Spring naar bijdragen

Vrijdag 29 Januari 2010


AlbertRemmo

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 192
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kohtje ik weet dat het goed bedoeld is, en ik zie het niet als aanvallen of dat ik haar moet gaan verdedigen. Het is alleen dat ze aangegeven heeft dat ze zich daar zo rot bij voelt. Het lijkt me dat ze zo niet over dat rotgevoel heen komt. Niet dat dat persé moet hoor maar zich richten op iets positiefs zou misschien beter zijn.
Ik merkte dat ik wat geëriteerd werd. Misschien onterecht hoor, dan spijt het me, maar het moet niet erger gemaakt worden. Ze weet voor de volgende keer dat dit ook niet kan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar Bolletje, de feiten zijn de feiten, die kunnen niet erger worden. Door de feiten onder ogen te zien - en daar kun je je rot door voelen - kun je ze accepteren en verder gaan. Als we ons nooit rot zouden voelen zouden we ook nooit iets leren. (zie m'n onderschrift)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tuurlijk hou ik vol Freddy maar af en toe wordt het wel erg moeilijk hoor. Met name als een ex dwars ligt die zogenaamd zijn dochter zo mist, haar hooguit een nacht per maand ziet en dan geen fatsoenlijke alimentatie wil betalen want dan ben ik een geldwolf haha. Afspraak met de advocaat is gemaakt, als het niet goedschiks kan dan maar op deze manier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wel bizar, ik hoor dat zo veel. Ben ik zeker een sukkel ?

Ben sinds 2005 gescheiden, betaal elke maand het afgesproken bedrag. Kinderen zijn hier gelukkig elk weekend, en ook de helft van alle vrije dagen.

Ben blij, en trots dat het ook normaal kan. En in goede harmonie

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo had ik het ook graag gezien freddy. Woon sinds 2 jaar met mijn dochter allen (10 jaar). Als pa haar wil zien kan dat altijd, ben heel flexibel wat dat betreft (in haar belang). Ben ook heel lang geduldig geweest vwb kinderalimentatie omdat hij nog niet op zijn volledige salaris zat ivm ziekte maar nu is het echt genoeg geweest. En dan te weten dat ik 26 jaar met deze man samen ben geweest..

Maar ja genoeg hierover, ga papieren bij elkaar zoeken voor de advocaat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Ari, mooi zoals je het uitlegt. Ik vond het ook lekker dat al die emo's er eindelijk eens uit mochten,
ik dronk liever die emo's weg omdat ik dacht daar heb ik niets aan. Toen ik niet meer dronk en
die emo's zich allemaal aandienden: hallo je bent ons vergeten al die jaren, overdonderende me
dat eerst wel maar idd laat maar lekker komen en geef het een plek.
Gewoon toelaten bleek makkelijker dan me er tegen verzetten en minder eng dan
waar ik bang voor was.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja ik ben goed voorzien en voorbereidt. Groen pilletje erin en lieve mensen om me heen.

quote:


Originally posted by:
bolletje

Oei Woman dat zal volgende week niet makkelijk voor je worden meis. Welke dag is die herdenking?


En heb je ook mensen waar je dan bij kunt gaanzitten zodat je niet alleen bent?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Woman,

Wat spannend!!
Heb je al langer een atelier of is dit het begin? Je schrijft vaak: zo en nu nog een uurtje borduren (kralen etc. aannaaien) en dan zie ik dat zo voor me, meid, wat heerlijk.

Ben erg benieuwd naar de uitkomst, laat wel even weten??

Heb in vogelvlucht de dagdraad doorgelezen en zie dat Suus het erg moeilijk heeft vandaag.
Suus, ik heb nog eens je voorstel-artikel gelezen en dan kan ik alleen maar zeggen: Dat is een sterke vrouw met heel veel in de rugzak.
Ik denk dat het nog het beste is maar veel hier te lezen, te schrijven, te weet-ik-veel want trek, erge trek: vreselijk om te hebben.

Soms hoor ik: eet je vol, ik heb dat een enkele maal gedaan en dat hielp, maar ja, iedereen en elke dag is anders dus...........zet die fles in gedachten op een stoel en schop hem zo hard je kunt met alle boosheid die je in je hebt naar de verdoemenis.

Soms, als ik vroeger kwaa was (toen kinderen nog thuis woonden) sloot ik me zelf op in mijn slaapkamer en dan jankte, vloekte en schreeuwde ik alles bij elkaar. Had dan het gevoel: dit gaat noooooooooit meer over, maar he, na enkele minuten al zakte de bui; nu (en echt, mensen, nu op dit zelfde moment pas (dank aan forum) nu zie ik dat ik spanning opkropte en op deze manier losliet.

Dank je mensen, mijn antwoord en mijn poging Suus op te monteren hebben dus een belangrijk moment van zelfinzicht opgeleverd.

Het is weer een dagdraad die ik helpend vind.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie avond Buuf Geert. Wat fijn dat je er ook weer bent. Heb je de foto's gezien van Woman? Ze heeft ze gisteren geloof ik geplaatst, weet alleen niet hoe laat. Ja dat zijn kunststukken hoor en echt ik overdrijf niet. Heb trouwens een hele hoop kralen hier liggen zo'n soort band met allemaal kleine rijtjes naar beneden hangende gekleurde kraaltjes Phoe wat een moeilijk gedoe om dat zo op te schrijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Woman prachtig. Ik heb je wel eens verteld dat ik pakken moest maken voor het caribisch carnaval. Daar moest ik ook allemaal met die kraaltjes werken. Werd daar altijd heerlijk rustig van. Zo onder het t.v. kijken. We hadden toen de eerste prijs gehaald, was best trots.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...