Spring naar bijdragen

donderdag 31 maart


snoepje

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 218
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bol en Niwi bedankt voor de reacties. Ik vind het zo jammer dat het niet goed gaat met mijn maatje.
Dankzij het kordate optreden van mijn maatje bij een terugval van mijzelf, gaat het nu zo goed met mij.
En nu kan ik niets voor haar betekenen. Vind het wel heel moeilijk.
Denk dat mijn lichaam inderdaad nog aan het herstellen is van al grote hoeveelheden alcohol van het de afgelopen jaren.
Moet maar even een beetje de boel de boel laten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

moeilijk he Aicha als iemand waar je toch een beetje tegen op keek (jaar droog) terugvalt, ik zelf heb dat bij de AA helaas ook 2x ondervonden, vond dat heel moeilijk, uiteindelijk ben ik ook steeds weer teruggevallen, de geest is een ''raar'' iets, heb wel het idee dat ik nu heel anders in het programma sta, heb ook geen maatje meer, ga wel naar meetings en kom hier, maar verder probeer ik nu echt meer actief het programma te DOEN, voorheen las ik er alles over en had ik de kennis, maar deed er niet zo gek veel mee,(al dacht ik van wel, omdat ik er zoveel over las enzo) het blijft toch een programma van actie (ach hadden ze me al zo vaak gezegd ) maar ik vond mezelf nog zielig dat ik nooit meer mocht drinken, nu klinkt nooit meer, me als muziek in de oren!


Als je echt wilt stoppen klinkt ''nooit meer'' je als muziek :moon: in de oren

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aicha zij was jouw maatje, en het is heel jammer dat ze is teruggevallen, maar als het goed is heeft zij ook weer een maatje die haar kan helpen, en anders de groep AA , dit kan jij nog niet aan, werk eerst aan je eigen herstel, en nee dat is niet egoistisch :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

tsja Niwi, dat vindt ik ook altijd een leuke omdraaing; stel dat je de rest van je leven zou moeten drinken........... :devil:

helpt me met roken ook goed, denkend aan de keer dat mijn sigartetten op waren en dan een zwaar shaggie draaide en dat dan zo'n stukje tabak achter in je keel kwam, samen met die vieze rook uchge uche nee, dank je dan wil ik toch echt niet meer hahahhaahhaha........

en inderdaad dag per dag

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Igor...cadéke :D...nee hoor, baas zit op zijn eigen plekje. Wel merk ik dat ie af en toe iets komt nemen en dan toch een oogje werpt op mijn scherm. Maar kan ook gewoon een beetje paronoïde zijn.
Ben zo onhandig en vergeetachtig tegenwoordig. Misschien toch teveel hersencelletjes gestorven? :$

@Aicha: moeilijk. Kan me voorstellen dat het héél confronterend is als iemand hervalt waar je juist net zo naar opkeek. Ze had een zogenaamde voorbeeldfuncitie maar ze blijft natuurlijk een mens, een verslaafde. Kan me voorstellen dat het heel wat losmaakt bij jou. Die gevoelens kunnen gaan van boosheid tot zwaar teleurgesteld. Hoe komt het dat ze is hervallen? Heeft ze oren naar wat je zegt?
Je geeft aan dat je dit nu niet aankan wat heel knap is dus laat het ook maar even rusten. Persoonlijk zou ik ze niet afschrijven als buddy. We zijn mensen en maken fouten..in hoeverre je met deze confrontatie of verandering is situatie omkan, kan alleen jij bepalen natuurlijk. Maar ik bedenk me wel dat die teleurstelling gemakkelijk kan voortvloeien uit het gevoel dat ze niet meer is wat je van haar verwachtte, ze niet meer voldeed aan het beeld dat je van haar hebt gecreëerd. Kan me voorstellen dat zoiets ook niet gemakkelijk was/is voor haar.
Zoiets

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal:present:

Ik kom even dag 18 droog melden, het gaat echt nog steeds goed, en heb geen trek zelfs.
Vandaag ga ik heerlijk doen waar ik zin in heb, mijn vrije middag ga ik nu eens helemaal aan mezelf besteden als beloning voor mijn prestatie tot nu toe. Dat gun ik mezelf vandaag.:D

Succes allen; samen staan we sterk!

Liefs, Tobbertje:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...