Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 260
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Geplaatst

AR, ge weet toch dat frikandellen (hoewel ik nu misschien in de war ben want wij noemen die lange dingen curryworsten en frikandellen zijn meestal handgemaakt en rond) , curryworsten dus, gemaakt worden van vlees van afgedankte ezeltjes.......

En wat zijn trouwens bollen? Pistolets? En Broodjes dan korte baguettes?

Hoi Aak. Trouwens op muesli , droog dan moet je denk ik wel heellang kauwen(?), bijten dus.

Geplaatst
Originally posted by: AlbertRemmo
Weet je Aak, als je geen alcohol meer drinkt en de hele dag bezig bent zet het bij mij tenminste niet aan.
En wat is nou 6 broodjes op een avond?
In 2009 toen ik stopte met drinken was het nog veeeeeeeeel erger en toen viel ik af:huh:
Maar ik drink niet.

Kunsie eet jij ook zoveel dan?quote>


Ik eet lang niet zoveel, maar alles wat je opnoemt lust ik graag!
Maar ik kook ietsiepietsie gezonder dan jouw, moet ik van mezelf.
En voor een belgisch bonbonnetje kun je me wakker maken:P
Geplaatst
Originally posted by: akelei
sorry allemaal, ik maak even lawaai tussendoor,


Heee, joehoe, VLAAMSCHE , HALLOOOO :)
gaat ie goed? :Dquote>


Man wat gaan jullie snel opeens.....

Hoi dus AAK, :present: en wat ik zei, muesli, minstens 50 keer kauwen (tja blijf het vreemd woord vinden) per hap.
Geplaatst

En AR, Susie is sinds kort nieuw op het forum en is dietiste..............

Dus je bent gewaarschuwd;)

(dietiste is dat eigenlijk goed geschreven zo?)

Geplaatst
Originally posted by: irunalone
gaan we voor t gemak even uit van 10 happen per bol x 6 x 36 = 2160 x kauwen!

Kerel wat zul jij MOE zijn na t eten!quote>


:D
Geplaatst

Nina, het zijn geen curryworsten

volgens wiki

Een frikandel (tot 2005 in het Nederlands officieel gespeld als frikadel) is in België en Nederland een langwerpige, donkergekleurde staaf van verschillende soorten vlees die warm gefrituurd wordt gegeten. In Vlaanderen wordt soms de oude betekenis gebruikt: een in de pan gebakken, veelal afgeplatte, gehaktbal.

Oh jee, Kunsie scrollen:D

en witte bolletjes (je hebt ze ook in het bruin hoor) is gewoon brood maar dat is Nederlands brood

Geplaatst
Originally posted by: Dylan
Dat typefoutje kan ik wel verklaren, maar dat zou een heel verhaal worden.

Bij de HA dus. Heeft je huisarts zo'n grote vriezer dan?quote>


Je mag hier in principe geen reclame maken dus typen we winkelnamen achterstevoren
Geplaatst
Originally posted by: kunsie
En AR, Susie is sinds kort nieuw op het forum en is dietiste..............

Dus je bent gewaarschuwd;)

(dietiste is dat eigenlijk goed geschreven zo?)quote>


Oh ja dat had ik ergens gelezen, maar weet je? heel stiekum?
Ik vraag niks:D
Geplaatst
Originally posted by: akelei
Originally posted by: irunalone
gaan we voor t gemak even uit van 10 happen per bol x 6 x 36 = 2160 x kauwen!

Kerel wat zul jij MOE zijn na t eten!quote>

witte kleffe bol met hamburger en saus? 10 happen??? beginner, daar heeft ie hoogstens drie en 1 kleintje voor nodig :D


quote>


Ja en dan nog mijn bord leegschrapen;)

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...