Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Nel40

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Nel40

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemorgen, ik doe vandaag weer mee in het dagpact! @Maja mooi geschreven, de momenten van verleiding zijn herkenbaar! Fijne dag allemaal!
 2. Goedemorgen allemaal, Vandaag eindelijk een beetje beter. Iets meer concentratie en minder onrust, niet meer zo brak. Volgehouden tot nu toe. Ben er blij mee. In de nacht spoken is bij mij wisselend de ene keer slaap ik wel, alleen veel zweten. De andere keer met reglemaat wakker. Ik droom niet echt. Dat had ik eerst veel meer.
 3. Nel40

  Weekpact

  Kan ik misschien mee doen met het pact?
 4. Nel40

  Gestopt

  Succes met het afbouwen!
 5. Nel40

  Harald

  Echt knap! Lekker wandelen helpt altijd wel wat. Ookal heb je er helemaal geen trek in. Bem er oom even uitgeweest en dat doet toch goed, al is het maar dat je je aan je plan hebt gehouden. Ben wel benieuwd naar jullie app! Ga hem eens bekijken. Wandelse nog!
 6. Nel40

  Nieuw

  Welkom hier, Zo knap dat je het volhoudt! Ondanks alle nare herinneringen. Mij geeft het wel steun dat er mensen zijn die hier ook mee worstelen. Ik denk dat het heel normaal is dat je negatieve gedachtes hebt. Dat herkent iedereen wel, vooral als je veel negatieve ervaringen hebt. Ik probeer ze maar te accepteren, om me daarna te concentreren op dingen waar ik wel invloed op heb. Dat heeft me iedergeval wel vaak geholpen in de periodes dat ik niet dronk, maar ook ik vind dit lastig. Veel sterkte!
 7. Nel40

  Gestopt

  Hoe ik het ga doen... Volhouden zoiezo. Ik zit hier nu in uithoek ver van iedereen vandaan. Dat maakt het makkelijk, maar wil en kan op langer termijn, hier niet blijven. Ik ga daarom morgen bellen of het antikraak pand 50 km verder, wat ik gisteren op de site had gezien nog beschikbaar is. Als dat zo is dan ga ik het doen. Heb ik iedergeval een plek en kan ik soliciteren. Structuur beest wat ik ben... dat gaat iedergeval helpen. Ik twijfel aan het aantal uren maar denk een nul uren contract, binnen een flexpool, zodat ik bij nieuwe ontwikkelingen niet hoef. Financ
 8. Nel40

  Gestopt

  Lief al die mensen hier, Vandaag actief was het plan, maar ik ben echt beroerd.
 9. Nel40

  Gestopt

  Thnx
 10. Nel40

  Johan 54

  Daar heb je een punt... hoe het gaat, ik vraag me veel dingen af. Oa hoe het toch kan dat alcohol zo'n rode draad in iemands leven is. Mijn vader dronk, ik dronk en als ik niet dronk dan kwam ik altijd wel iemand tegen die wel dronk, waardoor (want het mes snijd meestal aan de verkeerde kant) zelf ook weer ging drinken. En vooral veel drinken. Partners in crime (zowel vrienden als vriendinnen) Ik plak straks op mijn jas dat ze alleen tegen me mogen praten als ze niet drinken, behalve thee en ok sapjes mag ook.
 11. Nel40

  Johan 54

  Wat betreft het niet slapen doe ik gezellig met jullie mee... het helpt nog wel eens om op een andere plaats even verder te tukken, maar mijn hoofd trapt daar niet lang in. Morgen ga ik maar eens een flink stuk fietsen. Helpt misschien om goed moe te worden.
 12. Nel40

  Johan 54

  Bof kont, ik durf echt niet.
 13. Nel40

  Gestopt

  Thnx, daar teken ik voor
 14. Nel40

  Gestopt

  Vier jaar met regelmaat gedacht wat doe ik eigenlijk, maar nu wil ik echt. Toch? Ja, alleen kan ik het wel laten, zelfs met een fles in huis... behalve bij opkomende boosheid, de rebel die naar boven komt. Het is dat eerste drankje en dan.... dan ben ik los. Ik merk dat ik me niet meer laat leiden door het tempo van de ander. Ik drink zes keer zo snel. En als de ander drinkt, drink ik ook en wil ik niet meer stoppen. Ik ben niet zo sterk, maar wil er wel voor gaan. Verslaafd ik weet het niet, wel op het randje denk ik. Nu dag twee, koppijn koud futloos en knorrig. Nu
×
×
 • Nieuwe aanmaken...