Spring naar bijdragen

Nel40

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Nel40 geplaatst

  1. Goedemorgen, ik doe vandaag weer mee in het dagpact! @Maja mooi geschreven, de momenten van verleiding zijn herkenbaar! Fijne dag allemaal!
  2. Kan ik misschien mee doen met het pact?
  3. Nel40

    Gestopt

    Succes met het afbouwen!
  4. Nel40

    Nieuw

    Welkom hier, Zo knap dat je het volhoudt! Ondanks alle nare herinneringen. Mij geeft het wel steun dat er mensen zijn die hier ook mee worstelen. Ik denk dat het heel normaal is dat je negatieve gedachtes hebt. Dat herkent iedereen wel, vooral als je veel negatieve ervaringen hebt. Ik probeer ze maar te accepteren, om me daarna te concentreren op dingen waar ik wel invloed op heb. Dat heeft me iedergeval wel vaak geholpen in de periodes dat ik niet dronk, maar ook ik vind dit lastig. Veel sterkte!
  5. Nel40

    Gestopt

    Hoe ik het ga doen... Volhouden zoiezo. Ik zit hier nu in uithoek ver van iedereen vandaan. Dat maakt het makkelijk, maar wil en kan op langer termijn, hier niet blijven. Ik ga daarom morgen bellen of het antikraak pand 50 km verder, wat ik gisteren op de site had gezien nog beschikbaar is. Als dat zo is dan ga ik het doen. Heb ik iedergeval een plek en kan ik soliciteren. Structuur beest wat ik ben... dat gaat iedergeval helpen. Ik twijfel aan het aantal uren maar denk een nul uren contract, binnen een flexpool, zodat ik bij nieuwe ontwikkelingen niet hoef. Financieel geen probleem. Ik moet dan eerst nog terug om mijn spullen die ik nog heb uit te zoeken en te pakken. Dat is een dingetje, maar ik denk dat het wel lukt als ik blijf schrijven. Dan inrichten en dan solliciteren. Ik zit dan zover van iedereen vandaan, dat het me de kans geeft om me iedergeval anders neer te zetten. Ik vind het idee alleen al spannend, maar ik heb besloten het rustig aan te doen en maar noet te gaan denken aan hoe het daar zal zijn. Ik ga mijn hobbys weer opakken en sporten wordt er eentje die me wel gaat helpen. Ik vind het wel heel eng, maar het zou toch moeten. Heb weinig keus. Wat me bezighoud is wel het roken. Dat doe ik nu wel meer. Twijfel of ik daar ook mee stoppen of dat ik dat pas later doe. Geen idee, ben bang dat ik het zo instand houd aan de andere kant weet ik niet of ik dat er nu ook nog bij kan hebben. Of is dat zwak. Een plan vind ik lastig. Ik kan alleen maar denken, ik wil een huis en ik heb mijn hersens erbij nodig.
  6. Nel40

    Gestopt

    Lief al die mensen hier, Vandaag actief was het plan, maar ik ben echt beroerd.
  7. Nel40

    Gestopt

    Thnx
  8. Nel40

    Johan 54

    Daar heb je een punt... hoe het gaat, ik vraag me veel dingen af. Oa hoe het toch kan dat alcohol zo'n rode draad in iemands leven is. Mijn vader dronk, ik dronk en als ik niet dronk dan kwam ik altijd wel iemand tegen die wel dronk, waardoor (want het mes snijd meestal aan de verkeerde kant) zelf ook weer ging drinken. En vooral veel drinken. Partners in crime (zowel vrienden als vriendinnen) Ik plak straks op mijn jas dat ze alleen tegen me mogen praten als ze niet drinken, behalve thee en ok sapjes mag ook.
  9. Nel40

    Johan 54

    Wat betreft het niet slapen doe ik gezellig met jullie mee... het helpt nog wel eens om op een andere plaats even verder te tukken, maar mijn hoofd trapt daar niet lang in. Morgen ga ik maar eens een flink stuk fietsen. Helpt misschien om goed moe te worden.
  10. Nel40

    Johan 54

    Bof kont, ik durf echt niet.
  11. Nel40

    Gestopt

    Thnx, daar teken ik voor
  12. Nel40

    Gestopt

    Vier jaar met regelmaat gedacht wat doe ik eigenlijk, maar nu wil ik echt. Toch? Ja, alleen kan ik het wel laten, zelfs met een fles in huis... behalve bij opkomende boosheid, de rebel die naar boven komt. Het is dat eerste drankje en dan.... dan ben ik los. Ik merk dat ik me niet meer laat leiden door het tempo van de ander. Ik drink zes keer zo snel. En als de ander drinkt, drink ik ook en wil ik niet meer stoppen. Ik ben niet zo sterk, maar wil er wel voor gaan. Verslaafd ik weet het niet, wel op het randje denk ik. Nu dag twee, koppijn koud futloos en knorrig. Nu dat is wel het beste moment aangezien ik hier alleen ben zonder werk. Ik wil er positief uitkomen. Mijn leven reorganiseren, zodat ik eens toch trots kan zijn. Ook al is niet drinken natuurlijk heel normaal. Maar niet meer voor mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...