Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

ik krijg nu gewoon van Tactus verslavingszorg.

Zit op 3 x 10 mg per dag, dat werkt toch het beste. Wel veel slapen. En af en toe nog drinken, zoals afgelopen zaterdag.

Ik dacht dus zaterdag rustig even naar de kroeg te kunnen, om even wat mensen te zien. Mij zou niets ernstigs overkomen. Nou wel dus. Had er veel spijt van naderhand. 3 bier en 3 port, was er zondag echt beroerd van. Ik vermoed, dat ik mijn pilletje was vergeten, dat gebeurt soms.

Verder heb ik van een psych Dex-amfetamine voorgeschreven gekregen tegen de ADHD. Maar durf er nog steeds niet aan te beginnen. Bang dat het niet werkt, net zoals bij de Ritalin. Werd ik heel angstig en druk van.

Misschien eerst een halfje proberen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag iedereen,

Met mij gaat t gelukkig lekker..af en toe een trek momentje..maar hier kan ik merk ik goed mee omgaan. Nog steeds op 3x pd 20 mg.

pindarotsje..dat minder betrokken zijn begrijp ik helemaal. Ik ben iemand die niet met iedereen wil en kan omgaan..op “ gezellige” bezoekjes vind ik het moeilijk met mensen te communiceren. Ik ben al vrij rustig..maar velen hebben ook weinig boeiends te melden. Hierdoor dronk ik ook. Juist om verbondenheid te creëren..als ook om mij niet te irriteren aan onzinnig koetjes en kalfjes *..

Ik vermijd nu dus voorlopig ook bezoekjes..maar moet er toch binnen kort aan geloven .

Als je niet meer drinkt komt je ware ik weer naar boven..dit moet je een plekje geven..misschien een optie hier eens een boek over te lezen? Er is zeer veel goede literatuur over het ontdekken cq ontwikkelen van wie jij bent en of wil zijn..

Acceptatie dat je niet met iedereen vriendjes hoeft te zijn is een kunst..en geeft je ook wat rust. Doe het rustig aan..de authentieke zelf laat zich niet haasten..Zelf haal ik veel uit boeddhistische leer..maar dat moet je ook maar liggen ;)

Bobby..kan je vriendin het ook niet via haar huisarts krijgen?? Anders een second opinion? Ik vint het werkelijk ongelofelijk dat (huis) artsen het niet willen voorschrijven..

Geniet van de vlinders..hihi..laat je niet verleiden en je happyness te belonen en te vieren met een drankje…je bent nu toch al in een natuurlijke haaaaiiiiiii

Groetjes en liefs trijs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Eerst Dune die weer terug is (op het haar zo vertrouwde nest) ;)

Dune ik zou weer gewoon beginnen met 3 x 10mg. voor 3 dagen, daarna weer naar 3 x 15mg. ook weer voor 3 dagen dat ben jij zo gewend. Verder zien we het wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorzover ik weet is iedereen er weer :)

Dennis leuke vakantie gehad ?

Zal toch wel, en die beslommerdingen zoals baclofen toch niet meegenomen he ?wel geslikt maar die hele santenkraam erom heen toch hopelijk niet ? Zou triest zijn en je vakantie bederven. Je ziet er werd op jou gewacht en je werd zelfs gemist (zie draadje wie missen we). Bobby nog het meest

vermoedt ik zo, aangezien jullie experimenten.

Zelf ben ik niet zo, doe maar gewoon B) dan doe je al gek genoeg :) toch...?

Nee mijn onderwerpen zijn het niet zo, dat gekijk in je hersennen. Ik persoonlijk hou daar niet van.

Je maakt het zo moeilijk ook voor een ander. Je gaat er te veel over nadenken (zoals artsen en doctoren waarom die het niet voorschrijven). nee ik niet ! Ik houdt het simpel; slikken tot waar je voeld dat je geen "trek" meer hebt. Geen gezeur over een dosis, niet te hoog dus dat houdt in laag beginnen en het een kans geven om het lichaam een kans te geven eraan te wennen.punt Hoe duidelijk wil je het hebben:D

Alles wat er verder omheen hangt lap ik (persoonlijk) aan m'n laars. Je kan tenslotten wel overal wat achterzoeken.

We moeten gewoon niet zo zeuren en blij zijn met het gene

wat het doet (bij de ene wat meer als bij de ander) de meeste

drinken al minder de ander is radicaal gestopt en dat zonder slag of stoot. Want wie heeft er pijn bij gehad ? juist niemand, dus... allemaal blij :)

Ik laat het hierbij (is al lang genoeg voor mij dan :D) en wens jullie allemaal een goede/fijne nachtrust, welterusten.

en natuurlijk morgen gezond weer op ! zonder kater !

ps.:huh:

het was niet de bedoeling van vet gedrukt maar om het nog te veranderen is me te laat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wauw Trijsje, wat goed, wat je schrijft over contacten/vriendschappen! Toevallig heb ik daar vandaag diep en lang over nagedacht. Ligt het aan mijn persoonlijkheid, dat ik geen vrienden/sociaal netwerk heb? Mijn conclusie was: nee dat ligt daar niet aan. Ik ken gewoon (nog) geen andere vrienden dan 'kroegvrienden'. Eigenlijk zelden 'gezonde' vriendschappen gehad. Geen wederzijdse interesse, geen wederzijdse hulpvaardigheid en geen geestelijke groei dus.

Met drank op, in de kroeg, denk ik altijd goed contact te hebben (door de ongeremdheid bij alcohol), zelfs de barkeepers spelen daarop in en doen of ze vrienden met je zijn. Tot de muziek uitgaat, er afgerekend moet worden en de tent gaat sluiten. Páts, zegt dan de luchtballon. Pas als je een tijdje niet in de kroeg komt en merkt dat niemand bij je langs komt, niemand je belt, weet je dat je geen vrienden hebt.

Maar het is wel een klus om échte contacten op te bouwen, merk ik. Ben geremd en onzeker als ik niet drink. Voel me er niet bij horen. Misschien is het dat, wat jij voelt, PR? Gelukkig heb ik (groeps) therapie waar ik na 4 keer al meer inzicht in mezelf heb gekregen dan al die jaren filosoferen in de kroeg... Écht inzicht bedoel ik, wat ik tot op mijn botten voel.

Oeps bijna vergeten dat dit een Baclofendraadje is: Netjes mn pilletjes geslikt, geen trek gehad.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren verdorri m'n pillen vergeten in te nemen maar gelukkig geen last gehad, helemaal niets. Ik was/ben gewoon alle 3 de dosissen vergeten :$ en niets van gemerkt :D Dan vraag ik me toch af he, hoe kan dat nou, voorheen zoop ik al als ik m'n ogen open deed en nu niets van dat alles ? Snap er niets van :$

maar denk er ook net aan stel je voor dat ik nu al zonder Baclofen kan, zou mijn lichaam er al zo aan gewend zijn ?

Ik neem de gok maar niet, maar stel je eens voor :$

3 jaar een pil en dan al genezen ? zou te gek zijn maar ik droom weg. Snel weer geslikt :D zou wel zonde zijn als het niet zo is :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi,

Ja pindarotsje..dat gevoel hem ik mijn hele leven al..ben niet zo sociaal ingesteld. Heb me altijd anders gevoeld. Ik ben nou eenmaal geen allermansvriendje..ook al vinden mij wel heel relaxed in de omgang. Maar vriendelijkheid is wat anders dat een echte connectie hebben. Ja we moeten het maar accepteren..en ik herken het zeer..ik heb mijn mobiel ook altijd in de aanslag..ben snel verveelt hihi

Laatst was er ergens een programma op tv over oa autisme en een andere vorm het syndroom van asperger..hier onder stukje erover. Ik had het een vriendinnetje voorgelegt dat ik hier misschien wel mee kampte..zij zei gelijk niet doen..niet jezelf bestempelen..iedereen heeft zijn probleempjes..ik heb het toen laten rusten..maar toch blijft het knagen.

Wist je trouwens dat het meerderendeel van de verslavende (een vorm) autistisch zijn..is pas een onderzoek naar gedaan.

Grappig wat je verteld over je zoon..maar jij hebt toch niet vanaf je kindertijd gedronken..herken je van vroeger dan niet dat je al minder contacten had? Ik heb het gevoel namelijk altijd gehad..tot ik merkte dat de drank mij er bij hielp juist de scherpe randjes eraf te halen.

Leer te genieten van wie je echt bent..het blijft een mooie reis..soms met wat hobbels..waar we nu met ons (ex) alcohol gebruik ook doorheen moeten.

Maar idd een appart lijntje starten?? Hoor het wel groetjes

De verschijnselen van het syndroom van Asperger lijken op die van klassiek autisme. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen. Bij mensen met Asperger is de spraak- en taalontwikkeling normaal of zelfs heel goed. Vaardigheden om een zelfstandig leven te kunnen leiden, ontwikkelen vaak normaal. Bij Asperger is altijd sprake van een gemiddelde tot hoge intelligentie. Bij mensen met Asperger is er vaak sprake van stereotiepe interesses, die overigens heel veel verschillende onderwerpen kunnen bevatten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hela,

bb daar heb ik nou ook al paar x last van gehad..moment van heb ik ze nou geslikt? hmmm.door de baclofen misschien onbewust bezig met minder dan alleen drank uitbannen..haha..onbewust vergeet je dus ook de pilletjes..ik slikt ze dan gelijk als iki er weer aan denk..toch maar mijn mobile een alarm instellen..

groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Pindarotsje
Misschien is het leuk om over dit onderwerp een nieuw draadje te maken?quote>


laat ik hier maar niet op reageren, tis de goden verzoeken
om een ban voor onbepaalde tijd :D
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Trijsje ik ben niet in het bezit van zo'n wekker :), normaliter

onthoud ik dit prima en is ook de eerste keer dat dit is gebeurd.

Heeft niets met Baclofen te maken :D maar met het ouder worden. Jouw dag komt ook nog (hoop ik)

Kun jij je daar vast op instellen ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Trijsje, sommige mensen worden te snel oud en zijn

zoals jij erg gaotisch :D inderdaad. Je hebt gelijk, hoor :)

Maar met één ding ben ik het niet eens : ik heb geen smoesjes

meer nodig ! :D De alcohol maakt dat je smoesjes nodig hebt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

HO ho Trijsje, niet zo beledigend naar Jopie toe :angry: zij bedoeldt het tenslotte goed. Zij staat in ierder geval droog en neemt het allemaal zéér serieus (zonder Baclofen!)

Je blijft mij verwonderen Jopie :D de groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...