Spring naar bijdragen

Donderdag 16 augustus


BamBam

Aanbevolen berichten

Safi, ik snapte best waar de tekst over ging, maar het staat er zo grappig. Je zou er zo van aan de verjongingscrèmes gaan, hihi.
En die opmerking van de botox vond ik niet erg, juist wel een complimentje. Dat is nou eenmaal iemand van geen blad voor haar mond.

An de afgelopen maand heb ik tweemaal daadwerkelijk met een fles in mijn hand gestaan en ik ben zoooooo blij dat ik die weer heb teruggezet! Sterkte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 88
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja dank je Safi, ik had gisteren echt mijn dag niet, en mijn lief is gisteravond laat langsgekomen. Hij snapte ook wel dat ik me verdrietig en buitengesloten voelde, en dat was eigenlijk het enige dat ik wilde horen, toen kon ik weer meegenieten van de foto's van zijn kleinzoon en zijn enthousiaste verhalen.
Staat lekker haaks op jouw oosterse wijsheden, dat je je geluk niet kan laten afhangen van anderen. Zo ver ben ik nog niet hoor! Ik begrijp het principe, maar wat kan iemand er aan doen, stel dat een geliefd persoon iets overkomt ofzo, dan heb ik toch echt verdriet. Wat ik wel kan doen is accepteren dat verdriet erbij hoort.

Schei uit, dat is echt soms verbazend wat mensen voor troep inladen. Sorry voor de snackers onder ons, maar mijn hemel, echt familiepakken vol croky in alle smaken. Flessen ketchup, kratten bier, snoep, snoep en nog eens snoep. En dan de bitterballen en frikandellen. Sta je daar met je mandje rucolasla en worteltjes, haha.
Dat is ook nog eens iets aardigs als je niet meer hoeft te drinken: die flessen wijn zijn veel zwaarder dan een fles spa.
Maar, om niet het heilige boontje te spelen, ik heb 1 vetverslaving en dat is Hellmans Mayonaise.

Alles wel met Safi?

Tapas als je nog leest, veel succes en vooral veel plezier in Istanbul!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Safi, ja dat vantevoren al bedenken dat iemand straks voor je neus staat met een pak drank&*%$
Maar je hebt al zoveel doorstaan. Het zijn golfbewegingen: de stress in je kop om mee te 'willen' doen is als een oceaangolf die over je heen komt. De golf over je heen laten komen en dan ebt het heel langzaam weer weg. Ik zit nu midden in die golf en het gaat maar niet weg, verstandelijk weet ik dat het straks weer over is; dus ik ga maar eens wat anders doen. Sterkte Safi, weersta de verleiding.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Delta
Wat fijn je lief zo vlak bij je de hele dag...geniet er maar van....en ik heb net even gekeken naar de datum dat mijn behandeling weer begint maar ze is pas de 27ste terug van haar vakantie......ik red het wel...ben alleen zo bang dat vrienden langskomen met een krat bier...hihihi het nu al van een six-pack naar een krat bier vergroot...ze zijn al een tijd niet meer geweest en dan weet je het wel...nodig even bijkletsen.
Ik ga gewoon gelijk met de hond de deur uit...mijn man red zich wel als die zich iets voor neemt...dan blijft hij erbij...ook een Os net als jij...laat jij je ook niet gauw leiden door anderen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga ook even weg achter de computer...net mijn hele foto bestand en Photoshop My Art file geschoond...dat werd echt tijd zeg.
Ik denk dat ik maar eens lekker ga fietsen met mijn hondje.
amn is onderweg bij de sloperijen omdat de Motorstop van de bus het niet meer doet...nu gaat ie zelf iets fabriceren zodat hij de diesel zelf kan afsluiten zodat de motor afslaat.
Tot later
en blijf sterk...geloof in jezelf....Behandel je lichaam dan ook met eerbied en zorg er goed voor. geef je lichaam liefdevolle aandacht. geef het gezond eten en gezond water. Voed je lichaam met de frisheid van de aarde en de kleuren van de regenboog die de aarde aanbiedt in de vorm van groenten en fruit.


hihi..kan ook niet zo goed tegen dat taalgebruik...iets te zweverig.
Corinne zet hem op! Mijn mantra op de fiets...Corinne krijgt die baan!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allen,
Hier dan mijn eerste berichtje op het draadje. In antwoord op mijn welkomstmails kan kan ik jullie vertellen dat ik niet veel last heb gehad van ontwenningsverschijnselen buiten dat ik veel meer moe ben dan anders. Maar naar het schijnt betert dit wel. Waarschijnlijk ook dat je lichaam aangeeft dat het aan het recupereren is...
Trek heb ik nog niet echt gehad omdat ik er op dit moment zo gedegouteerd van ben. Bah!!!:wacko:
Ik ben echt wat je kunt noemen een probleemdrinkster. Ik drink om problemen te verdoven en kom in de problemen door het drinken. Jammer moet er elke keer iets heel ergs gebeuren voor ik het terug in mijn stomme kop krijg dat alcohol voor mij vergif is.
Maar nu kan het alleen maar beteren hé. De eerste laten staan en dan komt de rest wel in orde.
Groeten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ajska, welkom, alweer een Belze in ons midden, we worden echt een Vlaams-Hollands forum. En wat een mooie uitdrukking, "ergens gedegouteerd van zijn". Nou, ik ben ook goed gedegouteerd van de alcohol en ik wens jou dat je de instelling blijft houden die je nu hebt, dan komt het vast en zeker goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste mensen,

Ik ben alweer terug. Ik heb Ajska verwelkomd op de Wie is wie.
Bijlezen doe ik straks wel. Ik heb nog wat dingen te doen, maar ik wilde jullie even vertellen dat ik een leuk gesprek heb gehad in Rotterdam. Er zijn nog meer kandidaten, dus het is nog even afwachten of ik voor een tweede gesprek wordt uitgenodigd.
Ben er wel weer moe van.
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat, m.n. op het gebied van ADB worden en blijven.
Tot later.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo, ik heb nog een kwartiertje voor ik de deur uit moet!! hehe, alles gepakt en gezakt, nog even snel een reisverzekering afgesloten, toch wel handig!
Ik heb besloten dat ik niet ga drinken in Istanbul. Lijkt me zowiezo niet goed voor het genezingsproces!! dus dan kan ik in Istanbul mijn kadootje voor 2 maanden alcoholdebaas in ontvangst gaan nemen, een nieuw stel ogen

Iedereen, houd je taai en als ik een internetcafe tegenkom in Istanbul dan kom ik zeker even buurten.. als ik daar tijd voor heb tenminste ;)

dag allemaal!! hou je taai, neem die eerste niet en ik spreek jullie maandag ergens weer (als ik uitgeslapen ben na een nachtje vliegen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Na een piepklein gremlinnetje dat gemakkelijk de deur uit te jagen was, zit ik nu aan een bak tiramisu, over vette en ongezonde dingen gesproken.
Achhhh, soms heb ik wel eens medelijden met die kleine gremlinnetjes, dan denk ik, ze doen toch ook maar hun werk en worden ook maar gestuurd. Ze kunnen het niet helpen. Befehl ist befehl. Ik zou een heel erg afzichtelijk vuil hondje dat zielig naar me kijkt ook nooit wegsturen. En dat zijn dan pas de echt gemene gremlins, die zich vermommen in iets liefs en zieligs.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, zo'n heel erg afzichtelijk hondje heb ik vier jaar geleden inderdaad niet kunnen wegsturen! Ik wist al jaren zeker: ik neem nooit meer een hond!... Dus durfde ik best wel een dierenwinkel in te gaan om 'ns te snuffelen..hoe MAF kun je zijn, een dierenwinkel nog wel!!! Niet eens het asiel of de spaanse kust!
En een half uur later loop ik buiten met het lelijkste (hij leest niet mee hoor!), bangste, duurste, maar ook grappigste en liefste hondje van de Benelux!
Maar, het goede, ik kan hem altijd mee naar buiten nemen als er nóg lelijker, en vooral gemener Gremlins met hun koffertje onder de arm voor de deur staan!
Gremlins erin, ik eruit! En in een leeg huis blijven Gremlins nooit lang!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste mensen,

Het lukt me niet om me goed te concentreren op de berichten die jullie geplaatst hebben.
Ik ben op, moe en ik denk dat ik eerst maar eens plat ga.
Dank aan allen die aan me gedacht hebben.
Safi, jouw stukje over mijn genade: eerst dacht ik: zit ze me daar voor een oud wezen uit te maken, ze is even oud als ik, maar dat las ik dus verkeerd.
Straks ga ik dan alles opnieuw lezen.
Iedereen gaat weer goed vandaag, niet veel last van gremlins. Dat is mooi.
Zo deze gaper gaat naar boven. Tot straks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

avond iedereen ,
aan de nieuwelingen welkom moielijke namen lunalee en asjka dacht ik ??
corinne rust maar een beetje
kennen jullie dat ook het gevoel dat een dag niet lang genoeg is ewel dat heb ik vandaag
wezen werken en 1/2 uurtje na thuiskomst visite maar was wel leuk
dadelijk naar de vergadering en vanavond nog beetje strijken en mijn mini koffertje inpakken
doosje leonidas pralinen wezen kopen voor de dame waar ik op bezoek ga :musicnote:
gremlins groot of klein bij ons moeten jullie niet zijn :-))
even gek doen he :-))
zo ga mij beetje opfrissen
tot vanavond na 22uur

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt lieve mensen voor het hartelijke ontvangst. Voel me al meteen met open armen ontvangen. Ik hoop dat ik ook in de toekomst een nuttige bijdrage kan leveren aan het forum en eventueel tot steun kan zijn voor de anderen.
Moet wel nog een beetje wegwijs raken in wie is wie nu weer precies maar dat zal wel beteren.
Ik zou graag even dieper ingaan op de terugval die Corinne aangehaald heeft. Zelf ben ik al meerdere (zijn eigenlijk niet meer te tellen) van de wagen getuimeld met de smoes dat het toch misschien allemaal zo erg wel niet is. Maar alle bronnen zeggen steeds dat alcoholisme een progressieve ziekte is, een wervelwind die alles wat in zijn buurt komt vernielt.
Waarom moeten we soms met onze rug tegen de muur staan eer we beseffen dat we fout bezig zijn?
Ben van plan om eventueel AAvergaderingen bij te wonen als ik voel dat ik het niet zal volhouden.
Veel sterkte ADBaasjes!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
Ajska

Waarom moeten we soms met onze rug tegen de muur staan eer we beseffen dat we fout bezig zijn?


Heel simpel Ajska, zo lang je niet op een heel erg harde manier voelt dat het niet goed gaat met je alcoholgebruik ervaar je geen probleem. Het dringt pas door dat je verkeerd bezig bent als je begint te merken dat allerlei dingen goed fout gaan, en dat dat het gevolg is van het drinken.

Leuk icoontje heb je trouwens!:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het komt en het gaat, pffffff, zo waar.
Gisteren een redelijke dag met een aantal actie's. Vandaag gesprek met mn huisarts en hapto therapie. Ik wil graag iest meer voelen en niet zoveel bedenken:)
Ging net hardlopen en ineens, Bam, alle sluisen weer open. Iedereen zegt me dat ik op de goede weg ben. En ik voel en vind zelf ook dat dit zo is maar soms is het zwaar. Dat geeft ook niet, zo is het.
En ik ga verder.Snel een bakje thee en naar de AA.

Alle nieuwe mensen, wees welkom en veel succes en sterkte met het vinden van je eigen weg in de strijd tegen dat eerste glas.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...