Spring naar bijdragen

Maandag, een heerlijke nieuwe dag


stientje

Aanbevolen berichten

Bolletje,

Ja, ik woon in het zuid-oosten.

Ik kan me jouw woonplaats nog herinneren, ik woon daar zo'n .......... vandaan.

Ik ga wel eens graag die kant uit om boodschappen te doen bij L... of Act....

RunningL: wat vreselijk jammer voor je; je ging zo goed. Ik weet helaas uit ervaring heel goed hoe je ertoe kan komen ook hoe je je nu voelt.

Gelukkig zie je het als een (naar) incident en ga je er weer voor.

Ik lees je graag, je bent zo actief en spontaan.

Hoe erg ik het ook voor je vind, jouw melding (dank voor je eerlijkheid) maakt dat een ander, ik bv., weer extra alert is: je weet dan weer dat je zeer goed op je tellen moet passen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 88
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@bolletje, ja serpentijn heb ik al een paar beelden van gemaakt. Ik wil nu graag kissie proberen maar de steen die eergister te koop was, was veel te groot en ik zag er niets in. Dat is voor mij vaak van groot belang.

Lieve allemaal, en jij ook liesje, maak het jezelf niet te moeilijk, uitglijden hoort er misschien bij. Wat jammer is, is dat je onenigheid had met je partner, en hoe je er op reageert, tja, daar kan ik me heel veel bij voorstellen.

Maar ik wilde zeggen: lieve allemaal, geniet van deze heeeeeeeeeeeerlijke dag!!!! Dikke knuf voor wie m wil, xxx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha hot, wat ben je mopperig vandaag. Pas maar op, ik kom je halen en dan sta ik erbij met als straf een pot zelfgemaakte sambal als je mijn ramen niet doet....

Ik ga verder met mijn beeld, er brak net een stuk af. Bah... Maar ik laat de moed niet zinken, daar is het te mooi voor vandaag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag Hotten.......

Doen wat ik belangrijk vind. Nou, dat kwam binnen hier, hoe kun jij de spijker zo op zijn kop slaan? (heb op de fiets een potje zitten janken n.b.!!)

Zowel jouw bezoek (herkenning, hebben wij soms dezelfde vrienden, ha,ha??)) als jouw kijk op alcoholisten geven mij stof tot nadenken.

Dat ga ik dus maar doen en tussendoor probeer ik eens te lachen, da's ook leuk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het altijd jammer om te lezen als mensen zijn gaan drinken.

Maar vind het altijd ook weer mooi om te lezen hoe ze zich herpakken.

Vind het altijd moeilijk om er concreet op te reageren. Omdat ik mezelf er vaak op betrap, dat je het voor een ander soms beter lijkt te zien dan voor jezelf.

Je staat aan de buitenkant, met je mening en gedachte, denkt advies te kunnen geven, het wel te weten voor die ander....

Maar in feite weet je niks, immers de ander leeft zijn of haar leven en die ervaart ook alle indrukken die ze meemaken en waarover ze schrijven. Ze zitten er middenin.

En eigenlijk sta jij er als toeschouwer of lotgenoot gewoon naast met je beter weten.

Ik had weer hele theoriën en uitspraken, over hoe ik het zou doen of hoe ik het zie, misschien ook nog wel tips. Maar ik denk dat ik jullie meer help, door gewoon te zeggen, dat ik blij ben met jullie eerlijkheid en dat ik blij ben dat jullie jezelf weer hersteld hebben.

Dikke knuffel van Spud.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

nou hot, je hebt geluk... mijn beeld heeft als titel 'hottentottententententoonstellingstereinknecht'. ik heb er met liefde aan gewerkt maar het wordt niet wat ik wil. en dat heeft wel iets moois. het is een abtract beeld geworden, ik ben meer van de volle dames...

heb je je liedje al gevonden? ik ken m niet...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je gaat goed geertje!!!!

Ik heb een dip. Ik dring maar niet door tot mijn lief en het kost me nu teveel energie... Morgen weer een dag... Dan komt hij eindelijk weer na 15 dagen... Maar ik voel me te rot en te zwaarmoedig. En toch ga ik ervan proberen te genieten.

Joris, ben je er al uit??? Salaris was te min? Dat zou erg jammer zijn. Heb je kans om daarin te groeien?

En lies, gaat t weer???

Ik vergeet vast iemand. Of meer....

Toch zijn jullie in mijn gedachten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond mensen!

Ik spring al de hele dag van hot naar her en de dag is nog niet ten einde. Vanavond ook nog visite. Niet dat ik me hoef te verantwoorden, maar ik doe het toch, zonder drank. ;) Ik wilde niet reageren tot ik iets las van HTS.

En ik moet zeggen; HTS ik moet je bedanken. Wie heeft eigenlijk een aantal jaren geleden bepaald dat ik er niet meer toe doe? Wie heeft gezegd dat ik mijn leven maar stop moest zetten? En wie zei dat hij, dat flesje bier, mijn beste vriend moest worden? Wie zei me dat? Waren het mijn ouders? Mijn vrienden, die misschien geen vrienden bleken te zijn? Mijn exen? Wie? Dat was ik. Ik zei destijds dat het wel klaar was. Er was teveel wat ik niet aankon en i.p.v. hulp zoeken kroop ik weg.

Maar ik ben erachter dat degene die mijn leven stopte ook degene is die mijn leven weer kan voortzetten. Ik dus. En dat is precies wat ik ga doen. Ik ga genieten van mijn vrienden, van mijn familie, van mijn eigen domme hersenspinsels. Genieten, want ik leef. En dat is nuchter echt goed te doen. ;)

Mensen ga goed! Ik zit aan de koffie! En ik heb de Cola en het water koud. Meer is er niet in huis, qua drinken, en heb ik ook niet nodig. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ietje, wat een heerlijk compliment, maar ik was eerder he, niet vergeten. Je mag mij ook helpen. Haha. Lief ben je.

Madeleine, wat ben je heerlijk vrolijk en een spring in t veld. En je woorden zijn zooo waar als dat ik geen stientje heet, dikke knuf voor jou!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

#$^&* ff vloeken hoor. Heb ik een mooie créme kleurige bank geerf van mijn kaboutertje maar omdat ik dieren heb, dacht ik, laat ik er eens een mooie nieuwe zwarte handdoek op leggen dan kan hij niet smerig worden Ik kruip nogal eens met mijn werkkleren zo maar op de bank.

Nou wilde ik net die handdoek uit kloppen, is mijn bank grijs geworden.

Mensen ik ga ff in een hoekie staan te braken. Momentje 'k ben zo terug.:devil::angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ohhhhh bolletje, je partner was t kaboutertje... Blond... Maar wie legt er nu een zwarte handdoek op een creme kleurige bank???? Nieuwe handdoek of een oude?

Wil je mijn zwarte bank lenen of een wit kleed, ik heb beiden....

Hou je taai bol, hou je taai. Zo ken ik je niet, maar o zo heerlijk menselijk... Maar ik leef met je mee, ik zou vloeken tot ik een ons woog, en dat heeft wat tijd nodig.... Haha... Sorry...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou nog ff en dan begin ik inderdaad te vloeken hoor Stien.

Heb een paar maanden geleden een zwart mormel gekocht als speelkameraadje voor mijn hondje. Ik ben ze aan het afleren om te likken. Doet ze goed hoor alleen als ik t.v. kijk, geeft ze heel gauw een heeeeel klein likje en kijkt dan gauw de andere kant op. Daar waar toevallig Puck ligt, ongeveer 3 mtr. van mij vandaan. Lekker rustig te slapen.

Zo van "dat deed zij hoor niet ikke".

Wie wil er een zwart mormel gratis en voor niets????:angry: God wat ben ik kwaad zeg.:devil::P

Nou ik ga weer verder met t.v. koeken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voel me al weken niet goed,

wat er aan de hand is? Kweenie....

elke dag een andere kwaal of gemoedstoestand.

Schiet niet op.

Naja, stap voor stap,

hou het klein, zou Jopie zeggen, dus dat doe ik.

Ik ga slapen. Doeg!

Sterkte voor wie het nodig heeft.

Liefs,Nance.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...