden afgewisseld door opklaringen en in het noordoosten kan nog een bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen 6 graden aan de kust en 3 graden bij langdurige opklaringen landinwaarts. Dinsdagoverdag neemt de bewolking vanuit het westen toe, tegen de middag gevolgd door regen. De wind draait van zuidwest naar zuid en is matig, aan de kust vrij krachtig, 5 en later krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft. De temperatuur ligt overdag rond 7 graden en loopt in de avond op naar een graad of 10.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh, ik snap het nu pas, ben net wakker...
Jij hebt vandaag een jubileum en wilt voor een dag je struisvogel terug om het te vieren!
Nou, maar natuurlijk Mick!!!
Gefeliciteerd!!! :musicnote:
Geef je 'm niet teveel taart, hij is al een beetje aangekomen, hij heeft de Werthers Echte ontdekt...

Liefs,
Twan :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goedemorgen allemaal,

ik ben er weer, gisteren hele dag hard gewerkt, en 's avonds nog even een ommetje in de regen gesport - te kort dus, en kleddernat. :(

ik heb het 't hele weekend zonder alcohol gedaan, dus ben best trots op mezelf dat ik het nu 1 hele week heb volgehouden. :D

maar ik zie als een berg op tegen de komende dagen: ik ben weer alleen (latten is leuk, behalve op maandagmorgen) :(

als ik naar buiten kijk wordt ik triest en het weerbericht van twan maakt me niet optimistischer over vandaag. :(

vanmiddag een saaie vergadering met het buurtcomittee, waar ik ook al geen zin in heb, maar als secretaresse kan ik natuurlijk niet wegblijven :(

kortom: dit wordt een aanslag op mijn doorzettingsvermogen, maar na 1 week komt de tweede, en die wil ik ook winnen! :)

in de loop van de morgen ga ik maar eens lezen op de dagdraadjes van zaterdag en zondag hoe jullie weekend is verlopen, hopelijk droog ondanks alle regen. :)

tot later, bibelle

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mick, van mij ook een grote bos:present::present: Op naar het volgende half jaar!
Allen een fijne dag. Ik heb in ieder geval een hoop te doen. Zometeen komt de monteur voor mijn droger. Hopelijk is hij te maken.
Bibelle, sterkte vandagg en gefeliciteerd met 1 week! De volgende gaat zeker ook lukken.
Tot strakkies

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goedemorge Bibelle

Een week niet gedronken daar mag je trots op zijn.
Kijk niet te ver vooruit maar leef dag per dag.

En misschien klaart het weer vandaag wel op en komt de zon erdoor.
En wordt de bij voorbaat al als saai bestempelde vergadering een heuse happening.
En zijn er in het weekend leuke dingen gebeurt die de moeite waard zijn geweest je nu al te verheugen op het volgende weekend.

Ik laat mijn gemoedsrust niet meer beinvloeden door een weerbericht of de pannen moeten al van mijn dak vliegen en wat dan nog.?

Maak er wat moois van vandaag Bibelle het zijn je eigen gedachten die je stemmingen beinvloeden gedachten die je vrolijk of somber stemmen.
En laat steeds de eerste staan.

Vroeger was somber gestemd de dag overzien voor mij een reden om te gaan drinken...

Rudy

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mick, gefeliciteerd met 3 maanden ADB (dat is het toch, of vergis ik me nu ook?). Dat half jaar ga je ook halen meid! :present::musicnote::moon::)

Bibelle, jij ook gefeliciteerd met een week, en de start van de tweede week.:present:

Mick, mijn struisvogel moet nog steeds ergens rondlopen. Hij was weggelopen omdat hij bang is voor mijn hond. Misschien kun je hem lokken met een stukje taart, daar is hij dol op. Of zou hij inmiddels ook bij Twan aanbeland zijn?:o

Visje, ik hoop van harte dat je droger te maken is. Ik weet inmiddels alles van wasmachine en droger ellende.

Allemaal een fijne dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En Luna ook gefeliciteerd natuurlijk met 100 dagen.:present:

Gossie, al die jubilea zijn bijna niet bij te houden, maar je wordt er vrolijk van toch? Eigenlijk hebben Ferry, Rufus en ik vandaag ook een wekenjubileum, alleen weet ik niet meer hoeveel weken. Jongens, ook van harte hoor! En Twan ook natuurlijk! En verder iedereen die ik nog vergeten mocht zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Anna en goedemorgen andere mensen,

Het zijn 29 weken, volgens mijn berekeningen. Het maakt op mij niet zoveel indruk meer. Ik ga voor mijn eerste jaar. Gisteren heb ik mijn beste vriend onderweg naar de Motorbeurs in Utrecht zelfs verteld, voor de eerste keer in mijn leven durfde ik dat hardop te zeggen, dat ik denk nooit meer te drinken. Na 45 jaar drinken nu 45 jaar niet drinken. Daarna zie ik wel wat ik dan doe. Misschien neem ik dan weer eens een cognac en een sigaar na een copieus diner.

Over verleidingen gesproken, op die zelfde motorbeurs gisteren heb ik kwijlend naast een rode Ducati racer gestaan. De handelaar stond er z'n lippen aflikkend met een orderboek naast en die vriend van mij zei: 'wat kan jou het schelen, koop 'm dan, nu kan het nog!' Iedereen teleurgesteld, inclusief ikzelf toen ik ergens heel diep in me een sprankje gezond verstand terugvond. Maar wat heb je aan gezond verstand als het om emotie gaat en jongensdromen. Ik zal wel nooit, in die zin, volwassen worden.
Ik houd me vast aan het gezegde: 'the difference between a man and a boy, is the price of his toy!' Dus ook hiermee sluit ik niets uit.

Ook heb ik vorige week een MP3 speler gekocht. Gebruiksaanwijzing niet te volgen. Microformaat en waarschijnlijk niet bedoeld voor het door mij gekochte apparaat. Maar al doende leert men. Zonder hulp van een buurjongetje van 6 zat ik nu nog te tobben, want ik had Media Player nog nooit gebruikt.
'Eric, hoe zet je een CD op een MP3?' Eric antwoordde: 'Dan moet je rippen!' 'Rippen???' Na enig tobben begint mijn nieuwe speeltje zich te vullen met muziek. Het spannends was natuurlijk de stap naar internet en muziek gratis downloaden. Net zo spannend als vroeger wat jatten in de snoepwinkel. Uiteindelijk heb ik Amy Winehouse (gehoord van mensen op dit Forum) en Xavier Rudd, daar heeft Kohtje iets mee, gedownload en een live concert van Eric Clapton.
Ik begin me alleen wat zorgen te maken hoe kwetsbaar ik mijn computer maak als ik er mee bezig ben.
Weet iemand daar iets van??

Verder heb ik plannen om een weekendje naar Texel te gaan om lekker uit te waaien, te wandelen, de roots wat aan te halen, lekker te eten etc etc. Ga je mee?

Doe je mee met een jaar ADB?

Iedereen een goede week gewenst met veel leuke en spannende dingen!

Liefs, Rufus

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heey Luna,

Van harte gefeliciteerd met je 100 dagen. Een hele prestatie. Ik kan het weten omdat ik nu zelf op 95 dagen zit. Zaterdag is het voor mij zo ver.

En ik merk nog dagelijks de drang naar alcohol. Ik ga nog wel eens uit (hoort erbij als student van 19), maar meestal ben ik na een paar uur alweer terug omdat ik de verleiding niet aan kan. En ik weet dat ik op zo'n moment niet moet blijven, maar zo snel mogelijk weg moet gaan.

Daarom heb ik gister avond the Big Book besteld van de AA (4de druk, 2001, engelse versie). Was maar 16,15 euro. En dat heb ik wel verdiend als ik 100 dagen vol houd. Daarnaast vind ik het best zijn geld waard als er miljoenen met dat boek van hun verslaving zijn afgebleven.

Zometeen maar wat huiswerk maken (loop een beetje achter, mede door me alcohol problemen).

Zit nog een beetje te twijfelen of ik vanavond naar de AA in Eindhoven ga. k ben zelf meer op zoek naar jongeren die het zelfde hebben meegemaakt. En dat is nog bijna nergens.

Ferko

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, leuk Rufus, weekendje Texel! Ik wil wel mee, als ik het hier thuis geregeld kan krijgen tenminste. Wat betreft het downloaden, ik weet niet met welk programma jij dat doet, maar voor zover ik weet moet je er wel mee uitkijken, want via zo'n downloadprogramma kunnen ook allerlei minder goed bedoelende figuren je computer vinden. Dat geldt natuurlijk niet voor de legale programma's, waarbij je moet betalen voor wat je download. Verder is het mogelijk dat je nummers download waar een of andere storing in zit. Overigens is downloaden voor eigen gebruik (in tegenstelling tot wat men je wijs probeert te maken) legaal. Alleen het verspreiden van gedownloade muziek (en films) is illegaal.

Goed voor je beurs dat je die motor niet gekocht hebt, maar toch wel jammer. Ik zag mezelf al bij jou achterop dat scheurmonster richting Texel.:D Weer een meisjesdroom in duigen.:(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...