Spring naar bijdragen

donderdag 12 juni


An

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 215
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hè hè, koffie! :P
En inmiddels gedoucht, de hond is uit geweest.
Ben d'r helemaal klaar voor! :D
Zo naar m'n "sollicitatiegesprek"...

En de Oerolzenuwen beginnen ook al op te spelen...
Voorheen dronk ik me moed in, de avond van te voren...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh Pip dat je dat nog weet, de reorganizer mevrouw ging op het laatst niet door, jammer hè R. had een enorme slechte mededeling op zijn werk en zag het niet zitten (hetgeen ik wel begrijp hoor). Andere keer maar weer.

Mijn arm is matig/redelijk, ik geloof dat de acupunctuur ook helpt bij de pijn, ik ben van de langwerkende morfine af en slik alleen kortwerkende morfine als ik veel pijn heb.

Vandaag heb ik een hele drukke dag waar ik heleamaal geen zin in heb met sporten (ben al te laat, geen zin) fysio, poetsen, de woningbouw komt voor wat reparaties, ik moet naar de acupunctuur, dan nog de thuisbegeleiding, het is allemaal goedbedoeld maar ik heb zoiets van "laat me met rust ik wil slapen!!!". Schandalig ik weet het.

Nou ik ga me op de fiets hijsen voor de sport, het regent ook nog. Duim voor me!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tina, fijn dat je weer thuis bent.Volgens mij geldt dat verhaal van de poortwachter voor één en dezelfde kwaal. In dit geval je dystrofievoet dus. Ik denk dat deze ziekmelding daar niks mee te maken heeft. Maar heeft er wel voor gezorgd dat je je tijd niet vol kon maken.
Ga vandaag lekker rusten .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tina: tjee, ik was enorm geschrokken van je berichtje, gelukkig ben je weer thuis. En nu kunnen ze daar op je werk op z'n kop gaan staan. Jij gaat eerste helemaal beter worden!

Marjo: haha, een avond vantevoren moed indrinken, zal je er wel lekker bijgezeten hebben. Vandaag in ieder geval heeeeeeeeeeel veel succes.............GOOSHE FRABBA

Carolien: ben benieuwd of het gaat lukken met dat verhaal in de Boei.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik drink ,s ochtends 3 koffie en de rest van de dag thee. In de avond caffeïnevrij. Kan anders ook niet slapen. te opgefokt. Ga zo met overbuurvrouw op de fiets naar Amersfoort.(25 km)
Doen we 1x per jaar. Op terrasje even lunchen ,daarna naar Dille en Camille voor vis en slakruiden en dan weer terug.Hopelijk blijft het weer ons goedgezind.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Madinda..mijn ervaring met de internetbehandelaar en het programma is erg positief. Tis dan wel een virtueel gebeuren maar die "afstand" in begeleiding is nauwelijks merkbaar. Je bepaalt zelf wat voor jou ondersteunend is aan handvatten, en de handreiking die hun daarbij geven door je adviezen en puntjes te geven om extra op te letten zijn erg persoonlijk. Voor mij werkte het prima en ik heb nog van niemand hier gehoord dat hun ervaringen daarin zijn tegengevallen.
Gewoon doen is daarom ook mijn advies :) Het kan je alleen maar helpen en hoe zwaar het voor je is, is natuurlijk afhankelijk van hoe je er zelf voorstaat. Die confrontatie moet je toch aangaan, wil je iets bereiken...

voutje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Har, leuk dat het blijkbaar een formule is die werkt.
Heb vorige week de intake gehad.
Ben uiteindelijk dan toch tot het besef gekomen dat het alleen heel moeilijk is. En ik wil toch niet verder zo, dus ik denk dat het een tijdje doorbijten is en dat het daarna steeds makkelijker zal gaan.
Het zal toch op de hoede blijven voor altijd denk ik

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 week hiephiephoera !!
Vandaag een gebakje eten :)
Koffie ja, als ik op sta direct bij mn ontbijt en lekker sterk graag. Daarna met mn hondje naar buiten en darna weer een sterke bak, en dan begint mijn motor te draaien. Rest van de dag geen koffie meer, of ik moet echt half in slaap vallen savonds dan neem ik een heel klein mini bakje, want van een dutje kan ik ook niet slapen snachts.
Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn beslissing, week 1 zit er op, het lijkt een eeuwigheid. Ik voel dat ik het ga volhouden, ik sta zo achter mijn keuze !!!
Vandaag weer een heerlijke kwikfitte dag Jippieieieieie !!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dagdag. Hier eentje die het moeilijk heeft.
Voor het eerst in tijden weer zo'n gevoel van: en nu ga ik aan de zuip! Dus kom ik maar hier, want ik wil niet aan de zuip.
Wat er eigenlijk gebeurd is: ik heb me gisteren al veel te druk gemaakt om die collega van mijn zus. Geeft op zich niks, maar de hele dag zitten netwerken en rondbellen (en dank nogmaals aan de mensen die hier hebben meegedacht en goede tips hebben gegeven) en dan zegt ze, okee, ik ga toch terug naar die man die me mishandelt. Goed, dat kon ik dan loslaten, het is haar strijd.
Daarna wilde ik mijn mailbox gaan lezen, om te ontspannen, want meestal zijn er wel erg leuke mails. Ik denk, wat leuk, 15 nieuwe mails! Nou dat waren 15 ontzettend rotte mails. Ik heb zelden zoveel gif over me uitgestort gekregen. (Nee het was niet iemand van het forum hoor.)
Okee, dan denk ik, dat is die persoon zijn eigen probleem, maar toch kwetst het. Ben naar bed gegaan, heb mezelf gedwongen tot prettige gedachten, maar werd vanmorgen wakker met het idee van: wat was er ook alweer voor naars? Oh, ja, dat!
Erger me aan mezelf dat ik het me aantrek. Stom van mij.
Maar nu het opgeschreven is, is de kwaadheid ook alweer een beetje over dus ook de zin om het te verdoven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Congratiolaatsies Woman, daar heb je jezelf een groot plezier mee gedaan ;) Die pestkop kan maar beter buiten in de regen blijven staan vandaag, laat 'm maar aanbellen wat ie wil...snotjong van een gremlin, met zijn belletjesgetrek :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tjee Vie wat een verhaal, 15 mails met ellende over je uitgestort krijgen is nogal wat.
Wat me wel verbaast is dat je elke keer weer terugkomt hier, na een stellig afscheid.
Maar dat kan natuurlijk aan mij liggen die verbazing, het is hier tenslotte een openbaar forum.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb gisteren bij de Blokker namelijk een behoorlijk afgeprijst computermeubel zien staan. Best mooi van vormgeving en het kan zo doorgaan voor een audiomeubel. Van over de 80 voor € 45,-. Ik neem aan dat het een landelijke aktie is...tis maar een tip.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb gezegd dat ik niet meer wilde meeschrijven omdat ik de inzet daarvoor niet meer op kan brengen, en af en toe schrijven en meelezen lukt mij niet, beetje alles of niets dus. Daarbij zei iemand heel lief, als je het moeilijk hebt moet je wel weer even terugkomen.
Gisteren was niet voor mezelf, maar om iemand te helpen, dus zoveel mogelijk troepen in aktie brengen. Daarna heb ik gemeld hoe het er verder mee ging, want ik vind het niet aardig om tips aan te nemen en vervolgens niks meer te zeggen.
Vandaag is wel voor mezelf, maar ik vind de opmerkingen niet zo leuk, zo van, gut ben je er nu alweer?
Hup, dan ga ik maar naar buiten, ook al giet het, even de kop door laten waaien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Allemaal,
Ik kom hier maar weer eens meedoen.
Ik ben de laatste maanden nogal druk in de weer met mijn gezin en bovendien heb ik toch beduidend veel minder last van struikelpartijen.

Wel de nodige up's en down's.
Met die down's lukt het me wel om recht in de leer te blijven maar bij de up's wil ik nog wel eens naar JWW verlangen.
Ter verhoging van de feestvreugde of zo iets.

Ik lees al wel een tijdje mee en ben steeds weer geroerd en onder de indruk van hoeveel steun je hier met dit lotgenotenkontakt kan krijgen. En geven.
Mijn anker van deze week is afkomstig van Water; 'Dat ik de moed had om te stoppen geeft mij de kracht om door te gaan'
Water, maar weer eens bedankt voor ook deze opsteker.
Want ik merk wel dat stoppen één ding is maar dat je je op volhouden ook niet moet verkijken.
Zeker als het tegenzit in je leventje moet je extra opletten en steun zoeken heb ik gemerkt en dat doe ik dus bij deze.
Door hier te komen meelezen en meekletsen.

Groetje,
Thil

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat zeg ik helemaal niet Vie, ik vraag je ook niet om een uitgebreide uitleg...natuurlijk is het aan jou om daar een vrije keuze in te hebben. Hallo, je hoeft geen verantwoording af te leggen maar zo stellig beweren dat je weggaat en nu weer terugbent roept bij mij die vraag op; is toch niet vreemd?
Geef nou maar toe dat je het forum niet kunt missen...(grapje).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach ja, beter zeggen dat je weggaat en terugkomen als je het echt moeilijk hebt..... we zijn allemaal toch een béétje (of beetje boel) verslaafd aan het forum.

Vie,
Neem een ijsje, lekker koud en lekker zoet, met vééééél slagroom en chocoladesaus, prop er nog wat vers fruit doorheen.....en duik daarna de keuken in en ga je specialiseren in de lekkerste eiersalade van het Westelijk Halfrond om vanmiddag bij de buis op te peuzelen......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...