Spring naar bijdragen

vrijdag 4 december


dhen

Aanbevolen berichten

hannah,

Ik ken je als een lieve, gevoelige, mooie vrouw met een kort lontje. En zo zie ik je graag.

Een ieder van ons, die onder de puberteit van meiden heeft geleden, weet hoe dat voelt. Pure machteloosheid. Wat je ook doet, je kan ervan uit gaan dat je het NIET goed doet.( nu, later zal ze het anders zien)
Als je dat goed beseft dan is het logische gevoel dat je doet wat JIJ denkt dat goed is. Het resultaat staat immers toch al vast.

Ik weet hoe jij je voelt. Ik houd heel erg veel van mijn kinderen en heb gedaan wat ik dacht wat goed was. Natuurlijk heb ik fouten gemaakt mn. mijn relatie met Jan. Stom is an understatement.
Maar mijn gevoel is altijd puur gebleven. Nog steeds. Ik snap dat ze boos op mij zijn, ze zijn mij als de indringer die nu in het huis van hun vader woont.
Erger nog ik heb de spelregels veranderd, ik eis met respect behandeld te worden. Zij denken waarom, ze heeft ons "thuis" ingepikt en ze is een zatlap.
Tja, ik houd van ze en toch krijg ik zelfs geen kaart voor mijn verjaardag. En dat doet zeer en daar word ik nukkig van.

Echter ik weet dat mijn emoties naar hen puur zijn en wat ik ook kies om te doen het fout is.
Ga ik met Jan naar bed en trek ik mij terug, dan doe ik het fout. laat ik mijn lief toe ( met dank aan Francesca voor die term) en probeer ik mijn leven weer op de rails te krijgen dan blijft het resultaat hetzelfde; FOUT.

Wat voor advies zou jij mij geven? Wat denk jij dat mijn beste keuze is?................Precies, die kies ik ook.

Dus volg je gevoel en probeer als het kan wat afstand te creeren. Ook jouw klokje tikt, het is de bedoeling dat ook moeders nog hun leven leven.

Wat ik probeer te zeggen op mijn onhandige manier; laat je dochter en die ontzettende charmante ex even in de St&^% zakken en doe even iets wat jij leuk vind. Al is het maar voor 5 minuten.
Je dochter is belangrijk dat geef ik toe, maar je ex is het verleden dat je in het heden lastig valt.
Geef die vent even een geestelijk rotschop voor zijn kont, elke minuut dat je dat kunt is er een.

Knuffel,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 252
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vrouwen ongelooflijk...!

Moet er een tafel naar binnen voor de visite van vanavond, in plaats dat je de ene tafel doorschuift en de andere er achter zet moet dat ding natuurlijk weer door de complete woonkamer met alle krassen van dien. OOOOh pas op blaa nee toch niet zo, nee dit is niet mooi!

Ik denk dat ik eeuwig vrijgezel ga blijven! hahah maar verder is t wel een schat.

Tot zo ver mijn nutteloze verveelde bijdrage.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Floortje ik vond het ook nogal een onsmakelijke grap van Adam. Maar denk eraan hè als het uit de hand loopt 0800-tuig bellen voor huiselijk geweld dan wordt hem voor 10 dagen de toegang tot het huis ontzegd en dat kan verlengd worden.

Sterkte meid ik weet wat het is om in je eigen huis met de slaapkamer op slot en kind in bed te moeten slapen:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Floor,

Het was gewoon een grapje en ja ik vond het grappig. Flauw maar grappig.

Gek genoeg, dacht ik helemaal niet aan je omstandigheden want ik moest even lachen omdat flauwe grapje.
Ik ben soms net een mens, die ziet iemand op zijn snufferd gaat en dan lach je omdat het grappig lijkt terwijl je weet dat op je snufferd gaan pijn doet.

Je omstandigheden zijn k*7 en ik leef met je mee. Maar laten we wel zijn iedereen heeft of had hier zijn eigen omstandigheden.

Als ik zou reageren op wat jij nu doet dan zou ik nu met recht kunnen zeggen, leef jij even wat ik de afgelopen jaren heb geleefd. Nog feller zou ik kunnen stellen dat jij nog steeds een keuze hebt, je kunt weg gaan uit die situatie. Voor mijn part naar een blijf van mijn lijf huis of een andere hulpinstantie.
Ik had die luxe niet. Ziekte, dood en resultaat.

Ik wil het wel harder zeggen: stop met je zelfmedelijden en kweek een gevoel voor humor.

En Jip, je mag hiervan denken wat je wilt, het staat je vrij om hier op te reageren maar hallo zeg, als ik mij altijd bewust moet zijn van hoe het een en ander over KAN komen dan kon ik noit meer reageren en dat kan niet de bedoeling zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by: Vie[



Ik ben ongerust over mijn liefste zus. Zij heeft vorige week een moedervlek laten weghalen. Vanmorgen belde ze op voor de uitslag, maar haar huisarts wilde dat ze zelf meteen langskomt. Wat zit ik toch te utteren met therapie terwijl er veel ernstiger dingen zijn.



Maar er van gaan drinken ga ik niet.



Vie aan jezelf denken is niks mis mee hoor, je
eigen persoontje met de therapie is ook heel belanrijk

en je mag je best ongerust maken is menselijk
maar laat jezelf er niet door ondergaan

ook je eigen ik is belangrijk

enne tuuk ga je er niet van drinken

lieve knuffel van me:heart:
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Anjo dat vind ik erg kort door de bocht. Zo kun je alles wel bagatelliseren. Floor's probleem is voor haar op dit moment een reeël en echt probleem. Dat dat voor jou in het niet valt bij wat jij hebt meegemaakt doet daar niets aan af. Op jouw manier van redeneren is er altijd baas boven baas v.w.b. ellende.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Floortje,

sorry bot, mijn lontje is nog veel te kort.

Huiselijk geweld mag niet. Aangifte doen is een optie vooral als er juridische stappen ondernomen gaan worden in de toekomst, zou ik je dat vooral aanraden.
Een goede advocaat lijkt mij in ieder geval wenselijk en zelfs als je weinig geld heb zijn die beschikbaar.
Dan betaal je een klein bedrag en de gemeenschap betaalt het restant van zijn loon.

Mijn excuses dat ik ontplofte, ik heb een raar gevoel voor humor. Echter als ik zo'n reactie lees als die van jou dan valt dat rouw op mijn bord. Immers ik was mij van geen kwaad bewust.
Actie+reactie.

Ik heb zelf te maken gehad met huiselijk geweld en de gevolgen daarvan en nee niet van X maar met zoon lief. Misschien heb ik iets geleerd waar jij wat aan hebt.

Ga in ieder geval niet drinken uit wanhoop, dan kan hij de politie bellen en jij onredelijk reageren en dan beland je echt in een politiecel. Ken iemand die dat heeft meegemaakt:$

Ik wens je veel kracht en wijsheid toe.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Floor, je hebt het over machtstrijd en ruzie en gevaar maar ik begrijp uit je verhaal dat wat je vriend heeft gedaan is de problemen die er bij jullie zijn met anderen te delen, met zijn familie en met jou moeder, waarschijnlijk omdat hij zich zorgen maakte... en dat jij die problemen liever onzichtbaar had gehouden. Maar misschien zie ik dat verkeerd, dus hoor graag hoe het zit. Nu kan ik je niet zo goed raad geven of met je meedenken. Kan het ook niet juist goed zijn om de boel open te breken en kan de relatie daardoor juist ook niet sterker worden?
Misschien zie ik het helemaal verkeerd maar ik begrijp gewoon niet helemaal wat er nou aan de hand is.

Anjo, nukken hoort er bij maar denk goed na of de dingen waarover je nukt het ook waard zijn om over te nukken. ;)
Je kinderen zijn boos op je en inderdaad weer terug je bed in duiken met john walker zal het niet beter maken. Wel als je laat zien dat je het anders doet. Dan is het nog aan hun wat ze er mee doen maar weet jij in ieder geval dat ze geen gelijk hebben. Het gaat ook niet om de goedkeuring van je dochters hoe pijnlijk dat ook is, het gaat om jouw en dat je zelf jezelf goedkeurt.

ik heb vanmorgen gespijbeld van de ADHD groep. Ik had er even geen zin meer in, het is nog 1x dus volgende week ben ik er gewoon weer. hihi, voel me net een ondeugende puber, als puber kon ik heel goed spijbelen, gemiddeld 3 uur per dag was ik weg. Tegenwoordig ben ik supertrouw en pichtsmatig dus dit was een goede oefening in 'niet altijd maar zo mijn best willen doen en niet perfect zijn'

Het forum en niet drinken:
ik denk dat als ik hier niet meer mee zou schrijven dat ik een stuk sociale controle voor mezelf kwijt zou zijn en dat dat het makkelijker voor mij zou maken om toch weer eens te gaan drinken, want niemand zou dat dan weten en ik hoef dan ook geen verantwoording af te leggen. Op die manier helpt dit forum me toch om dat niet te willen proberen. Ik wil niet nog eens met hangende pootjes terugkeren hier... dus blijf ik nog maar even.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik was misschien ook wat kort door de bocht. Zo aggressief als het net klonk is de situatie niet meer, maar er is wel heel wat aan de hand. Aan de andere kant zijn R en ik weer met elkaar in gesprek geraakt. Toch blijf ik nu voorzichtig en waakzaam.

Ik vond het zo'n domme opmerking! Ik had het willen negeren, Adam kennende, maar toen ik een smylie zag werd ik ook woest. En drinken, dat doe ik niet.

Ik moet weg, moet mijn werk doen. Dat geeft mij zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Ik spreek jullie weer als ik mijn nieuwe naam heb gekregen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wanneer je van de drank af bent of probeert te komen dan begint het leven opnieuw.
Maar het leven zonder drank heeft voor mij ook zijn beperkingen. Neem nou de meute die verslaafd is aan televisie kijken en daar van smult bijvoorbeeld met zijn vier miljoenen kijken naar boer zoekt vrouw. Dat is pas leven en genieten voor hen. Ik ervaar dat als suffer dan suf. De politici zeggen altijd. De kiezer heeft altijd gelijk. Dus die mensen hebben gelijk en ik sta aan de kant. Nou snap je waarom ik aan de drank geraakt ben.
Je moet in het leven met een vergroot glas altijd blijven zoeken naar je "geluk". Wanneer dat om wat voor een reden hapert neig je dat te kopen bv door drank. In het begin lijkt dat fantastisch maar de realiteit is dat je dan steeds verder afdwaalt van waar je zo naar verlangd.
Dat was bij mij jaren lang ook zo. Maar ik ben me nu meer bewust dan ooit dat ik een kans heb om mij terug in de werkelijkheid te knokken en daar mijn plek te vinden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Willie niets is een reden om te gaan drinken...
Als je stopt met drinken, vallen je oogkleppen af en dan bekijk je het leven en de wereld op een andere manier. En dan kom je er achter dat je met de drank alleen maar verder afdrijft van wat je wilt.

Ik heb mijn doel nog niet gevonden maar ik weet wel dat ik het niet met drank moet zoeken..

Nu ga ik echt, hè wat lastig..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sjonge zeg wat ik gisteren toch meegemaakt heb, had het idee dat ik in 1 of andere spannende film meespeelde.
Moest m´n auto iig in vliegende vaart in z´n achteruit zetten omdat iemand mij aanzag voor iemand anders en flipte. Nu snap ik pas waarvoor dat knopje van automatische deurvergrendeling is, heb daar dankbaar gebruik van gemaakt want ik was echt bang.
Eng hoor als je niet in kan schatten wat een ander zal kunnen gaan doen. En dat dat ook niet in te schatten valt omdat de ander psychotisch is.

Normaal ben ik juist helemaal niet bang op donker terrein maar gisteren voelde ik me toch best wel onveilig.

Yeps ik kan soms dus heel naief zijn, want ik dacht in de eerste instantie dat ie gewoon een grapje aan het maken was. En dat had ik dus niet moeten denken, dat was juist de trigger om te flippen. Bizar hoe dingen soms kunnen lopen. En bijzonder eigenlijk ook, want het is lang geleden geweest dat ik zo bang was, die emotie ken ik dus nog steeds ook. ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Tasseke, moest je het echt 4 keer lezen? Hahaha
Inderdaad dacht ik het verwerkt te hebben. Het gaat over een persoon die ik 10 jaar niet gezien heb en nu weer wekelijks maar waar ik verder niks meer mee heb.
En het zijn intieme dromen en dat verward mij. Ik wil dat niet en in het gewone leven denk ik niet zo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

tja ER,

op zich is het heel normaal dat je dat weer droomt, zeker als die persoon weer in je leven is.
al behoeft de persoon in kwestie niet direct in je priveleven te zijn, het feit dat je elkaar weer tegenkomt kan toch weer oude zaken naar boven brengen.

tja en of je wel of niet wilt, het gebeurt gewoon
laat het over je heen komen en maak je niet al te druk erover ennnn uueehh soms mag je lekker stout zijn hoor, het is maar een droom.

het is hier boodschappentijd!
tot straks

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...