Spring naar bijdragen

dinsdag 16 december 2008


An

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 303
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dank je Spud. Nou, ik heb best moeite met dat mondgebeuren. Brengt me onderbewust terug naar afhankelijkheid, kan letterlijk niet doorbijten....ben niet in control, vind het te donker de hele dag door en ben wisselend van dag tot dag. Ooit van uur tot uur. Zie naar het vervolggesprek met Novadic uit, heb immers nog steeds geen medicijnen. Reageer me trouwens niet af, wil me betrokken voelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is moeilijk, ik vind het moeilijk voor te stellen dat mn ex dood zal gaan. Dood gaan we idd allemaal maar zij waarschijnlijk iets sneller dan ons. Tijd is niet gegeven, ze gaat wel snel achteruit, misschien duurt het nog enige maanden, misschien nog langer? Ik heb werkelijk geen idee en die dokters ook niet. Het is zo'n rare situatie, ik kan het niet goed omschrijven. Wel dat het mooi k*t is.
Ik weet ook niet zo goed wat oik er over wil zeggen. Zou naar bed moeten gaan maar wil nog niet. Ook een beetje opzien tegen de tranen die prikken. Ach ja. Het is me wat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha Geer, nou ik had het over een speciale band, waaronder sommigen een mammakindje verstonden. Ik zie dat toch anders, maar dat heeft met intieme relaties te maken waar ik van getuige ben geweest tussen moeder en zoon. Prachtig trouwens, hoie mijn ex-vriendin en haar zoon daaraan gewerkt hebben. De hele "scene" stond op zijn kop ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja Geer, alleen nog ff geiten. Ik heb meerdere malen slap van de lach achter mn laptop gezeten soms. Gillen vd lach. Leuk was dat.

1x had ik net een hap van een broodje genomen met hagelslag, meen ik me et herinneren, of suiker. En ik moets zo lachen om iets wat op het forum stond dat ik bijna alles weer uitspuugde:wacko: hihi.

Ach ja joh, dat komt ook wel weer, vast wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Spud, ik geef ook om mensen. t Zijn vaak alleen mensne van een bepaald geslacht. Huh? Hahaha.

Nee Marjo, afspraak ga ik niet afzeggen. Maar dat geeft niet. Het draait wel allemaal gewoon door en dat is ook goed op een bepaalde manier. En voor de rest hoef ik morgen niet zoveel, als ik dat niet wil.
Ja, blijf nog ff hangen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geer, het is goed zo. We hebben vorige week vrijdag samen wat afgejankt en er hoeven geen dingen meer gezegd te worden. Ik had eerder al tegen haar gezegd dat als ik destijds(toen ik weggegaan ben) het anders had gekund dat ik het wel zou hebben gedaan. En ook al is het soms moeilijk dat ik niet meer nr 1 ben, nu ze zo ziek i, het was goed om te gaan.
Ik heb zielsveel van haar gehouden. En op een bepaalde manier doe ik dat nog steeds. Ook dat heb ik gezegd en dat is goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...