Spring naar bijdragen

Nieuwe dag, Nieuwe kansen


heleen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 435
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Originally posted by: bolletje
Heb nog ff de dagdraad van gisterenavond gelezen, wat ben ik weer oerstom geweest zeg. Had niets in de gate wat een kneusje, bah. En ik er nog mooi op door gaan omdat ik echt dacht dat Isaatje in een rolstoel zat.:(
Wel ontzettend schofterig dat je op deze manier om aandacht vraagt, dan ben je toch echt heel heel erg ziek in die bovenkamer.
Dat is niet alleen hier zo hoor, in het dagelijks leven gebeurd het me ook vaak dat mensen me in het ooitje nemen, en ik trap er altijd met m'n grote schoenen in.
Wanneer leer ik dat nou eens. Een ding weet ik zeker, als er nu vermoedens bestaan omtrent iemand die met een andere naam inlogd, ga ik lekker in een hoekie zitten kijken wat er zich op het forum afspeeld en bemoei me nergens mee.
Ik voel me ff in m'n broek gepoept om het maar eens ff netjes uit te drukken.:angry::evil

Lieve Bol,

Ik had het ook niet in de gaten hoor en ging er bloedserieus op in. Ze heeft zoveel problemen, maar wil het alleen oplossen. Daar zijn wij hier niet voor toegerust. Ik zou niet met haar willen ruilen.
Blijf je eigen, hartelijke zelf hoor. Dan trap je er maar een keer in.

Liefs, Lytse.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Zuske
Hier gaat het minder vandaag. Op zich heb ik het "beschaafd" gehouden met drinken, 2 halve liters bier. Maar het feit dat ik het als medicijn gebruik hè.. :$
Het gaat al weken niet zo goed met me. Zo ook vandaag weer. Op het werk is het zó druk, ik krijg veel teveel prikkels, al probeer ik op een zo rustig mogelijke plek zitten en me af te sluiten.

Als ik alleen thuis ben gaat het best goed met me. Al ben ik dan doodmoe en slaap ook overdag een paar uur. Maar op het werk, met al die prikkels, krijg ik steeds vaker huilbuien. Ook vandaag weer. Ik schaam me dan. Want ik huil daar al zoveel vind ik. De meeste collega's zijn gelukkig lief. Maar door de schaamte hield ik me toch nog in en dus bleef mijn rotgevoel hangen. En "dus" dat bier gekocht. Heel intens kunnen huilen met muziek op youtube. Vorige week donderdag had ik ook een enorme huilbui, die er pas goed uitkwam toen ik met mijn baas praatte. Hij zei zelfs: adem 's rustig! Was me niet eens opgevallen. Ik was alleen maar blij dat het er eindelijk úit kwam. Daarna had ik géén alcohol nodig. Moeilijk hoor, gevoelens... Mens zijn...

Nu voel ik me redelijk brak. (leve het gevoelig zijn, je bent dan vlug aangeschoten.) Ik had hier kunnen komen voordat ik ging drinken. Maar op dat moment wilde ik alleen maar dat ene: bier

Zuske, pas je goed op jezelf a.u.b. Je klinkt alsof je overspannen raakt. Is er een balans tussen je werk en je vrije tijd; prikkels en rust?
Zijn er mogelijkheden om dingen zo nodig te veranderen? Meer wandelen, sporten of wat dan ook? Ik hoop het voor je. ,(Ik spreek trouwens uit ervaring!)

Veel liefs,

Lytse.:present:


Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Carmen
Jawel Niwi, ik snap het ook wel, wat hier geschreven stond was ook niet mooi om te zien.

Maar voor mij zou het ook niet te verdragen zijn als ik ook een verdachte was. Ik kan het niet uitleggen maar het zou teveel pijn doen.

Nou Carmen, ik ben niet van die hele oude stempel, maar ik neem je zoals je bent en ik vind je een prima mens!

Lytse.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...