Spring naar bijdragen

Paas Zaterdag, 31 maart 2018


jowan

Aanbevolen berichten

7 minuten geleden zei Lika:

Ik mediteer veel en het doet veel voor mij. Gevaar is voor mij dat ik de dingen ‘weg’ wil mediteren en dan weer ontevreden ben als dat niet lukt..... maar dat is ook een nuttig procesje;-) mediteren : het zien zonder oordeel. Nuttig.

Kun je zoiets ook leren zonder een cursus te doen? Want hier ben ik nog niet echt uit. Kost het veel tijd en energie om dat onder de knie te krijgen ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier een mindere dag. Gelukkig niks in huis en ik hoef ook niet naar de supermarkt ofzo. Ik ga nog een uurtje liggen, voel me verre van fit. 

Gelukkig " klinken" de berichten hier nu heel wat beter dan gisteravond. Deed mij, en vast veel meer mensen, bepaald geen goed. Ik trek me zulke dingen teveel aan, dat weet ik. 

Nu even wat bijkomen, moet maar even. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 Ja @jopie je hebt helemaal gelijk. Maar door mijn meditaties zie ik wel wat ik allemaal ‘doe’. En dan een beetje leren je schouders erover op te halen en te grinniken om jezelf. Tijd ja. Veel tijd. Nuchtere tijd is essentieel. En gewoon doorgaan. Dat ook....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha Jopie, zelfde hier.. naar mijn berg strijkgoed gekeken en gedacht pfft moet dit vandaag, maar schiet ook niet op ;-) @Lente was het net ook aan het lezen ja, wow en maar doorgaan zeg. Vermoeiend en ook ik trek me dat veel te veel aan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

55 minuten geleden zei jopie:

Iets "laten", en dan ook in de brede zin, is veel lastiger dan iets "doen". 

Die herken ik heel duidelijk. Bezig zijn, en maar bezig zijn, totdat je op een gegeven moment van alles aan het doen bent en je erin verliest. Voor wie doe ik dit eigenlijk allemaal? En waarom zorg ik niet beter voor mezelf? Dat zijn vragen die ik me probeer te stellen zo af en toe. En dat lukt veel beter zonder kater.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lars wat geweldig: een konijn! Ik heb nog een groot buitenhok met een ren voor jullie. Maar het moeten wel twee konijnen zijn hè, of je moet zelf bij het konijn intrekken. Konijnen hebben maatjes nodig. :mellow:

@Quinn en @Liefje fijn dat jullie er weer zijn. :heart:

@Jannigje: is de man met hamer weg? Kom je weer een beetje bij?  Een narcose hakt er sowieso in, en dan al die emoties vooraf en achteraf... dat is heel heftig.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben romantische kerstfilms aan het kijken, de derde op rij. Mijn happy time als ik een opkikker nodig heb.

Deze laatste heeft vooral de Christmas spirit door het constant drinken van dubbele whiskey s. Het is heel raar om te zien hoe diep dat gevoel van blijheid en ontspanning samenhangt voor mensen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Reacher:

@zeilbootbewoner waarom nam je die eerste weer? Had je trek, was je eenzaam, dacht je dat eentje wel kon? Misschien kunnen we nagaan wat er gebeurde zodat je de volgende keer beter op je hoede bent.

IK werd overvallen door trek en emoties 

Kon eerst nog een supermarkt voorbijlopen maar bij de laatste ging ik voor de bijl. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

33 minuten geleden zei spirit:

Dagpact:

jowan

Lars

Antoinnette

Rosa

IJsvogel

Spirit

 

Toch fijn om weer iets van je te horen ZBB. 

Jammer dat je vandaag toch alweer hebt gedronken. Beter de kater ondergaan en weer verder. Nu stel je het iedere dag weer uit en ben je zo weer een paar dagen verder.

Komop man. Je hebt bewezen dat je het kunt! Je was zo trots op jezelf en dat kan straks weer hé! Zo'n beter gevoel als waar je nu weer in zit!

Weggooien die handel. Gooi het maar overboord!

 

 

Ik kom heel weinig op dag pact,  maar ik sta niet in het rijtje ?

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Larshartje! Hok is gloednieuw en enorm gratis. Sniffles heeft er niet in gewoond, ze heeft zich als een Houdini uit de ren gewriegelt en heeft de rest van haar leventjes los in de tuin en in haar ziekenkooi vertoeft. 

 

 

Dat moet je wel weten: konijnen plotten en bedenken aan 1 stuk door ontsnappingsroutes <_<

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...