lady jane Geplaatst 22 mei 2012 Rapport Geplaatst 22 mei 2012 Nog even terugkomend op koken met alcohol, er blijft vaak nog wel alcohol achter begrijp ik, maar zelfs al zou dat niet zo zijn; je houdt het idee van alcohol in stand, (net als 0% bier/wijn kan dat voor de een helpend, maar voor de ander toch een trigger zijn en wil je het risico nemen dat uit te proberen?) En nog een groot nadeel is dat je dan toch alcohol in huis haalt en de resten denkt te kunnen bewaren voor het eten, nou dat zou mij dus niet lukken zo ver ken ik mezelf wel. Ik wil gewoon echt niks in huis hebben en de Boeuf Bourguignon was het enige waarbij ik wijn gebruikte, dus dat heb ik al heel lang niet op. Maar ik doe wel eens een pak kaasfondue in de prei/broccolisoep. Dus echt consekwent ben ik niet. Misschien omdat ik er niets voor in huis hoef te halen dat het ook niet triggert?
Jaap Geplaatst 22 mei 2012 Rapport Geplaatst 22 mei 2012 Goedenavond Ik heb mijn fles la shouffe die ik voor mijn verjaardag gekregen had laten opdrinken vanavond. Hij was heerlijk, evenals de avond. En ik ben weer een flesje armer. Welterusten.
lady jane Geplaatst 22 mei 2012 Rapport Geplaatst 22 mei 2012 Wijfie ik laat je achter met the three J's slaap lekker mensen:lips:
Jootje Geplaatst 22 mei 2012 Rapport Geplaatst 22 mei 2012 deze J gaat ook rusten. En meld mij droog af voor vandaag. Tot morgen allen liefs Jootje
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden