Spring naar bijdragen

Dinsdag 31 januari 2011


Yvonne

Aanbevolen berichten

Madelief, heel veel sterkte.:sun:

Suikertje, het gaat echt goed met mij. Dag 5 is om. Mijn ervaring is dat het de euforie van de eerste dagen is en dat ik over eenpaar dagen misschien wel erge trek krijg.

Maar wie weet is het eindelijk eens zover dat het nu wel lukt.

Had je mijn pb nog kunnen openen?

Lief dat je het vraagt trouwens.:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 310
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Strak plan Suiker!

Het gaat trouwens sinds gisteren iets beter met me. Vandaag weer therapie gehad en voelde me daarna aardig brak. Vanmiddag twee uur geslapen en nu gaat het weer een beetje. Volgende week gaat fysiotherapeut een paar dagen skiën, maar heb voor diezelfde week een afspraak kunnen maken op een andere dag. Ik hoop zo de schade beperkt te kunnen houden.

Ik vind het heel goed van je dat je morgen je vriend gaat helpen. Als je erop uit gaat en vooral als je iets voor anderen kunt betekenen, geeft dat veel voldoening. Ik lees nog steeds voor aan mijn half Thaise pleegkleinkinderen, ook al heb ik weinig energie. Daarna ben ik doodmoe, maar heel tevreden.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen ik ga weer stoppen. Morgen werken dus bijtijds m'n bed in.

Ik hoop dat iedereen goed slaapt en Druifje, als je niet kunt slapen probeer toch te blijven liggen. Vaak vallen mensen even in slaap maar merken ze er zelf niets van. Je rust zo toch wat uit.

Trusten allemaal.:sun::lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja het is mij ook nog te vroeg. Maar hoop niet dat het zo gaat als afgelopen nacht. Toen zaten Shahire, Aicha en ik op de nachtchat. Aicha was toen al weer wakker en wij moesten nog gaan slapen. Maar zal toch wel een keer in slaap moeten kunnen vallen.

Maar ja het is net als met alleen eten, alleen slapen is ook niks.

Het enige wat ik heel goed kon was alleen drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, inderdaad dat herken ik wel. Ik vind alleen zijn 3x niks maar alleen drinken, daar was ik de beste in.

Maar ach, als je niet slapen kunt dan is het toch fijn at je nog wat kunt chatten? Meestal is er nooit meer iemand online. Niet op facebook, niet op msn, dus wat geeft het als je een nacht doorhaalt? Niks toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee ik lig regelmatig wakker snachts, maar probeer wel ritme te behouden, dus zet wel mijn wekker op 9 uur. Anders kom ik helemaal uit mijn ritme en dat wil ik niet. Ik dronk ook vaak alleen. Daarom kon ik het ook zo goed verborgen houden. Als ik bij anderen was nam ik nog weleens fris of koffie om mijn probleem te verdoezelen. Maar eenmaal thuis ging ik weer los.

Ik was vanmiddag bij een chinees. Besefte me ineens dat dit een tijd geleden was en dat ik toen echt heel dronken was. Wat moeten die mensen wel gedacht hebben toen en nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...