Spring naar bijdragen

Denker

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    738
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Denker geplaatst

  1. Ben ik me even eenpartij ongelukkig. Maar weer aan de Refu....
  2. Ik wou even melden dat het goed met me gaat. Ik had altijd gezegt dat ik een jaar niet zou drinken. Nu is me dat net niet gelukt maar goed. Ik heb inmiddels geprobeerd om weer eens matig te drinken maar dat is een ilusie. Ik heb nooit matig gedronken. Ik dronk of ik dronk niet en op het laats was het 'dronk'. Dus dat is geen succes, nu dus helemaal geen alcohol meer. Ik heb het idee dat ik steeds dichter bij 'mezelf' kom en dus meer slagingskans heb. Maar soms... Het zal me mijn hele leven wel blijven pesten, maar het is makkelijker dan in het begin en heb de herinnering aan de horror van mijn dilerium. Refu in de buurt houden en doorgaan. Voordelen zijn er zat, ga weer blij naar mijn werk. Train nog steeds elke dag en zie er uit als een actionhero. En mijn verandering straald uit naar andere mensen. Nu de kunst om het zo (droog) te houden.
  3. Nou ik ben er nu ongeveer 1 jaar vanaf. Op een uitglijder na... Ik moet zeggen dat het zonder Refu niet gelukt zou zijn. s'Ochtends kon ik het beste voor hebben om niet te drinken en de in de avond op het laatste moment snel naar de winkel te gaan. Het begint als een klein stemmetje, ik geef dat dan aandacht om het vervolgens tot een monster uit te laten groeien. Niet meer te stoppen. De Refu voorkomt dat het stemmetje een monster kan worden. Het geeft rust in je hoofd. Maar volgens mij werkt het alleen als je volledig achter je beslissing staat. Als je het iemand tegen zijn wil geeft kan het verschrikkelijk veel angst geven denk ik. Maar goed, dat doen ze dan tegenwoordig in Nederland niet meer geloof ik. Mijn leven verloopt niet op rozen nu ik niet meer drink, maar ik heb wel het idee dat ik weer langzaam mijn oude zelf mag worden. Wie dat ook mag zijn, het voelt beter. Het is het echt waard om te stoppen met alcohol. Het gaat uiteindelijk makkelijker, hou vol, geef niet op en wees mild voor jezelf. Het feit dat je hier bent, zegt al genoeg. Niemand heeft gezegt dat het een makje zou zijn. Maar we gaan door.
  4. Refusal werkt 48 uur, volgens mijn verslavingsarts. Waneer je net begint eet je er eerst 2 of 3 pillen per dag (750mg) Dit is om een spiegel op te bouwen. Net zoals water koken, eerst vol gas, dan kookt het water en kun je het gas wat lager zetten en het water blijft koken. Voormijzelf geld dit niet meer omdat ik Refu slik op momenten dat ik mezelf niet vertouw dus ik heb nooit genoeg werkzame stof in mijn bloed. Waarschijnlijk kan ik na een dag alweer drinken. Mensen die twee maand elke dag Refu nemen kunnen mischien daarna twee weken niet drinken. Bij mij zit ie er weer in:)
  5. Ik was bezig met mijn marathon van 1 jaar niet drinken. Goed, ik ben op mijn bek gegaan. Ik heb gedronken. Doodat ik antidpressieva slik kwam de alcohol extra hard aan. Ik zat op 11 maanden droog. Goed, ik krabbel nu weer op en ga hem alsnog uit lopen. Ik slik vandaag geen Refu, dat mag pas 48 uur na een drinksessie met mijn hoeveelheden. Ik baal, maar ik moet niet in een hoekje weg kruipen. Dat word mijn ondergang. Dus ik vecht. Tot over twee dagen. Ik kom mij dan tijdelijk om de twee dagen melden om Refu te nemen. Het spijt me.
  6. Ik heb sinds ik gestopt ben nog moeite om met mijn emotie's om te gaan. Ik dacht ik wel weer ok was maar niet dus. Problemen op het werk, en nu zit ik thuis te janken als een klein kind. Ik ben woest en verdietig en bang. Ik voel me zwak en kwetsbaar. Ik voel dingen die ik absoluut niet wil voelen. Ik zou zonet naar de winkel om een fles wodka, niks meer voelen... Iets zegt me dat ik me dan dood drink Dus ik heb met mijn moeder gebeld. Zij heeft net zo lang met mij gepraat dat ik nu Refusal genomen heb. Man, wat voel ik mij beroerd nu. Ik ga maar even douchen.
  7. Dag luitje's hier ben ik weer eens om de trek de kop in te slaan. Hap:)
  8. Ja trainen, maar nu eerst ei eten. Fijne dag allemaal.
  9. Igor, thanks. Damn mijn kachel doet er maar lang over om het warm te krijgen.
  10. Thanks Snoep. Het gaat goed met mij. Dik een half jaar nuchter en ik voel me eindelijk goed. Heeft maanden geduurd voordat ik een beetje licht zag. Dus ik ben blij. Ik hoop met jullie ook allemaal. Ik kom niet zo vaak meer op het forum. Veel nieuwe mensen zie ik. Jullie ook allemaal veel succes gewenst. Zet door, alles word lichter. *spelvout*
  11. Ik ben vandaag vrij dus ik ga heeel kalm aan mijn huis wat opruimen en wat trainen in de garage.
  12. Kijk Gaby, zo doe je dat. Respect. Ik gebruik ook Refusal net op tijd waneer de trek komt op zetten. Op deze manier sta ik al langer dan een half jaar droog. Het blijft een gevaarlijk spel natuurlijk maar ik zie het voor mezelf als een soort training zodat ik ooit helemaal zonder kan. Dus nu zeg ik met trots; vandaag geen Refu en ook geen Alco.
  13. Denker

    Woensdag 4 januari

    Ik kwam snel even langswippen om iedereen een goed jaar te wensen. Veel nieuwe mensen zie ik, succes voor jullie en zet door. Het word makkelijker uiteindelijk. Verval niet in zelfmedelijden en schaam je er niet voor om medicatie te gebruiken. Ikzelf ben nu ruim een halfjaar droog met zo en dan Refusal om me daarbij te helpen. Een ding weet ik wel nu. Doorgaan zo als ik nu doe en mijn leven word geleidelijk aan veel en veel beter. Sterkte allemaal.
  14. Fijne kerst allemaal. Dit is de tweede kerst dat ik nuchter ben, vorige keer ook, daarna ging het gruwelijk mis. Kijken of 2012 een beter jaar word. Bol van harte een topprestatie waarin je velen in je positieve lijn meegelsleurt hebt waaronder mijzelf. Dank en nogmaals gefeliciteerd.
  15. Slik weg:) De eerste drie dagen 750 nemen is om een spiegel op te bouwen. Zodat er flink Refu door het bloed zit en daarna 250 om de dag om het een beetje op pijl te houden. Eigenlijk hoeft dat niet en is het zelfs een beetje raar. Het is immers beter eerst een kleinere dosis te nemen om te kijken hoe je erop reageerd. 1 per 2 dagen is genoeg. Het duurt een dikke 48 uur en dan is de werking bijna weg. Ook al ervaren sommigen dat het wel 7 dagen kan duren en een enkelling de 14 dagen wat in de bijsluiter staat. Aldus mijn verslavingsarts.
  16. Ik neem aan dat er een bijsluiter in zit? Eigenlijk is het zo dat waneer je begint de eerste dagen 750mg neemt om een bloedspiegel op te bouwen. Het kan in ieder geval geen kwaad om 500 te nemen. Maar omdat je net begint zou ik een halve per dag nemen om te kijken hoe je erop reageerd. Dat bloedspiegel verhaal zal wel, je laat het echt wel om te drinken. Doe anders even Refusal in de zoekmachine van deze site, dan kom je veel te weten.
  17. Denk erom Isa, als je een stevige drinker bent moet er 48 uur tussen de laatste wijn en de eerste Refu zitten. Verder veel sukses.
  18. Grets, ik denk dat die klachten wel bij een stevige afkick horen. Ik had er ook erg last van. Bor thanks. Misschien koop ik vanmiddag wel een chocoladeletter haha:) Nu eerst die zak ervan langs geven. Tot laters.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...